Şimdi Ara

ARTVİNDEN ÇANAKKALEYE GİDECEĞİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artvinden Çanakkaleye öğrencileri götürmeyi düşünüyoruz yardımlarınızı bekliyorum . Örneğin nerde kalabiliriz nereleri gezebiliriz ...

• Şehitliğe giden yok mu forum da
  • Sehitlige gittim de cok kucuktum. Vakit bulabildigim anda tekrar gitmek istiyorum.

Hatirladigim kadariyla oteller cok da pahali degildi ama nerede kalabilceniz konusunda pek bir fikrim yok acikcasi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrokenFighter

Sehitlige gittim de cok kucuktum. Vakit bulabildigim anda tekrar gitmek istiyorum.

Hatirladigim kadariyla oteller cok da pahali degildi ama nerede kalabilceniz konusunda pek bir fikrim yok acikcasi.

Teşekkürler. Yokmu bilgisi olan bize sanal rehberlik edebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssi72 -- 31 Mart 2007; 23:06:06 >
  • sayın arkadaşım çanakkaleye gitmek için size kalacak otel ve gezilecek yerler hakında bilgi verebilirim hatta size oraları gezdirecek çok iyi bir rehberde bulabilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

sayın arkadaşım çanakkaleye gitmek için size kalacak otel ve gezilecek yerler hakında bilgi verebilirim hatta size oraları gezdirecek çok iyi bir rehberde bulabilirm

Gerçekten çok mutlu oluruz...
  • sayın arkadaşım gelibolu belediye başkanı yarıdmcısı arkadaşım ali yel beydir kendisinin telini size verecegim

ve bana tam olarak şunları söyleyin arkadaşım orada kalacakmısınız günü birlikmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizi msn e alalım
  • Bizim öğretmenimizin amcası generaldi. Ordu evini ayarlamıstık. Çok harika bir yerdi. Yemekleri falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Bizim öğretmenimizin amcası generaldi. Ordu evini ayarlamıstık. Çok harika bir yerdi. Yemekleri falan.

Bizim ordu evini yarlama şansımız olabilir mi ?
  • Genelkurmay başkanlığına askeri kamplar da kalınması konusun da dilekçe yazılması tavsiyesin de bulunuldu edebiyatı güçlü olanlar varsa yardımcı olmaları rica olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssi72

Genelkurmay başkanlığına askeri kamplar da kalınması konusun da dilekçe yazılması tavsiyesin de bulunuldu edebiyatı güçlü olanlar varsa yardımcı olmaları rica olunur.

yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssi72 -- 5 Nisan 2007; 23:46:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.