Şimdi Ara

İZMİRDEN ESKİŞEHİRE TAŞINMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10 sene önce izmire taşındık 10 senedir izmirde yaşıyorum acı tatlı birçok günüm oldu seviyorum izmiri aramızda bir problem yok çok sağlam arkadaşlarım var izmirde hepsini seviyorum.. ama memleketim eskişehir bir taraftan..

ve son aylarda eskişehire gitmek taşınmak gibi bir düşünce eskişehir sevgisi oluştu içimde bu yaz gittiğimde çok hoşuma gitti eskişehir çok güzel olmuştu zaten çok iyi tam yaşanabilecek şehir ulaşımı kolay şehrin en uzak yeri yarım saat sürmüyor.. şirin temiz ama işte soğuk şehir ısınma problemi var.. zaten ailemde bu yüzden istemiyor fazla.. bende ise eskişehir sevdası oluştu gitmek istiyorum eskişehirde hiç arkadaşım yok bir tane kuzenim var benden 6 yaş küçük benim yaşım 23 akrabalarım var fakat dediğim gibi hiç arkadaşım yok arkadaşlarımın hepsi izmirde..

sizler ne düşünürsünüz benim yerimde olsaydınız taşınmayı düşünürmüydünüz benim kafama yattı gibi 1 1.5 sene sonra gitmeyi düşünüyorum ama sadece düşünce tabi ki ama aklıma çok iyi bir şekilde yerleşti..

• İş,güç,okul ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

İş,güç,okul ne alemde?

hocam o konuda sıkıntı yok.. orada işe başlayabilirim.. şuan çalışmıyorum zaten..
  • ben de eskisehirdeyim hocam sirf buradan kurtulmak icin sinava girecegim ve izmire gitmeyi planliyorum. tabi insanin memleketi baskadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir güzeldir doğma büyüme Eskişehir'liyim ısınma porblemi zamanla alışırsın çok sıkıntı dağıl yazın izmiri aratmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Eskişehir güzeldir doğma büyüme Eskişehir'liyim ısınma porblemi zamanla alışırsın çok sıkıntı dağıl yazın izmiri aratmaz zaten

yazın çok kıyak zaten ama o zaman öğrenciler gidiyor şehir biraz boşalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Eskişehir güzeldir doğma büyüme Eskişehir'liyim ısınma porblemi zamanla alışırsın çok sıkıntı dağıl yazın izmiri aratmaz zaten

alakası yok yaz okuluna kalan çok :D yerli halkıda baya var hem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

öğrenciler açısından demiştim kafeler mekanlar filan.. yerli halk zaten var tabi ki..

• quote:

quote:

İş,güç,okul ne alemde?

hocam o konuda sıkıntı yok.. orada işe başlayabilirim.. şuan çalışmıyorum zaten..

Yaş da 23 müş,bence git orada öğrencilerin kalması için yapılan apartlar var,orada kalırsın.Biraz da çevre yaptın mıydı öğrencilerle,pişman olmazsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öğrenciler açısından demiştim kafeler mekanlar filan.. yerli halk zaten var tabi ki..

değişen bişi yok

• ha ha öğrenciler gidiyor gurbetçiler geliyor hamamyolu style
  • quote:

quote:

quote:

İş,güç,okul ne alemde?

Yaş da 23 müş,bence git orada öğrencilerin kalması için yapılan apartlar var,orada kalırsın.Biraz da çevre yaptın mıydı öğrencilerle,pişman olmazsın.

tek başıma gitmem hocam gidersem ailemle taşınırım.. yerleşmek amaçlı..

• Eskişehir çok güzel tam tek yasayan ve öğrenciler icin tasarlanmis bir sehir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Eskişehir çok güzel tam tek yasayan ve öğrenciler icin tasarlanmis bir sehir.

Deniz yok şehirde ama ben alıştım burada
  • quote:

Ben de aynısın söyledim de,ailesiyle gidecekmiş.Bence ailen İzmir'de kalsın tek git.
  • quote:

quote:

Ben de aynısın söyledim de,ailesiyle gidecekmiş.Bence ailen İzmir'de kalsın tek git.

tek olmaz hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

ha ha öğrenciler gidiyor gurbetçiler geliyor hamamyolu style

helal olsun süper tespit
  • soracağın bişey olursa sorabilirisn bana anadoluda okuyorum sana bikaç önerim var şimdiden
    1.Aparta falan girme direkt eve gir
    2.'Bağlar' dışında biyerde oturmamaya çalış, ucuz diye merkezden kaçma.
    3.Erikliye marka diye para verme, kalabak hepsine bin basar :D
  • İzmir'de oturup Eskişehir'e hayranlık mı duyulur hiç la. Eylül'de kaban mont giyince İzmir'e giycem ben yea dersin sen.
  • Abi bende izmiri sevdim lan :) herkes övüyor.Konya mı? İzmir mi? sizce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.