arkadaşlar arzum markasından kesinlikle şofben almayın adamların öyle bir servisleri var ki ukala mı ukala müşteri değil sanki enayiyiz başka elektrikçilerin 30tlye yaptıkları kuruluma 60 tl istediler restleşince de makineyi duvara asıp gittiler biz de başka bir elektrikçiye 30 tlye bağlattık aaaa bir de ne görelim arzum müşteri hizmetleri ürünün garantiden çıktığını söylüyor. hem de servislerinin yaptığı uygulamanın doğru olduğunu savunuyor. ben de diyorum ki tamam servis ücretini istesin ben enayi gibi 30tllik işe 60tl vermem siz firma olarak ürünün çalıştığını bana ispat edin ben kendi elektrikçime taktıracağım ama ne yaparsın illa bizim servisten kazık yiceksiniz diyorlar. bir de servis ürünün kablolarını istediğimiz yerden götürmüyor eski şofbenin kablosu tavandan kapalı yerden getirilmişken beyim bana açıktan duvarlardan dolandırıp getireceğini söylüyor. anlayacağınız müşteri memnuniyeti sıfır ilgi sıfır hocam bunları niye buraya yazdın diceksiniz arkadaşlar siz de bunlarla maruz kalmayın. ayrıca kutunun üzerinde ücretsiz montaj yazdığına da aldanmayın ücretsiz montaj sadece kutuyu duvara oturtmakmış...
Geçen 3 ay önce bende Arzum sofben aldım ısıtma gayet iyi hatta yakıyor daha önce ihlas kullanmistim ondan daha çok ısıtıyor fakat su çok tazikli olmasi lazim. Servisle ufak bir işim düştü hakkaten servis sıfır bir ürün alırken ne kadar iyi olursa olsun servis çok önemli....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arzum ve Felix.... Aynı grubun iki ayrı markası. Her iki markaya da aynı servisler bakıyor. Fakat müşteri memnuniyeti sıfır. İki sene önce garanti kapsamında iken arızalanan fritözü yaptırmak için servise götürdüm. Yedek parça temini nedeni ile uzun süre serviste yaptıramadım. Şikayet sayfalarına şikayet etiim, fabrikaya mail attım fakat çözüm olmadı. Bende fritözü attım. O günden sonra markası Arzum ve Feliks olan hiçbir ürünü almıyorum/aldırmıyorum.
Zaten onlar da çine fason ürettiyorlar, çoğu ürünlerini. Bu sebeple diğer markalara da yönelebilirsiniz. Bir ara sinbonun servisi çok iyiydi. Ücretsiz Kargo ile gönderiyordunuz. Hala devam ediyorsa düşünülebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme