Şimdi Ara

Arçelik AR12 HS Hermetik Şofben Suyu Kaynatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arçelik AR 12 HS model hermetik şofbende ısıtma sorunu yaşıyorum. Yeni taşındığım dairede ankstre set ve şofben için Arçelik markasını tercih ettik ilkkez Arçelik soktum eve daha da giremeyecek bu gidişle. Ürün 35C olarak ayarlı olmasına rağmen suyu 95C kadar kaynatıyor sonra cihaz yanmasın diye emniyet devreye giriyor ve çalışmayı sonlandırıyor. Biraz bekledikten sonra tekrar çalışmaya başlıyor ve yine kaynatıyor su bir soğuk bir kaynar. Servis 10 kez geldi. Gaz valfi sensörler değişti gaz ayarı ypmaya çalıştılar olmadı daha sonra tekrar gaz valfini ve anakartı değiştirdiler yine sorun devam edince cihazı yenisi ile değiştirdiler. Sorun hâlâ devam ediyor. Servisin önerisi suyu sonuna kdar açıp duş başlığı kullanmamak. Arçelik reklam müziği "SUYUMUZ BOŞA AKMASIN" İle başlıyor ama yapılan öneri komik. Birçok marka hermetik şofben ve kombi kullanmış biri olarak ilkkez böyle bir sorun yaşıyorum. Dakikada 11-12 litre su akıtmamı istiyorlar ama muslukları sonuna kadar açmam gerekiyor ve mutfakta birşey yıkarken heryer ıslanıyor, duşakabinin içi su dolup taşıyor. Ey Arçelik evde oto yıkama yapmıyoruz insan yıkanıyor küçük çocuk yıkanıyor.... En kısa zamanda iade alsalar iyi olacak. 5 aydır işkence çekiyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Müşteri hizmetleri de şofben gbi sürekli başa sarıyor her aradığımda Pendik Batı servisine yönlendiriyorlar. Pendik Batı Servisi kadar kötü bir servis, ordaki teknisyen kadar işten anlamaz birini görmedim.

• YNaniSK kullanıcısına yanıt
    Merhaba biz özellikle yaz aylarında kullanmak için elektrikli banyo su ısıtıcı kullanıyoruz, hatta yerli bir model de keşfettik şofbi markası, üzerinde duşta kaç dakika kaldığımız, ne kadar akım çektiği ve en iyisi bana göre dereceyi 30 a kadar istenilen sıcaklığa dokunmatik tuşlarla getirebiliyoruz, kombiden banyoya istenilen sıcaklıkta su 58 sn geliyordu bu suyu kovaya doldurup tuvalette kullanmak mümkün ama maalesef çocuklar benim gibi tutumlu olmayı pek hesap etmiyorlar, yıllarca ihlas kullandık ama bu biraz daha iyi sanki, tavsiye edebilirim, Arçelik sizdeki arıza için değişim yerine muhtemelen tamir yoluna gidebilir, kolay gelsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4810 kullanıcısına yanıt
    3 Sefer tamir yapıldı anakart dahil herşey değişti sorun devam edince ürünü aynı model ile değiştirdiler. Değişim yapılmasın sorun devam edecekse iade istiyorum dememe rağmen yenisini getirip taktılar. Benim sorunum suyu g3ç ısıtması değil o bile makul görülebilir. Benim sorunum tam tersi suyu kaynatması. Teknik servis kitapçığa bakmadınız mı 11lt su akması lazım diyor ama o kadar cahil ki kendisi nin haberi yok. Kitapçıkta 3lt-11lt arası yazıyor. Ordaki 11lt max değer yani onun üzerinde bir su almak isterseniz sıcak su alamazsınız demek için belirtlmş ben dakikada 7-8lt su alacak şekilde kullanmak istediğimde 35C ayarlı olmasına rağmen suyu kaynatıyor. Bu teknisyenim diye geçinen şahısın kafası duruma basmıyor. Her kayıt bırakmamda başka servis gelecek denilmesine rağmen aradan 1saat geçmeden Pendik Batı servisi arıyor tam bir komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNaniSK -- 15 Ağustos 2023; 20:21:35 >
  • Sorun hala devam etmesine rağmen servis gelmeden problem yok diye kayıt düşüyor. Bu da şofbenin çalışma videosu;

• Arçelik şofbeni almayı düşünmüştüm, sizin konunudzu görünce vazgeçtim.

Aşağıda birisi aynı sorunu yaşamış, parametre ayarından bahsediyor.

Arçelik AR12 HS Hermetik Şofben Suyu KaynatıyorYahya Akbiyikyoutube
    @arcelik ar 12 hs hermatik şofben sıkıntı giderme ve müşteri memnuniyeti....
    https://www.youtube.com/watch?v=yeUizUTuc4w
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Evet bilgim var bizim servis parametre ayarı yapamayacağını söylüyor. Sözde fabrika izin vermiyormuş. Pendik Batı servisi kadar kötü bir servis görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arçelik AR12 HS Hermetik Şofben Suyu Kaynatıyor

Arçelik için tüketici hakem heyetine başvurdum ve para iadesi aldım onun yerine Vaillant Turbomag 12lt cihazını taktırdım. Üründen çok memnunun aynı sorunu yaşamıyorum ayrıca servisleri de oldukça ilgili ve bilgiliydi. Arçelik markasından kesinlikle uzak durulmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.