Şimdi Ara

Demirdöküm Nitromix Kombide Gaz Dedektörü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni taşıdığım evde kombiyi denemek istedim. Cihazı kış moduna aldığımda cihaz çalışmadı yani ateşleme olmadı petek sıcaklığını 70°C yaptım yine ateşleme olmadı. Peteklerin hepsini açtım, hepsinde hava kontrolu yaptım ama yine ateşleme yapmadı cihaz. Bu musluk suyunu açtığım an ateşleme yapıyor ve suyu ısıtıyor.
    Kombinin altında gaz dedektörü olduğunu düşündüğüm bir cihaz var bu cihazın üzerindeki tuşa bastığımda ortadaki led kırmızı yanıyor ve kombi 70°Cye kadar ısıtıyor petekler sıcalıyor ama 70 olur olmaz o kırmızı led sönüyor ve bir daha ateşleme olmuyor kontrol ettiğimde petekler buz gibi oluyor.
    Cihazı çalıştırmasını mı beceremedim yoksa bu aletle ilgili bir sorun mu var?

Bu cihazda tuşa basınca petekler için ateşleme oluyor. Sağdaki ve soldaki ledler sürekli yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 30 Ekim 2019; 21:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirdöküm Nitromix Kombide Gaz Dedektörü Sorunu

Oturma ıdasında veya başka odada, eklediğim resimdeki sol kısmında kalan düğmeli aleti bul ve oradan ayarla sıcaklığı. Kombi ozaman atrşleme yapacak.

Kombinin altında senin gördüğün kablosuz oda tdrmostatın 2. parçası.

• meteor68 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, çok teşekkür ederim sayenizde böyle birşey olduğunu fark ettim Ev sahibi kaybolmasın diye depoya koymuş termostatı şimdi buldum. Sorunsuz çalışıyor şuan😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ECA KOMBİ ARIZALARI
    18 yıl önce açıldı
    Kombi ısıtma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.