İŞLEMCİ Intel Core i5-460M 2.53 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5 RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 640 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng EKRAN KARTI Nvdia Geforce GT 420M 2 GB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
Ayrıntılı bilgi için link üsttedir.... Bu laptopu bu fiyata almakya karar verdim fakat tabi almadan insan merak ediyor. Bu yüzden kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar laptop hakkında bir şeyler yazarlarsa sevinirim...
1200-1400 arasında bir laptop arıyorum... Bu ürün dışında bu fiyatlar dahilinde sunabiliceğiniz laptop öneriniz varsa çok iyi olur... Şimdiden teşekkur ederim yorumlar için ...
Marka olarak Acer'a karar verdiyseniz aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip güncel bir model tercih edebilirsiniz.
Not: Bu cihazda işletim sistemi kurulu olarak gelmemektedir.
Bilgilendirme için teşekkurederim... Acer konusunda sabit değilim başka laptop tavsiyelerine açığım fakat anlamadığım bir nokta var... Benim belirtmiş olduğum laptopdaki ekran kartı fark etmişsinizdir 2 GB GT420 .. Sizin göndermiş olduğunuz bilgisiyarda fark ettim 1 GB GT540 acaba performans olarak aynı veririmi verir mi bu konuda kafamda soru işaretleri var... Bir bu laptoplarda bulunan turbo boost özellikliği beni düşündürüyor...
quote:
Orijinalden alıntı: deha07
Bilgilendirme için teşekkurederim... Acer konusunda sabit değilim başka laptop tavsiyelerine açığım fakat anlamadığım bir nokta var... Benim belirtmiş olduğum laptopdaki ekran kartı fark etmişsinizdir 2 GB GT420 .. Sizin göndermiş olduğunuz bilgisiyarda fark ettim 1 GB GT540 acaba performans olarak aynı veririmi verir mi bu konuda kafamda soru işaretleri var... Bir bu laptoplarda bulunan turbo boost özellikliği beni düşündürüyor...
Performans olarak GT 540M daha iyi sonuç verir, hangisinin daha iyi olduğuna bellek miktarlarına bakarak karar vermek yanlış olur. Aşağıdaki linklerden her iki modelin teknik özelliklerine ulaşabilirsiniz.
Turbo Boost özelliği ile ilgili bir endişeniz olmasın. Kullandığınız uygulamalarda çekirdek kullanımı düşük olduğunda asıl kullanılan çekirdeğin hızı arttırılır ve bu şekilde daha yüksek performans elde edilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sarppy
quote:
Orijinalden alıntı: deha07
Performans olarak GT 540M daha iyi sonuç verir, hangisinin daha iyi olduğuna bellek miktarlarına bakarak karar vermek yanlış olur. Aşağıdaki linklerden her iki modelin teknik özelliklerine ulaşabilirsiniz.
Turbo Boost özelliği ile ilgili bir endişeniz olmasın. Kullandığınız uygulamalarda çekirdek kullanımı düşük olduğunda asıl kullanılan çekirdeğin hızı arttırılır ve bu şekilde daha yüksek performans elde edilir.
Verdiğiniz bilgiler gerçekten tatmin edici... 420 serisi ile 540 arasında gerçekden fazlasıyla fark varmış... Peki bu fiyat aralığında önerdiğiniz laptop dışında diğer markalardan önerileriniz varsa o konudada bilgilendirebilirseniz mutlu olurum sarppy .