Şimdi Ara

Aşağıdaki 65 inch tv lerden hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Evimde LG 47LA660S (çok memmunum) televizyonum var ve ekranı büyütmek adına 65 inch tv bakıyorum. Evimde D Smart (full kanallar), Mi Box 4k ve LG Sound Bar da var. Tv izleme mesafem 65 inch için uygun.

Tv yi sadece Netflix, Amazon Prime, bazen internetten film ve normal kanallarda haber ve maç için istiyorum. Bütçem malesef zorlayarak maximum 13500 TL. Bu sebeple aşağıdaki tv lerden birisini almak istiyorum. Gönül ister ki daha iyi Oled gibi, marka olarakda Samsung, LG ya da Sony olsun. Fakat bütçem kısıtlı.

1. TCL 65C725 (Özellikler iyi görülüyor, fakat bu tv hakkında çok şikayet okudum, özellikle serviside kötü diyorlar)
    2. Philips 65PUS7906 (Servisine çok kötü diyorlar, bazıları överken bazıları da dövmüş)
    3. Vestel 65Q9900 (Qled ve başka özellikleri güzel görülüyor, fakat Vestel güven verir mi)
    4. Samsung 65AU7200 (Samsungun düşük seviye tvlerinden)
    5. LG 65UP77006LB (LG nin düşük seviye modelllerinden)

Lütfen bana 2000 daha ver şunu al demeyin, dediğim gibi bütçem kısıtlı. Yukarıdakilerden hangisini neden alırdınız. Teşekkürler.

• Diğer modelleri bilmiyorum Vestel için yıllardır kullandığım model var babamada aldım memnunuz smart tv yavaş tv box alıp sadece ekran kullanmak mantıklı sistem için ek para ödemeye gerek olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.