Aşağıdaki 65 inch tv lerden hangisini almalıyım
Herkese iyi akşamlar. Evimde LG 47LA660S (çok memmunum) televizyonum var ve ekranı büyütmek adına 65 inch tv bakıyorum. Evimde D Smart (full kanallar), Mi Box 4k ve LG Sound Bar da var. Tv izleme mesafem 65 inch için uygun.
Tv yi sadece Netflix, Amazon Prime, bazen internetten film ve normal kanallarda haber ve maç için istiyorum. Bütçem malesef zorlayarak maximum 13500 TL. Bu sebeple aşağıdaki tv lerden birisini almak istiyorum. Gönül ister ki daha iyi Oled gibi, marka olarakda Samsung, LG ya da Sony olsun. Fakat bütçem kısıtlı.
- TCL 65C725 (Özellikler iyi görülüyor, fakat bu tv hakkında çok şikayet okudum, özellikle serviside kötü diyorlar)
- Philips 65PUS7906 (Servisine çok kötü diyorlar, bazıları överken bazıları da dövmüş)
- Vestel 65Q9900 (Qled ve başka özellikleri güzel görülüyor, fakat Vestel güven verir mi)
- Samsung 65AU7200 (Samsungun düşük seviye tvlerinden)
- LG 65UP77006LB (LG nin düşük seviye modelllerinden)
Lütfen bana 2000 daha ver şunu al demeyin, dediğim gibi bütçem kısıtlı. Yukarıdakilerden hangisini neden alırdınız. Teşekkürler.
Acer E1-571G anakart üzerindeki power tetik soket kırıldı
Acer E1-571G laptobum var. (4 gb ram, 256 gb ssd (860 evo), i5 işlemci 3230 vs.) Laptop gayet düzgün çalışıyor, fakat kasası yıpranmış durumdaydı. Çıkma başka bir kasa ile değişim yaparken, power tetik kartının anakart üzerindeki soket girme yeri dokununca kırıldı. Bu sebeple anakarta güç gitmiyor. (arıza yok) Bulunduğum yerde üç bilgisyarcıya sordum, hiç biri yapamadı.
Üzüldüğüm nokta, güzel bir şekilde çalışan laptop küçük bir parça yüzünden kullanılamaz oldu. Ürünü tamir edebilecek, bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz güvenilir bilgisayarcı var mı?
|
x96 iki ayda durup dururken bozuldu
|
Belediye binası 10 olan köy 20 TL ye satılık
|
ipad3 şarj kablosu sorunu
|
|
3 adet klima alacağım, ustalardan tavsiye bekliyorum
|
lenovo 3000 v200 klavye sorunu
|
Meslek: ATC
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 4.426 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar