Yöneticilerden ricam var, kısaca olayım şu: Ben bundan yaklaşık 9 sene önce awos nicki ile üyelik almıştım, sonrasında hem şifremi unutmam hemde kullanmış olduğum mail uzantılı sitenin aniden kapanmasıyla foruma giriş yapamadım. Yeni bir üyelik açıp awos1 nickini aldım ve sonrasında nick değişim talebiyle awoss nickini aldım. Yöneticilerimizden birine durumla ilgili mail attım ve awos nickinin benim olduğunu va almak istediğini belirttim. Fakat geri dönüş olmadı. Biraz önce tesadüf eseri eski nickim olan awos un şifresini deneyerek foruma giriş yaptım. Yöneticilerden ricam awos kullanıcı profilimi silmeleri ve awoss olan nickimi awos olarak değiştirmeleri. Kusura bakmayın fakat başka yazacak yada danışacak yer bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Teşekkürler.
Yüneticiler kusura bakmadın, bu nickinde bana ait olduğunu kanıtlamam için bu mesajı yazıyorum. Şu an kullanmış olduğum awos profilimin silinmesini rica ediyorum. Eğer mümkünse daha sonra nick değişimi yapmak istiyorum. (yazdığım mesajların awoss nickinde olması sebebiyle) Biraz karışık gibi oldu, kusura bakmayın, inşallah anlatabilmişimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme