Selam arkadaşlar. iPad 3 üm var ve şarj soket kısmı arızalı, cihazı şarj ederken şarj şoketine basınç uygulayarak şarj edebiliyorum. Bu sebeple şarj soketinin değişmesi gerekli. Bulunduğum bölgede güvenilir tamirci yok. Bu sebeple sizin bildiğiniz, cihaza zarar vermeden tamir edecek bayi yada tamirci var mı? Tavsiyede bulunabilir misiniz?
Lion hocam cevap için teşekkürler, fakat daha önce videoları izlemiştim ve sökme işi biraz zor geldi. Daha önce onlarca kez laptop söktüm ama iPad biraz riskli geldiği için kendim denemek istemedim.
Aman diyim cihazı kendi başınıza açmaya kalkışmayın. Zira Apple ürünleri tamir edilebilirlik konusunda hiç başarılı değiller. Ayrıca internetteki tamir kitleri de gayet kalitesiz olduğundan binbir zorlukla açtığınız cihazı geri toplayamama riskiniz var. Böyle maceralara hiç gerek yok. İnternetten teknik servisleri arayın ve telefonla görüşün. Aklınıza yatan bir servise verip tamir ettirebilirsiniz. Sanırım biraz da şans işi bu mevzu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme