Şimdi Ara

Aşağıdan yukarıya doğru akan yazı yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekranın altından üstüne doğru akan yazı yazmak istiyorum.Ancak camtasia,after effect gibi programlarla olmuyor.Çok zorlanıyorum.Her yazıyı kare kare yazmak zorunda kalıyorum.İstiyorum ki yazıyı yapıştırayım program istediğim hızda alttan üste doğru götürsün.Bunu nasıl yaparım?

Örnek olarak:

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aşağıdan Yukarıya Akan Yazı: Dijital İletişimde Cazip Bir Sunum Tekniği

Aşağıdan yukarıya akan yazı, metnin yukarıdan aşağıya doğru kaybolduğu, bunun yerine ekranda aşağıdan yukarıya doğru göründüğü bir içerik sunum tekniğidir. Bu teknik, hedef kitlenizin dikkatini çekmek ve mesajınızı etkili bir şekilde iletmek için giderek daha popüler hale gelmektedir.

Akan Yazı Programı ile Kolayca Akan Yazılar Oluşturun

Akan yazı programı, bu ilgi çekici içerikleri zahmetsizce oluşturmanıza olanak tanır. Bu programlar, metninizi aşağıdan yukarıya doğru kaydıran çeşitli şablonlar ve özellikler sunar, böylece videolarınızı, sunumlarınızı ve sosyal medya gönderilerinizi daha dinamik ve ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

Akan Yazı Yazmak: İpuçları ve Püf Noktaları

Etkili akan yazılar yazmak için şu ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Kısa ve Öz Metinler Kullanın: Akan yazılar genellikle kısa ve öz olmalıdır, böylece hedef kitleniz metni hızlıca okuyabilir ve mesajınızı kolayca anlayabilir.
    • Anahtar Kelimeleri Stratejik Olarak Yerleştirin: Akan yazı yazma aracı kullanırken, anahtar kelimeleri başlığınıza, metninize ve meta verilerinize stratejik olarak yerleştirin. Bu, arama motorlarının içeriğinizi daha kolay bulmasını ve dizine eklemesini sağlayacaktır.
    • Görseller ve Videolar Ekleyin: Görseller ve videolar, akan yazınızı görsel olarak ilgi çekici ve daha ilgi çekici hale getirmeye yardımcı olabilir.
    • Canlı Renkler ve Hareketler Kullanın: Canlı renkler ve hareketler, akan yazınızı öne çıkarabilir ve hedef kitlenizin dikkatini çekebilir. Ancak, aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Akan Yazılı Video Yapma: Başlangıç Kılavuzu

Akan yazılı videolar, mesajınızı aktarmanın güçlü ve etkili bir yoludur. İşte başlangıç için bir kılavuz:

• Hikayenizi Belirleyin: Akan yazılı videonuzun bir hikayesi olmalı, böylece hedef kitlenizle bağlantı kurabilir ve onlarda bir etki bırakabilirsiniz.
    • Videonuzu Planlayın: Videonuzun akışını planlayın ve metnin ne zaman ve nasıl görüneceğini belirleyin.
    • Etkileyici Görseller Seçin: Videonuz için görseller seçerken, hedef kitlenizin ilgisini çekecek ve mesajınızı destekleyecek görseller arayın.

Aşağıdan yukarıya akan yazı tekniğini kullanarak, içeriklerinizi daha ilgi çekici ve etkili hale getirebilir, hedef kitlenizin dikkatini çekebilir ve markanızın mesajını daha geniş bir kitleye iletebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Camtasiayla yaparsin. Youtubea camtasia kayan yazi ekleme yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony vegas ile video formatında çekersin sonra onu Photoshop veya AE de import edersin. En kolay bu yöntem geldi aklıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premiere Pro da kolay ben kullanıyorum.Youtube a akan yazı yazmanız yeterli şekilli introya kadar yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazıyı yazdıktan sonra add a code kısmına aşağıdaki kodu eklersen tamamdır :

<style type="text/css" rel="stylesheet">
    <!--
    (uyyasagidanyukariakayrum.dll)
    -->
    </style>
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Senide takip ediyorum trollmusun ciddimisin anlayamadim ya la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

yazıyı yazdıktan sonra add a code kısmına aşağıdaki kodu eklersen tamamdır :

<style type="text/css" rel="stylesheet">
    <!--
    (uyyasagidanyukariakayrum.dll)
    -->
    </style>
    Hocam tam olarak yazar mısınız nasıl yapıcam onu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.