Şimdi Ara

Mesaj da yazının altındaki çizgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
22.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , gülünç bir konu olcak ama S3 telefonumda bugun mesaj yazarken kelimelerin altında çizgi oluyor birtürlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum :))

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mesajda Yazının Altındaki Çizgiyi Kaldırma

Mobil cihazlarında yazarken alt çizgi kullanmak, metnin okunmasını zorlaştırabilir. Neyse ki, çoğu cihazda yazının altındaki çizgiyi kaldırmanın kolay yolları vardır.

Telefonda Yazının Altındaki Çizgiyi Kaldırma

• Samsung Klavye: Ayarlar'a gidin, "Genel Yönetim"i seçin, "Dil ve Giriş"e dokunun ve "Samsung Klavye"yi seçin. Altında "Alt Çizgi" seçeneğini bulacaksın. Bu seçeneğin işaretini kaldırın.
    • Diğer Android Klavyeler: Klavye ayarlarına gidin ve "Alt Çizgi" veya "Alt Çizgi Modu" seçeneğini arayın. Bu seçeneğin işaretini kaldırın.
    • iPhone ve iPad: Ayarlar'a gidin, "Genel"e dokunun ve "Klavye"yi seçin. "Alt Çizgi" seçeneğini bulacaksın. Bu seçeneğin işaretini kaldırın.

Yazı Yazarken Alt Çizgiyi Kaldırma

• Microsoft Word: Metni vurgulayın ve "Ev" sekmesine gidin. "Alt Çizgi" düğmesini bulun ve üzerine tıklayın.
    • Google Dokümanlar: Metni vurgulayın ve "Biçim" menüsüne gidin. "Metin" bölümünde "Alt Çizgi" seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
    • Diğer Metin Editörleri: Klavye kısayollarını kullanmayı deneyin. Örneğin, Windows'ta Ctrl + U ve Mac'te Command + U, alt çizgiyi kaldırır.

Bu yöntemleri kullanarak, mesajlarında veya diğer yazılı metinlerde alt çizgiyi kolayca kaldırabilirsin.

Anahtar Kelimeler:

• telefonu alt çizgi kaldırma
    • mesaj yazarken alt çizgi
    • kelimenin altı çizili yazı
    • telefonda yazının altını çizme
    • samsung klavye alt çizgi kaldırma
    • yazarken altı çizgiyi kaldırma
    • mesajda yazının altındaki çizgiyi kaldırma
    • telefon klavyede alti çizgili yazı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: qadir54

Merhaba arkadaşlar , gülünç bir konu olcak ama S3 telefonumda bugun mesaj yazarken kelimelerin altında çizgi oluyor birtürlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum :))

Kullandiginiz klavye yazdiginiz kelimeleri tanimiyorsa hatali yazdini uyarisi verir.
    Ornegin ingilizce klavye kullaniyorsunuzdur her kelimede cikar cunku turkce kelime algilayamaz veya turkcedir klavyeniz,ancak soyle bi kelime yazmissinizdir "slm" bunuda algilayamadigi icin yanlis algilar veya kelimeyi gercektende yanlis yazmissinizdir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğim bu :))
     Mesaj da yazının altındaki çizgi.
  • Tahmini kapa tahmini.

• T9'u kapa düzelecektir :)
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    T9'u nerden kapıcaz.Nerden actımki ben onu :D
  • Usta tamamdır sorun buymuş.Teşekkürler :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qadir54 Q kullanıcısına yanıt

Sorun neymis acıklarsan sevinirim bende aynı konudan sorunluyum yazma denetimi ve t9 kapalı olmasına ragmen o gri cizgi gitmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.