Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece 1 aşama yeşil 2 ve 3 kırmızı olan var mı ?
    5 kasımda muayene olmama rağmen halen tamamlanmadı 2 ve 3
  • merxas47 M kullanıcısına yanıt
    Ben 2 Kasım'da muayene oldum. Sisteme 8 gün sonra düştü sanırım. Beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah bir an önce düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 gündüe onaylanmayan aile hekimi işlemleri için bugün sağlık il müdürlüğüne gittim doktorun onayladıgını fakat hala sisteme düşmedigini genelkurmaya dahi dilekce yolladıgımı ve sorunun aile hekiminden kaynaklandıgını söylediklerini söyledim ve yanıma bir adam verdiler onunla beraber tekrar aile hekimine gittik işlemleri en basından yaptık rahatsızlıgımdan dolayı sevk verdi 1 saat oldu yaptıralı hala yeşile dönmedi yeşile döndüğünde sevk islerini halledip subeye götürücem yeşile dönmesini bekliyorum insallah yine 1 ay beklemem olumlu olumsuz yazıcam yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaerk -- 12 Kasım 2018; 16:50:23 >
  • Keşke bir açıklama yapsalar da insanlar rahatlasa. Her gün yeşil oldu mu olmadı mı her işimiz böyle çileli geçiyor. Askerlik şubesinden de düzgün bilgi alamıyoruz. Sistemsel mi bizde mi sorun var anlamadım.
  • Msaerk M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeşile döndü mü benim hekim kısmı benim 5.gün halem aile hekim onayı kırmızı yeşile dönmedi o değil kaçak durumuna düşeceğim durduk yere ve başvuru yapmam gereken yerler var meslekle ilgili bu durum beni iyice endişelendiriyor

• Lakerda123 L kullanıcısına yanıt
    Yok daha dönmedi muhtemelen sistem suan kapalı yarın sabah tekrar bakıcam 24 gündür bekliyorum bende yeşil olmadı aile hekimi ve yanıma uzman hekim alarak tekrar saglık ocagına gidip islemi bastan baslattık bugün bakalım beklemedeyim bende aile hekimi durum sistemden kaynaklı diyor, şubede aile hekiminden kaynaklı diyor 5 oldu gidip geliyorum 1 aydır hala yok....

Hocam inşallah hallolur il dışına çıkıyorum bir haftada yokum kendi memleketimde ne yapacağım bilmiyorum yarın gitmeden halletmem lazım ama yok bizim de doktor hata kabul etmiyor

• 2. kez merhaba. geçen hafta ve bu hafta askerlik şubesine gitmeme rağmen hala işlemlerimi tamamlayamadım.

ilk gittiğimde bilgilerini diğer şubeden isteyeceğiz diye beklettiler o gün şubedeki memur telefonu açmadı ve bilgilerim başvurduğum şubeye gelmedi haliyle. yapamadık.

bugün tekrar gittiğimde de bilgilerim gelmiş görünüyordu ama aile hekimi bilgilerin gelmemiş dendi. e-devlette de hala girilmemiş görünüyor. 2 kasımdan sonra yapılan aile hekimi işlemleri sisteme girilmemiş ve haliyle yine yapamadım işlemi. resmen eziyete dönüştü.

tüm bakanlıkların veritabanını bir yerde toplamak gerçekten bu kadar zor mu? yıl 2018'de neden hakkımda bilgi almak için telefonla biri aranır ki? tüm secerem var zaten internette.

haftaya tekrar gideceğim bakalım.
  • Merhabalar benimde hikayem şoyle 7 kasimda aile hekimine muayene oldum hekim beni hastaneye sevk etti gerekli muayeneleri oldum heyete ciktim keratokonusumdan dolayi askerlige elverisli degildir raporu aldim 12 sinde bitti islemlerim ordanda saglik kurul belgemi aldim sonra subeye geldim fakat yoklama bilgilerimin sistemde gorunmedigini soyledi. E devlettede sadece 1 yesil 2 ve 3 kirmizi aile hekimi hayla onay vermemis simdi ne yapmam gerekiyor sadece beklememmi? Elimde belgeyle kalakaldim ne olacak boyle bilen eden arkadaslar yardimci olur yol gosterirse minnettar kalirim
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ben böyle bir sıkıntının içindeyim tüm evraklarım var muayene oldum herşeyimi halletim 2 tane yeşil ışık varken bi baktım hepsi tamamlanmadıya düştü ve alttada böyle birşey var

Gerçekten bilen biri yardım edebilir mi

Askerlik yoklama başvurunuz MSB tarafından reddedilmiştir. Başvurunuzu tamamlamak için ret sebebinde belirtilen hataları düzeltmeniz gerekmektedir. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir ve formlarınızı güncelleyebilirsiniz.RET SEBEBİ: 11/9/17 DE AS.KARARI ALDIRDIĞINDAN
  • An itibariyle aile hekimi işlemleri tamamlandı çok şükürrrr çok🙏 Sırada sevk isleri var yarında onşarı halledip subede islemi bitiriyorum

• Pazartesi günü aile hekimine muayene olmuştum ben de.Hemen yeşil yanmadı diye korkmuştum forumdaki bir çok arkadaş gibi.Fakat hemen yanmayabiliyor,bana çıktı olarak askere elverişli yazısı vermişti e-imzalı hatta kendisi de imza kaşe attı.Bu akşam saatlerinde hatta gece,yeşile dönmüş az önce baktım.Biraz sabredin,eğer size de askere elverişli yazısını verdiyse aile hekiminiz er ya da geç girilir sisteme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörevAdamı

Evet geçen gün şubeye gittim. Daha önce tecil yoklaması yaptırdığım için e devletten olmuyormuş. Hallettim çok şükür.
    Ben böyle bir sıkıntının içindeyim tüm evraklarım var muayene oldum herşeyimi halletim 2 tane yeşil ışık varken bi baktım hepsi tamamlanmadıya düştü ve alttada böyle birşey var

Askerlik yoklama başvurunuz MSB tarafından reddedilmiştir. Başvurunuzu tamamlamak için ret sebebinde belirtilen hataları düzeltmeniz gerekmektedir. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir ve formlarınızı güncelleyebilirsiniz.RET SEBEBİ: 11/9/17 DE AS.KARARI ALDIRDIĞINDAN

daha önce tecil ettirip sonra bozdurdum bedelli çıkınca tekrar tecil ettirip başvuru yaptım bundan dolayı mı ayrıca daha once muayene olmuştum hepsinin kırmızı olması bundan dolayı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: halil1914

daha önce tecil ettirip sonra bozdurdum bedelli çıkınca tekrar tecil ettirip başvuru yaptım bundan dolayı mı ayrıca daha once muayene olmuştum hepsinin kırmızı olması bundan dolayı mı ?

Alıntıları Göster
    Ayrıyetten muayene olduğum evrak e-devlet imzalı her belge var

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam Pazartesi derken bu hafta geçen haftaki Pazartesi mi ben de geçen hafta gittim muayeneye ayın 8.inde yani 6 gün oldu halen onaylanmadı da aile hekimi kısmı

Hocam sizin adınıza sevindim.Epeydir bekliyordunuz çünkü.Benim halen yeşil olması aile hekimi kısmı hocam.Bugün sağlık bakanlığını aradım muayene raporunun üstündeki referans numarasını verdim ve kontrol ettiler raporunuz bir problem yok dediler sadece sıradan kaynaklı bir durum sözkonusu sırada çok rapor olduğunu belirttiler.Ben de ne yapacağımı bilmiyorum benden sonra başvuran arkadaşların hatta bir iki satır üstte bir arkadaş yazmış Pazartesi başvurmasına rağmen iki günde hatta biraz önce yeşile dönmüş sıra varsa önce başvuranların niye onaylanmıyor onu merak ediyorum ve dediklerine güvenemiyorum

• Lakerda123 L kullanıcısına yanıt
    Bu pazartesi günü gittim.Aile hekiminiz size askerliğe elverişlidir diye yazı verdi mi?Bana kendi isteği ile verdi kafamda her hangi bir soru işareti kalmasın diye ben elimden geleni yaptım dedi.Biraz zaman alıyormuş sisteme girilmesi,8-9 gün sonra girilen de var,aynı gün içinde girilen de olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.