Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
261.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde hala aynı durumda. Acaba sistemsel bir sorun mu var gerçekten. Askerlik şubesini arıyorum ama ulaşamıyorum.

Asal yoklama süreç takibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: decmir

Benimde hala aynı durumda. Acaba sistemsel bir sorun mu var gerçekten. Askerlik şubesini arıyorum ama ulaşamıyorum.

Aile hekimi muayenesi ne zaman düştü hocam sisteme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikopatpilot kullanıcısına yanıt
    Aile hekimine gittikten sonra ertesi gün baktığımda yeşildi. O hiç beklemeden yeşile döndü ama son adım bir türlü dönmedi yeşile.
  • decmir D kullanıcısına yanıt
    Anladım benim 2 gün oldu hala kırmızı aile hekimine tekrar gideyim o zaman

Son adım yeşil mi peki sende hocam? Sadece aile hekimi mi kırmızı görünüyor?
  • decmir D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk adım yeşil sadece askerlik şubesini aradım haftaya kadar girilir dedi onu beklicem şimdi

• 2 haftadır en alttaki kırmızıydı üstekiler yeşildi
    bugün hepsi kırmızı olmuş varmı böyle olan?
  • Merhabalar, benimde aile hekimine gideli 4 gün oldu ama hala 2.aşamam hala kırmızı, size şeyi sorucaktım askerlik şubesi 2. aşama için mi haftaya kadar girilir dedi
  • Bana bugun aynisi oldu hocam. Çözüldü mü senin olay sonra ne yaptın ?

**simdi tekrar baktım düzelmiş son adim kırmızı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 8 Kasım 2018; 18:7:20 >
  • gokhanklc G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onun için aramıştım zaten aile hekimi hala kırmızı diye 1 hafta bekle sıra sıra alınıyor raporlar dedi o yüzden haftaya kadar beklicem

• Kaldirsalarda kurtulsak bu ne ya 15 bin ver rezillik ustune rezillik 21 gün boştur israftır bir daha bunlara oy yok!

İyi senin 2 gündür kırmızı benim 21. Gün oldu aile hekimi hal kırmızı askerlik subesinden ankaraya hata bildirimi yolladık sorunun hekimden kaynaklandıgını 9. Ve 10. Aşamayı onaylanmadıgını söylüyorlar ama doktor kadını ikna edemiyoruz 5 yasındaki cocuk gibi ben yaptım diyor baska birsey demiyor msb nin siteside çökmüş durumda işlemleri bastanda yapamıyoruz cıldırıcam artık subeye saglık ocagına gide gele akraba oldum subede nobetci askerler üzerimi bile aramıyorlar artık girip cıkarken rezillik diz boyu

• Msaerk M kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm hocam senin adına peki doktorun verdiği raporun çıktısını alıp ıslak imzalı askerlik şubesine götürdüğünde ordan bi müdahale edilemiyo mu veya e-nabız üzerinden aile hekimini değiştirsen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikopatpilot -- 10 Kasım 2018; 12:11:10 >
    Yok olmuyormus hocam işlemleri baslattıgın icin değiştiremezsin falan dedide pazartesi tekrar gidicem aile hekimine olmazsa sağlık il müdürlüğüne sikayet edicem

Hocam ben de acayip sıkıntıdayım 5 gün oldu muayene olanı halen yeşil olmadı neyse doktor da zaten sistemi bilmiyordu neyse ona buna sora sora yaptı.Forumları okudum doğru şekilde yapılan muayene sonucu onaylamalar hemen yeşil oluyormuş ben de bunun üstüne doktora gittim neyse adam benle iddialaşıyor doğru yaptım diye ama doğru moğru yapmadı eminim ne yapacağımı şaşırdım ben de.Pazartesi gidip bir şekilde ikna etmem lazım bu doktoru dediğim gibi yapsa en fazla 5 dakikasını alır ama bu doktorlarda ne kadar ego varsa artık bilmedikleri şey üzerine iddialaşıp insanı mağdur ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Merhaba,
    Aile hekimi muayenesi 2 kasımda olmasına rağmen hala yeşil tik olmadı. Sistemde mi bir sıkıntı vardır? Sizinde başınıza geldi mi?
    Teşekkürler
    Durum ne hocam yeşil oldu mu?

Ben de ayın 6sında gittim, hala yeşil olmadı aile hekimi işi.
    Var mı başka bu durumda olan ?
  • Ben de ayın 6 aında gittim kaçak durumuna düşeceğim bu işlem gerçekleşmezse zaten 3.aşamada hemen onaylanmıyor neyse.Hatta doktora tekrar gittim forumda okuduklarından sonra(muayene yapılsa bile kağıdı çıktıyı eline verse bile işlem sonunda bir onay kodu geliyormuş onu da programa girmesi gerekiyormuş avukatların uyar üzerinden yaptığı işlemler gibi ama yok adam iddialaşıyor doğru yaptım ben diye öyle bir şey yok diye bu sorunu bissürü arkadaş yaşamış hatta bir arkadaş doğru yol bu ye doktorla beraber işlem yapmış doğru yolla hemen yeşil olmuş.Cidden bu doktorların bazıları çok pis ego yapıyor hocam iddialaşıyorlar insanla

• Lakerda123 L kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben çok dikkat etmedim açıkcası nasıl yaptığını en son gösterdi raporu işlem tamam diye bende çok üstünde durmamıştım. Geçen hafta askerlik şubesini aradım çarşamba gününe kadar tamamlandı yazar dedi çarşamba tekrar arıcam şubeyi ona göre hareket edicem daha. Zaten sistemde de sıkıntılar var sanırım çoğu zaman işlem yapmıyor

• alterreaz kullanıcısına yanıt
    Benimki yeşil oldu 2 gün önce. Aradım askerlik şubesini. Bedelli askerliğe çok başvuru olmuş. Sistemde sıkıntı varmış. Bekleyin dediler. Ve yeşil oldu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.