Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

En erken Şubat celbi var önümüzde, Ocak ayında açıklanacak.
    Şubat celpi normal askerlik için bedelli askerlik celpleri farklı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Normal askerlik sandım, Kasım'da sonraki bedelli celpleri açıklanacak galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurtugrul kullanıcısına yanıt
    Evet geçen gün şubeye gittim. Daha önce tecil yoklaması yaptırdığım için e devletten olmuyormuş. Hallettim çok şükür.

• merhabalar arkadaşlar ben de hastaneye sevk edildim fakat bedelli işlemleri ayın 3'ünde bitiyor. hastane işlemlerini 3'üne kadar yetiştirmek zorunda mıyım yoksa 3 kasım sadece başvuru tarihinin sonu mudur? 3'üne kadar sistemde yeşil olmazsa herhangi bir sorun teşkil eder mi bilgisi olan mutlaka yazabilir mi?
  • besirgülsümoğlu kullanıcısına yanıt
    Asal yoklama süreç takibi@besirgülsümoğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: besirgülsümoğlu

merhabalar arkadaşlar ben de hastaneye sevk edildim fakat bedelli işlemleri ayın 3'ünde bitiyor. hastane işlemlerini 3'üne kadar yetiştirmek zorunda mıyım yoksa 3 kasım sadece başvuru tarihinin sonu mudur? 3'üne kadar sistemde yeşil olmazsa herhangi bir sorun teşkil eder mi bilgisi olan mutlaka yazabilir mi?
    Aynı sıkıntı bende de mevcut. İşin daha da garibi, aile hekiminden randevu aldığım zaman Kasım Ayının 13 üne anca boş yer bulabildim. İlla randevu ile mi gitmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibirkullanici -- 30 Ekim 2018; 16:3:45 >
  • merhaba
    heyet sonucunu askerlik şubesine getirdim bugün ve bana belge verdiler(1 yıl erteleme aldığımı,bedelli er olduğumu belirten ve 16.10.2019'a kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazılı bir belge)ama hala hastahane sevk ve askerlik işlemleri tamamlanmadı yazıyor
    aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, başvuru işlemlerimi tamamladıktan sonra, muayene islemlerim icin saglık ocagına gittim daha sonra beni rahatsızlıgımdan dolayı hastaneye sevk etti devlet hastanesinden sevkimi hallettim askere elverişlidir raporumu aldım şubeye 3 gün sonea gitmemi söylediler 3 gün sonea subeye gittim hala sisteme düşmedigini beklememi söylediler 31 inde gel dediler bugün gittim hala sistemde olmadıgını söylediler sağlık ocagına yönlendirdiler, sağlık ocağına gittim ben işlemlerimi yaptım öyle olsa hasteneye sevk işleminde orada adını görüp muayene yapamazlardı dedi. Peki ne yapacam dedim subeye git dedi subede tekrar saglık ocagına git dedi saglık ocagıda tekrar işlemleri yaparsam başa sarar sevk işin tekrar gerçekleşir hastaneyle tekrar uğrasırsın sacma olur aen zaten kagıtları almışsın dedi bugün 13 gün oldu hala bekliyorum sağlık muayene islemleri e devlette kırmızı gözüküyor sadece başvuru islemim yeşil ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun son olarak 5 kasımdan sonra tekrar gel dediler ama biliyorumki oda çare olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaerk -- 31 Ekim 2018; 18:30:33 >

• Selamlar. Ben yoklamami mart ayında belge dolastirarak yapmıştım aile hekimi kaydim olmadigi icin. 15 gün önce bedelliye basvurdum. Simdi yoklama takibinde aile hekimine git diyor. Ne yapmam gerekir, 3unden once halletmem gerekiyor mu bu işi? Bulunduğum yerdeki askerlik subesi onunde 300m kuyruk var şu an. Aile hekimine gidip YOKLAMA REDDİ vs de olsun istemiyorum.

• POTENZA06 kullanıcısına yanıt
    Aile hekimlerinde sistem yok 2 gündür. Sisteme giremiyorlar muayene sonucunu. Bir dilekçe ile en yakın aile hekimine kaydınızı yaptırıp "askerliğe elverişlidir" raporu alman gerekiyor veya hastalığın varsa hastaneye sevk edip çürüğe çıkıp çıkmayacağınız belirleniyor işlemler daha da uzuyor. Celp dönemi açıklanırsa bu işlemleri tamamlamazsan sıkıntı olabilir. Muayenesi olmadan askere alma gibi durum duymadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Aile hekimlerinde sistem yok 2 gündür. Sisteme giremiyorlar muayene sonucunu. Bir dilekçe ile en yakın aile hekimine kaydınızı yaptırıp "askerliğe elverişlidir" raporu alman gerekiyor veya hastalığın varsa hastaneye sevk edip çürüğe çıkıp çıkmayacağınız belirleniyor işlemler daha da uzuyor. Celp dönemi açıklanırsa bu işlemleri tamamlamazsan sıkıntı olabilir. Muayenesi olmadan askere alma gibi durum duymadım ben.
    O zaman askerlik subesine gideyim ben. Muayenemi oldum yoklamami aldim çünkü 6 ay önce.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Reis ben öuayene icin aile hekimine gittim beni rahatsızlıgımdan dolayı hastaneye sevk etti hastanedende askere elverislidir raporunu aldım ama muayene islemleri henüz tamamlanmamıstır yazısı cıkıyor subeye raporları götürüyorum sisteme dusmedigi icin işlem yapamıyorlar aile hekimine git dediler aile hekimine gittim ben islemleri yaptım diyor tekrar yaparsam sil baskitan hastaneye sevkin tekrar olcak diyor ne yapıcam ben sunu yap deseler yapayım aka yok o oraya git diyor bu oraya git diyor

• Msaerk M kullanıcısına yanıt
    Sistemler çökmüş durumda. Raporu alabildiysen sıkıntı yok. Sisteme düşer yakın zamanda senin yapacağın birşey yok bekleyeceksin. Yoklama süreç takibi de çalışmıyor şuan.
  • Peki benim bu işlemi yapalı 14 gün olduu normalmi reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaerk -- 1 Kasım 2018; 18:45:16 >
  • Askerlik Yoklaması Süreç Takibi
    Askerlik Yoklaması Aşamaları Durum
    1 Yükümlü Yoklama Başvurusu Tamamlandı
    2 Aile Hekimi Muayene İşlemleri Tamamlandı
    3 Askerlik Şubesi Başkanlığı İşlemleri Tamamlandı
    Son Durum Askerlik yoklama başvuru işleminiz tamamlanmıştır.

Ben sadece aile hekimime gittim , hastaneye falan gitmedim ama bende başvuru tamamlanmıştır diyor , 1 Kasım yani bugün tecilimin bitiş günüydü , şubatta alınacakmıyım ? sınıf ve tertibat bekleniyor diyor askerlik sorgulamasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Askerlik Yoklaması Süreç Takibi
    Askerlik Yoklaması Aşamaları Durum
    1 Yükümlü Yoklama Başvurusu Tamamlandı
    2 Aile Hekimi Muayene İşlemleri Tamamlandı
    3 Askerlik Şubesi Başkanlığı İşlemleri Tamamlandı
    Son Durum Askerlik yoklama başvuru işleminiz tamamlanmıştır.

Ben sadece aile hekimime gittim , hastaneye falan gitmedim ama bende başvuru tamamlanmıştır diyor , 1 Kasım yani bugün tecilimin bitiş günüydü , şubatta alınacakmıyım ? sınıf ve tertibat bekleniyor diyor askerlik sorgulamasında
    En erken Şubat'ta alınırsınız, Ocak ayında açıklanacak Şubat celbi gidecekler.

Celbimiz ve gideceğimiz yer belirlenene kadar öyle yazacak. "Askerlik işlemleri yönünden 31.01.2019 tarihine kadar sakıncası yoktur. Erteleme nedeni sınıf ve tertibat bekliyor" benim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bedelli parasını yatırdım, şubeye gittim, aile hekimine gittim 3 kırmızı da yeşil oldu. Yapmam gereken bir şey kaldı mı?

• 3 kasım başvuru icinmi son ben basvuruyu yapıp paramı yatırdımda fakat saglık muayene islemlerim birtürlü olmuyor muayenemi yaptırmama ragmen sisteme işletemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

En erken Şubat'ta alınırsınız, Ocak ayında açıklanacak Şubat celbi gidecekler.

Celbimiz ve gideceğimiz yer belirlenene kadar öyle yazacak. "Askerlik işlemleri yönünden 31.01.2019 tarihine kadar sakıncası yoktur. Erteleme nedeni sınıf ve tertibat bekliyor" benim de.

Alıntıları Göster
    Hocam bugün baktım benimde 31.01.2019 olmuş , Birde sana önemli bir sorum daha olacak , Şuan çalışıyorum ve işe giriş tarihim 2018 in Ocak 31 i yani tam ocak sonu 1 senem doluyor , askere diyelimki şubatta alındım , şubatın kaçında alınırım tam olarak , benim amacım iş yerinde 1 senemi doldurup tazminatımıda almak sonuçta askere gidiyorum mecburen vermek zorundalar tazminatımı , şubatın 1 inde falan gitmiyoruz değilmi , çünkü dilekçe falan vericem iş yerine o tarihte.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.