Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 2.aşama direk yeşil oldu ama 3. aşamayı bekliyorum sistem sürekli tıkanıyor.
  • Merhaba dostlar. Benimde ilk iki aşama tamamlandı. Hastaneye sevk filan yoktu direk üçüncü adımın tamamlanmasını bekliyordum. Ama dün baktığımda ilk iki adım da tamamlanmamış gözüküyor. Niye böyle oldu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik yoklama başvurunuz MSB tarafından reddedilmiştir. Başvurunuzu tamamlamak için ret sebebinde belirtilen hataları düzeltmeniz gerekmektedir. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir ve formlarınızı güncelleyebilirsiniz.RET SEBEBİ: DAHA ÖNCE AYNI STATÜDE MUAYENE OLDUĞUNDAN

Arkadaşlar. Bana biri bu durumu açıklayabilir mi acaba?
  • ASAL Yoklama Başvurusu yapmak istiyorum muayene için gerkelıymıs.

Lütfen formunuzdaki hatalı alanları düzelterek yeniden deneyiniz.

Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

Bu nedir şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 22 Ekim 2018; 22:43:46 >
  • AVB44 kullanıcısına yanıt
    Bende ayni durumdayim su anda pendikte siradayim belki alirlar diye komutana sordum yapacak birsey yok bekle sirada diyor. Dun almistim sonucu bende dun sira vardi almiyoruz dediler randevusuzlari bugun yine ayni sekilde diyorum sevk sonucunun suresi var belirtmissiniz diye randevum 29una ama nasil olacak komutanim adam siritarak bekle yapacak birsey yok diyor. Hayir simdi randevu tarihini beklesen sonra suresi gecmis der randevusuz geliyosan almiyor. Tam sovmelik

• Arkadaşlar iyi forumlar

Yaklaşık 1 ay önce bedelli ödemesini gerçekleştirdim. Ancak hiçbir şekilde asal yoklama süreç takibi yapamıyorum. Yeşilli mesilli aile hekimliği sayfalar gözükmüyor...

Bende çıkan kaydınızı bulunmamaktadır .

4 yıl üni

2 yıl yüksek

Tecil

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian1

benim 2.aşama direk yeşil oldu ama 3. aşamayı bekliyorum sistem sürekli tıkanıyor.
    Benimde 3. aşama bekliyor, Askerlik durum belgesi almayı denediğimde ise en yakın askerlik şubesine gidin yazıyor.

Gitmemiz gerekiyor mu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Arkadaşlar ben 1-2 ay önce banka dekontuyla bedelli başvurusu yaptım. Sonrasında e devletten yoklama yapacaksınız dediler ama deniyorum hala yapamıyorum. Aşağıdaki gibi bir yazıyla karşılaşıyorum. Dolayısıyla hastane muayenesi de olamadım. Ama ben okuldan mezun olur olmaz tecil yaptırmıştım acaba onu yoklama olarak mı saydılar anlamadım?.

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.

Ayrıca sol taraftada 12 aşamalı işlemin 9. aşamasındasınız yazıyor. Ne yapayım bir sıkıntı olur mu sizce?
    Bende de Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. yazısı mevcut.

Bütün işlemleri yurtdışından yapmak zorunda kaldım. Konsolosluğun hiçbir bilgisi yok. Sadece evrakları gönderdiklerini söylediler. Üniversite mezunluğu sonrası tecil yaptırmıştım. Dolayısıyla muayene işlemlerini yaptırmam gerek kalmadı. Fakat bende tamamlanan aşamlarda gözükmüyor. Onlara farklı bir yerden mi ulaşıyorsunuz. 1 hafta kaldı ve eğer eksik bişey varsa 12 saat uçuş yaparak türkiyeye döneme lazım! Askeriyeden herhangi bir yere ulaşamadım. Takip edebileceğimiz yada yapabileceğim başka birşey var mı?

Edit : Yoklama sayfasında 12 aşamanın 9. sunda olduğum belirtilmiş. 9 numaranın yanında işlem sonucu diyor. Her şey tamamlanmış anlamına mı gelmektedir?

Asal yoklama süreç takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 24 Ekim 2018; 9:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ar1s

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

askerlik durum belgesi olarak sorguladığımda 31/10/2018' e kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası bulunmamaktadır yazıyor. ama bedelli başvurusunu kesin yaptım yani dekontları falan da teslim ettim çünkü şubeye. sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor. sanırım hafta içinde değişir o durum da çünkü cuma günü yapmıştım araya hafta sonu girdi falan diye düşünüyorum.
    Benim 2-3 ay öncesine kadar 31.12.2019 olan tecilimi 31.10.2018 tarihine çekmişler. Sanırım bedelli başvuruları yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 24 Ekim 2018; 11:10:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurtugrul

İlk önce e-devletten bedelli başvurunu yap , çıktıları al ve bankaya paranı yatır. Banka sana dekont verecek. E-devletten çıkardığın başvuru çıktınla ve bankanın verdiği dekontlarla şubeye bedelli kaydını yaptır. Daha sonra yine e-devletten yoklama başvurunu tamamla daha sonra aile hekimine giderek muayeni ol ve celbinin çıkmasını bekle.
    Hocam peki aile hekimine sevk tarihinden önce gitsek olurmu,benim 8 kilo fazlam var erteleme almak istemiyorum ,sevk tarihine kadar rahat veririm acaba başvurumda sıkıntı olurmu

• St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey şuan da bende de var da siz nasıl bir yol izlediniz gitmek gerekiyor muymuş ?
  • oguz1160 O kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya yazdım ertesi gün 3. Aşamada tamamlandı. İlk gidecek celbe beni planladılar galiba :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam peki askerlik şubesine falan gittiniz mi Askerlik durum belgesi kısmı 3. aşama onaylandıktan sonra hala "En yakın askerlik şubesine gidin" yazısı geliyor mu yinede yani bi sıkıntı bi sorun muymuş bu öğrenebildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Hocam peki aile hekimine sevk tarihinden önce gitsek olurmu,benim 8 kilo fazlam var erteleme almak istemiyorum ,sevk tarihine kadar rahat veririm acaba başvurumda sıkıntı olurmu

Alıntıları Göster
    Zaten sevk tarihinden önce yapman gereken işlemler bunlar. Yoklamanı celplerin belli olduktan sonra yapacaksın veya daha önce. Eğer yoklaman yoksa celbin çıktıysa e-devlette sana belirli bir tarih veriyor. Oraya kadar yoklamanı yapman gerek. Aile hekimini de o sıra gitmen gerek tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörevAdamı

Askerlik yoklama başvurunuz MSB tarafından reddedilmiştir. Başvurunuzu tamamlamak için ret sebebinde belirtilen hataları düzeltmeniz gerekmektedir. Başvuru formlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilir ve formlarınızı güncelleyebilirsiniz.RET SEBEBİ: DAHA ÖNCE AYNI STATÜDE MUAYENE OLDUĞUNDAN

Arkadaşlar. Bana biri bu durumu açıklayabilir mi acaba?
    Daha önce yoklama yaptırdın mı ? Yaptırdıysan gerek yok.Büyük ihtimalle bununla ilgili.Ama yoklaman yoksa başka bir problem vardır bunun için kesinlikle şubeye git
  • Dün aile hekimine gittim, işlem tamamlandı dedi e devlete giriyorum tamamlanmadı yazıyor nerede hata yaptık şimdi? Bütün süreç baştan aşağıya sıkıntılı aga.

• Adana da başvuru yapan varmı,hangi şube daha az kalabalıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Dün aile hekimine gittim, işlem tamamlandı dedi e devlete giriyorum tamamlanmadı yazıyor nerede hata yaptık şimdi? Bütün süreç baştan aşağıya sıkıntılı aga.
    Sisteme geç düşebiliyor. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz aile hekimine tekrar gidip sorabilirsiniz. Bazıları eksik işlem yapabiliyormuş, kod falan girmeleri gerekiyormuş bir yerlere.

Hatırladığım benim aile hekimi işlemim ertesi gün sisteme düşmüştü galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 27 Ekim 2018; 15:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Sisteme geç düşebiliyor. Yine de içiniz rahat etsin isterseniz aile hekimine tekrar gidip sorabilirsiniz. Bazıları eksik işlem yapabiliyormuş, kod falan girmeleri gerekiyormuş bir yerlere.

Hatırladığım benim aile hekimi işlemim ertesi gün sisteme düşmüştü galiba.

Alıntıları Göster
    Tahminen ne zaman askere alınırız? 2. Aşama da yeşil oldu.

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    En erken Şubat celbi var önümüzde, Ocak ayında açıklanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.