Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevk tarihlerinin açıklanması lazım, Şubat'ın kaçında teslim olunacak ona göre durumunuz kesinleşebilir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Arkadaşlar bedelli parasını yatırdım, şubeye gittim, aile hekimine gittim 3 kırmızı da yeşil oldu. Yapmam gereken bir şey kaldı mı?
    Üçü de yeşil olduysa bundan sonrası sadece bedelli celp duyurularını takip edip beklemek.

• Bir üç yeşilde benden. Haydi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha tek yeşilde kaldım ne ileri ne geri... ne şanslısınız

• süreç takibini hangi sayfadan yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

süreç takibini hangi sayfadan yapıyoruz?
    E-devlet'te başlıktakini aratınca çıkar.

• 24ünde askerlik şubesi işlemlerini hallettim ama yoklaman yok aile hekimine git yeter bir daha gelmene gerek yok dediler. 30unda aile hekimi işlemlerini hallettim ama hala 2 yeşil ışıkta.

Asal yoklama süreç takibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Sevk tarihlerinin açıklanması lazım, Şubat'ın kaçında teslim olunacak ona göre durumunuz kesinleşebilir hocam.
    peki hocam teşekkürler
  • arkadaşlar uzun saatler çalıstığım için çok önem veremedim yardımcı olursanız sevinirim ben yoklama olmadım hatta görevli bayan para yatırıp işlemleri tamamladığımda baska birsey kalmadı dedi ama e devlette yoklama sürecinde 9. aşamada gösteriyor bu arada uüksek lisans yaptığım için zaten yoklamam varmış. 12 aşamanın tamamı tamamlanması mı gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Bir üç yeşilde benden. Haydi bakalım
    Hocam bu yeşil kırmızı durumunu nerede görüyoruz?
  • Ya arkadaşlar ben bedelli için bütün işlemleri hallettim yoklama ve muayene kısmı yeşil yanıyordu daha bir iki gün öncesine kadar . Şimdi bir bakayım dedim hepsinde tamamlanmadı yazıyor . Ne yapmam lazım
  • Anlaşılan benim yaşadığımı kimse yaşamamış.. bu forumdada yardımcı bulamadım kafam allak bullak oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

24ünde askerlik şubesi işlemlerini hallettim ama yoklaman yok aile hekimine git yeter bir daha gelmene gerek yok dediler. 30unda aile hekimi işlemlerini hallettim ama hala 2 yeşil ışıkta.

Benimde aynen böyle hocam :)

• s.h.a. kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşamayız herhalde ?

• nezaman belli olacak bu 4. celp arkadaşlar heyecan dorukta
  • s.h.a. kullanıcısına yanıt
    3 yeşil oldu benim bugün

• merhaba arkadaşlar. çok kısa bir sorum olacak. 9 sayfa okudum ama kimse bu konunun üstünde durmamış.

aile hekimim tarafından hastaneye sevk edildim. hastaneye gitmeden randevu mu almam gerekiyor yoksa direkt hastane yönetimine sevki mi götüreceğim? 2 bölümden gideceğim. 2 bölüme ayrı ayrı randevu mu alayım?

tecil için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delhe -- 6 Kasım 2018; 15:40:50 >
  • Dostum sevki alıp orda danışmaya sor başta baş hekime imzalatıyorsun sonra evrak odasına gidip birşeyler yapıyorlar ordanda vezneye gidip ranrevu alıyorsun sonra doktora cıkıyorsun askere elverislidir raporunu aldıktan sonra onlarıda baş hekime imzalatıyorsun bide fotokopi istiyorlar senden hangisini suan hatırlamıyorum

• Merhaba,
    Aile hekimi muayenesi 2 kasımda olmasına rağmen hala yeşil tik olmadı. Sistemde mi bir sıkıntı vardır? Sizinde başınıza geldi mi?
    Teşekkürler
  • BoşMezar kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hocam sistemsel bir sıkıntı var biraz geç düşebilir bende beklemedeyim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.