Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
259.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şubeyi arıyorum açmıyorlar yarın öğleye kadar bekleyip olmazsa şubeye gideceğim. teşekküürler
  • Merhaba, ben sağlık muayenesini geçen perşembe tamamladım , o günden beri hiç sistemi göremedim hep bakım çalışmadından dolayı kapatılmıştır yazıyo ne yapmalıyım ?
  • Merhabalar bende cuma günü e devletten işlemleri tamamladım. fakat muayene yarın olacak . 21 ağustos da işlemler tamamlanmış olsa şubat 2020 dönemine mi kalıyorum? Bilgisi olan varmı?
  • @Batuhan Deniz >> tercih kısmı açılıyormu sende açılıyorsa doktorun bilgileri sisteme geçmiş msb de onaylamış. açılmıyorsa asal yoklama başvuru kısmında ne yazıyor

@ctnnalii >>> başvuru 20 ağustos son sen yoklama için başvuru yapmışssın ama başvuru için gerekli olan sağlık muayenesini yaptırmamıssın kasıma olurmu bilmem ama bugün sağlık ocağına git doktoruna söyle bugün başvuru son kasım celbi için muayene edip sisteme girsin.
  • Muayene gerçekleştikten sonra ertesi günü işiniz yoksa şubeye gitmenizi öneririm. Pazartesi 03:00 gibi ASAL Yoklama Başvurusu yaptım yatıp kalktıktan sonra muayene oldum bugün 11:00'da şubeye gittim tamamladılar her şeyi. Şubeye gitmeye gerek yoktur yazıyor edevlet'te ama içiniz rahat eder yani ne olur ne olmaz kalmış 8 gün şurada bir aksilik çıkar bir şey olur kasım celbini kaçırmayın sonra.
  • Bunuda hallettim dün başka yapmam gereken bir şey var mı?
    23 eylülde belli olacak galiba yerler.
    Asal yoklama süreç takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus42 -- 21 Ağustos 2019; 4:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus42

Bunuda hallettim dün başka yapmam gereken bir şey var mı?
    23 eylülde belli olacak galiba yerler.
    Askerlik durumunda ne yazıyor şu an?
  • 1cihan8 kullanıcısına yanıt
    18.07.2019 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur diyor altta da sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor
  • Sınıf ve tertibat bekliyor yazıyorsa başka bir şey yapmamıza gerek yok demektir dimi ? Hep şüpheliyim bir şeyleri atladım mı acaba diye. Aile hekiminde muayeneyi vs yaptım hep

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet. 23 Eylülü bekleyeceğiz işte.
  • Bu Yedekastsubaylıkta Meslek+Okulun önemi varmı bazı siteler var diyor bazısı tamamen kime tutarsa kesin bilgi varmı bunun hakkında?
  • Arkadaşlar konu ölmedi dimi, son haberler nedir, bilgi edinen buraya yazarsa güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanDENIZ -- 11 Eylül 2019; 13:16:52 >
  • BatuhanDENIZ B kullanıcısına yanıt
    Herkes nefesini tuttu 23ünü bekliyor hocam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben, dün(11 Eylül) sabah 10 civarında sağlık ocağında Aile Hekimi'ne yoklamamı yaptırdım. Bir iş günü içinde E-Devlet sisteminde tecil gözükür diye yazıyordu işlemlerin başında. Fakat hala bir değişiklik yok.
    "Yoklama, Aile Hekim Tarafında tamamlanmış, Şubedeki işlemler bekliyor"
    İbare aynen bu şekilde, bekle babam bekle. İşe gireceğim belge lazım hala bekliyoruz
  • Merhaba bende Eylül'ün başında askerlik muayene işlemlerimi yaptırdım oradan oraya koştur derken bitti gitti de. Benim de hala Yoklama, Aile Hekim Tarafında tamamlanmış, Şubedeki işlemler bekliyor yazıyor şubeye gitmemize gerek var mı bunun için?
  • Merhaba ben Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu menüsüne girdim , er sınıflandırma sonucu sorgulamaya tıkladıgımda yerimi görebiliyorum fakat asal sevk başvurusuna aynı yerden tıkladıgımda (Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.) yazıyor. Şuan takip etmem gereken adımlar nedir?Yardımcı olur musunuz?
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Soruma bakabilir misin? Konu ölmüş falan olabilir , bundan sonra yapmam gereken sadece birliğime teslim olmak mı , bir üstte sorum olucak
  • ya arkadaşlar 2 sene tecil için e devlette işlemleri hallettim, aile hekimliğine gittim, şimdi de şu yazıyor.

"Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz." yazıyor.

nasıl olcak bu iş. 4 gün oldu yaptıralı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.