Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2020 yılında olmuycak mı o bugün öyle birşeyden bahsetmedi şube ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Hazırlık gerçekten zordu, dersler zaten ingilizce, hocaların da bir kısmı yabancı. Biz dün başvurumuzu yaptık, sanki bahtsız bedevi gibiyiz, bu defa da aile hekimi izne ayrılmış, bayramdan sonra gelecekmiş, başka doktor da muayene yapmıyor, muayenenin süresi var mı acaba?
  • nemesis0651 N kullanıcısına yanıt
    Tecil bozduktan neden 1 yıl sonra alsınlar ki öyle bir şey olabilir mi :D Askerlik süresi kısalınca asker boşluğu oluştu.Çevremdeki herkes bozdurduğu gibi bir ay içinde askere gitti .
  • Biracı Şişman B kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi olsa bende tecilimi bozduralı 1 haftayı geçti ne zaman askere alacaklarını İnan bilmiyorum e devlette ilk celp döneminde silah altına alınacaksınız diyor şube de 2020 diyor.Ayrıca sistem bozuk olduğu için ve önlisans mezunu olduğum için normal er olarak gitmeyi işaretliyorum ama sistem otomatik yedek astsubaylığa atıyor düzeltemiyorlar bu konuda başına gelen ve yardımcı olmak isteyen olursa bilgilendirirse sevinirim.

• "Yoklama, Aile Hekim Tarafında tamamlanmış, Şubedeki işlemler bekliyor"

Yoklamad şuan bu aşamadayım. Şubede işlemlerin tamamlanması ortalama kaç gün sürer?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Kuruma ait sistemlerde yapılan planlı bakım çalışması dolayısıyla bu hizmet geçici olarak kullanıma kapatılmıştır. "

Bu mesajı alan var mı?
  • Pars_54 kullanıcısına yanıt
    +1

• nazım55 N kullanıcısına yanıt
    askerlik şubesini gidin ve kasimda gitmek istediğini söyleyin erken sevk dilekçesi verin

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Biz o safhaya bile gelemedik, aile hekimi izin almış.
  • Kasım celbi için son başvuru tarihi 31 temmuzdu arkadaşlar bundan sonrakiler 2020 olacak.
  • Pars_54 kullanıcısına yanıt
    aynen bende aynı hatayı alıyorum yoklama süreç takibı çalışma var sanırım
  • selim28 kullanıcısına yanıt
    Peki kasımda gitme gibi bir ihtimal yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis0651

Keşke dediğiniz gibi olsa bende tecilimi bozduralı 1 haftayı geçti ne zaman askere alacaklarını İnan bilmiyorum e devlette ilk celp döneminde silah altına alınacaksınız diyor şube de 2020 diyor.Ayrıca sistem bozuk olduğu için ve önlisans mezunu olduğum için normal er olarak gitmeyi işaretliyorum ama sistem otomatik yedek astsubaylığa atıyor düzeltemiyorlar bu konuda başına gelen ve yardımcı olmak isteyen olursa bilgilendirirse sevinirim.
    Bende önlisans mezunuyum bana yedek astsubay/er tercihi diye bişey çıkmadı.Hangi sayfada işaretlediniz?

• MPower12 M kullanıcısına yanıt
    Tercih hizmetleri asal da yaparsınız.Bugün şubeye gittim ön lisans mezunu herkesi sistem otomatik yedek astsubaylığa atıyor öyle gözüküyor ben yedek astsubay olmak istemiyorum hayır dedim.Umarım bunları göze alarak tercih hizmetlerini değerlendirirler ve isteyen birine çıkar

• MPower12 M kullanıcısına yanıt
    İlk önce yoklama başvurusu sonra aile hekimi onayı ve yaklaşık 2 gün sonra da tercihi yapıyorsun.
  • quote:

Tercih hizmetleri asal da yaparsınız.Bugün şubeye gittim ön lisans mezunu herkesi sistem otomatik yedek astsubaylığa atıyor öyle gözüküyor ben yedek astsubay olmak istemiyorum hayır dedim.Umarım bunları göze alarak tercih hizmetlerini değerlendirirler ve isteyen birine çıkar
    Kardeş sende askerlik durum belgesinde tarih yazıyor mu? Bende tarih belirtilmemiş ama ilişiği yoktur diyor.

• mehmetrauf07 M kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde kardeş bugün şubeye gittim sistem yeni olduğu için değişme ihtimali felan var dediler Ağustos sonunda eğer gidecekseniz netlik kazanır Eylül de bile gitme ihtimaliniz olabilir dediler

• quote:

Benim de aynı şekilde kardeş bugün şubeye gittim sistem yeni olduğu için değişme ihtimali felan var dediler Ağustos sonunda eğer gidecekseniz netlik kazanır Eylül de bile gitme ihtimaliniz olabilir dediler
    Kardeş bizim senle durumlarımız aynı konularda hep denk geliyoruz onu farkettim. İnşallah 2020 ye falan sarkmaz bizim iş. Yedek astsubay falan olmak istemiyoruz da zaten

• mehmetrauf07 M kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarıyla ön lisans mezunu herkes asal da yedek astsubay adayı gözüküyor tercih kısmında astsubay olmak istiyor musunuz diye sorduklarında hayır dedik muhtemelen değerlendirmeye evet diyenleri alacaklar.sanmıyorum sistem de gideceğimiz tarih yazmıyor en erken celp döneminde alacaklarını söylüyorlar sistem yeni olduğu için kimse pek bilmiyor aslında o yüzden Yardımcı olamıyorlar fazla

• quote:

Benim anladığım kadarıyla ön lisans mezunu herkes asal da yedek astsubay adayı gözüküyor tercih kısmında astsubay olmak istiyor musunuz diye sorduklarında hayır dedik muhtemelen değerlendirmeye evet diyenleri alacaklar.sanmıyorum sistem de gideceğimiz tarih yazmıyor en erken celp döneminde alacaklarını söylüyorlar sistem yeni olduğu için kimse pek bilmiyor aslında o yüzden Yardımcı olamıyorlar fazla
    Aynen tablodaki sorulara hayır dedik ancak onun altındaki tabloda sistem otomatik yedek astsubayı yukarı attı. Başvuru fazla bizi astsubay almazlar sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.