Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asal yoklama süreç takibinde bakım var diyor nereden bakabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de e-devletten yoklama ve aile hekimi muayene işlemlerini bugün tamamladım. Celp dönemi ve askerliğin er-yedek subay vs. tercihlerini şubeye gidip mi halletmeliyim? E-devlette bahsettiğim konularda sıkıntı var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanzorlu1

Ben de e-devletten yoklama ve aile hekimi muayene işlemlerini bugün tamamladım. Celp dönemi ve askerliğin er-yedek subay vs. tercihlerini şubeye gidip mi halletmeliyim? E-devlette bahsettiğim konularda sıkıntı var çünkü.
    Aynı şeyi merak ediyorum. Yedek astsubay tercihi yapacağım ama aile hekimi sürecine kadar hallettim böyle bir seçenek göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim28

Aynı şeyi merak ediyorum. Yedek astsubay tercihi yapacağım ama aile hekimi sürecine kadar hallettim böyle bir seçenek göremedim.

Alıntıları Göster
    bende yedek subay olarak bugün tecili bozdum ama gişedeki çalışan dediki senin sağlık testi felan yapmana gerek yok lisans mezunusun dedi. Sadece gideceğin tarihi bekleyeceksin dedi kafam karıştı.
  • CherryHill kullanıcısına yanıt
    Hocam gişe derken askerlik şubesine de mi gidiyoruz en son adım.
    İlk e devlet başvurusu-sonra aile hekimi sonra da askerlik şubesi mi?

Eğer öyleyse yanımızda bir şey alıyor muyuz?

Bir de aile hekimine menisküs yırtığım var demeyi atladım, gitmeden aile hekimine mi gideyim yoksa şubede mi söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim28 -- 29 Temmuz 2019; 18:5:0 >
  • selim28 kullanıcısına yanıt
    hiç bilmiyorum bende anlamadım bir şey.
  • Arkadaşlar bugün halıcıoğlu şubesine gittim. Bilgi alma veznesindeki bayan süreci şöyle anlattı;
    Yoklama başvurusundan sonra aile hekimi muayenesi yaptırılacak. Hekim hastaneye sevk ederse o süreçler devam edecek etmezse de direkt şube incelemesine düşecek. Sonrasında şube onayı 1-2 günde çıkıyormuş, bu onaydan sonra asal askerlik hizmet tercihi işlemlerinden bedelli veya astsubat-subay-uzman tercihlerini yapabilirsiniz.
    Ben şuan şube onayını bekliyorum.
    Bu arada spor muafiyeti vs için bir engeliniz varsa aile hekimine bildirmeniz gerek. Bizimkisi biraz vurdum duymaz olduğu için direkt onayı verdi menisküs yırtığım var dedim şubede söylersin falan dedi. Şubeye gittim biz doktor muyuz, aile hekiminin hastaneye sevk etmesi gerekirdi dedi. Sınıflandırman yapıldıktan sonra bize gel biz hastaneye sevk ederiz ancak işlemler uzun sürer dedi.
    Ben de sınıflandırmayı bekleyeceğim.
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Bugün e devletten oğlum için girdik, kasım celbinde gitmek istiyorduk, en erken 2020 mayıs ayında gidebilirsiniz yazıyor, Lisans mezunu. Siz agustos celbinde nasıl gidebiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Bugün e devletten oğlum için girdik, kasım celbinde gitmek istiyorduk, en erken 2020 mayıs ayında gidebilirsiniz yazıyor, Lisans mezunu. Siz agustos celbinde nasıl gidebiliyorsunuz?
    Kasım celpinde gidiyorum ben. Ağustosta gidiyorum demedim ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul ile ilişiğim dün itibariyle kesildi. Mühendislik mezunuyum askerliğimi yedek subay olarak yapmak istiyorum. İzlemem gereken adımlar nelerdir. E-devletten yoklama başvurusu yapıyordum fakat bedelli ya da yedek subay gibi bir seçenek göremedim. Tercihimi ne zaman yapacağım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Anladım, ne zaman müracaat ettiniz. Bugune kadar hic böyle durum.ile karşılaşmadım. Askere gitmek isteyene, 1 yıl sonra gel diyorlar.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Yoklama basvurunda en erken tarih kac görünüyor?

• nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Hocam askerlik şubenizin genel celp tarihi kasım 2019 yazıyordu.

Oğlum da yeni mezun, o da yedek subay tercih etti, ancak ilk celp mayis 2020 olarak görülüyor.

Ben şuan tercihi yapamadım ama

Siz kac dogumlusunuz? Bizim planlar alt üst oldu, arkafaslayri yurt dışı tercih etti, bizimki askerliği yapıp,burada ise gireyim, ulkemizde kalayım dedi, bir sene boşa geçecek.

96 doğumluyum hocam. Okuldaki memurun işgüzarlığından dolayı okul ile ilişkim 02.08.19 tarihinde kesildi. Öğrenci gözüktüğüm için yoklama başvurusu yapamadım. Haliyle tercihte yapamadım. Şimdi başvuru yaptım ama tercih hakkı sunulacak mı bilmiyorum. Yedek subay olarak yapmak istiyorum.

2 ay boyunca iş aradım sanayi bitik durumda. Mühendisim ama kurtuluş şuan yedek subaylıkta gibi duruyor.

Bizim oğlan da 96 doğumlu, hazırlık okuduğu icin 17 haziranda yemezun oldu, bugüne kadar karar veremedi, şimdi yapayım diyor. Simdi tekrar baktık, en erken mayis gözüküyor, size neden Kasım celbi çıkıyor anlamış degilim, yarın şubeyi arayacağız veya gideceğiz.

Aynen hocam o hazırlık bitirdi beni. A kur İngilizceden başka birşey göstermediler boş yere 1 sene okuduk. 27 haziranda son sınavıma girdim. Ama sağolsun öğrenci işleri bilgisayarda oyun oynamaktan belge düzenleyemedi. Komple bölüm olarak 2 ağustosta mezun olduk.

Valla bende bilmiyorum hocam doldurdum istenen yerleri genel celp tarihi Kasım 2019 yazdı.

Artık celp dönemleri yok hocam. Temmuz 2019 yani geçen aydan sonra her ay askere alım var artık.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.