Şimdi Ara

Asal yoklama süreç takibi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
6
Favori
260.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muayene sonuçları askerlik şubesine hemen ulaşmıyor haberiniz olsun. Sonuçlar muayene olduktan 2-3 gün sonra askerlik şubesine ulaşabilir. Sonra her şey askerlik şubesine kalıyor. Eğer elverişliyseniz sizi kabul eder. E devlette aşamaları gösteren hizmet maalesef çalışmıyor. Onun yerine dediğim yerden durumunuza bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 10 Temmuz 2019; 16:5:57 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Boşuna bekliyordum.Muayene için bugün gidip hallettim. Artık gerisi Tsk'da
  • Merhaba, bugün sağlık ocağına gittim ve muayene oldum hekimde sistemden onayladı. Şu an sistemde aşama kapalı olduğu için bilmiyorum ve göremiyorum. Kısacası şu an ne yapmam lazım yani sıradaki aşama nedir
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Tek yapman gereken şey birkaç gün beklemek. Muayene sonuçların askerlik şubesine 2-3 günde ulaştır. Askerlik şubesi muayene sonuçlarını ve başvurunu kontrol edecek eğer askerliğe elverişliysen başvurunu onaylar.

Başvurun eğer onaylanmışsa e-devlet'te ''askerlik durum sorgulama'' kısmında ''erteleme nedeni'' yazan yerde ''sınıf ve tertibat bekliyor'' yazısı çıkmalı. Sınıf ve tertibat bekliyor yazısı çıktıktan sonra askerliğini bekleyeceksin, birkaç ay sonra yerin belli olur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 12 Temmuz 2019; 18:44:57 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba kısaca durumumu anlatayım: şubeden verilen kağıtta öğrenciliği bittiği taktirde 2 ay içinde şubeye başvuru yapması gerekmektedir yazıyor bu çok önemli midir? (e devlette mezuniyet tarihi 27 mayıs yazıyor benim askerlik için başvuru sürem ne kadar kaldı) diğer konu: sanırım şubeye gitmeden e devletten işlemler yapılıyor, asal başvuru esnasında birşey isteniyor mu ve 4 yıllık mezunum yedek subaylık da olur 6 ay kısa da olur. subaylık için ekstra birşey yapmam lazım mı. şimdiden çok teşekkür ederim uzun oldu ama :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Şubeye gitmeden de e-devlet üzerinden askerlik başvurusu yapabilirsiniz. E-devlet'ten ''Asal yoklama başvurusu''nu açıp oradan sizden birtakım anketler ya da bilgiler doldurmanız isteniyor ama en önemlisi fotoğraf da istiyor. Fotoğrafı telefondan da çekebilirsiniz ama boyutu 0.85 mb. olmalı en fazla. Bunun için kamera ayarlarından çözünürlüğü düşürün ki çekeceğiniz fotoğrafın boyutu küçük çıksın.

Diğer sorularınız için maalesef pek bilgim olmadığı için cevaplayamayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 12 Temmuz 2019; 21:3:10 >
  • Ben haziran da mezun oldum tecil için e devletten başvurdum . Miyop olduğu için hastaneye sevk etti gittim muayene oldum ama askerliğe elverişli raporu vermek için 30 temmuza randevu verdiler. Herkes de şu e imza kod onaylamayla ilgili sorun olmuş. Doktora anlatmaya çalıştım bı kodla onaylayacakmissiniz diye falan ama dinlemedi e imzalı işte falan dedi . Asal yoklama süreç takibi de olmayınca bakamadım. Şimdi doktor onayinda sorun çıktıysa ben gidip tekrar mi rapor alacam o kadar süre bekledikten sonra ne olacak bilemedim altı üstü tecil edecektim ya

• Hocamlar merhaba, 17 Haziranda mezun oldum. Askerliğimi tecil etmek için e devlet üzerinden asal yoklama başvurusu yaptırdım. İlk yaptığımda sistemde ilk aşama gözükmedi tekrar yaptım. Daha sonra muayene oldum. Birkaç gün oldu ve hala askerlik durumum güncellenmedi. Onay süresi ortalama nedir? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.

• merhaba. bugün aile hekimine muayene olmaya gittim. hastaneye sevk etti. hastanede normal muayene olur gibi randevu alacağız yoksa ayrıca bir birime mi gitmemiz gerekiyor?

• 2 hafta falan önce e-devletten yoklama başvurusu yapıp aile hekiminde muayene oldum ama süreç takibi kaç gündür çalışmıyor. Randevu alıp şubeden kendim halledeyim diyorum bütün günler için "Seçtiğiniz tarih ve şubede uygun saat yoktur" diyor
  • Daha önce e devlet üstünden yoklama yapıp muayeme olmuş 36.maddeden tecilliydim 31.12.2020 e kadar

. Askerlık 6 aya dusunce tecil bozdum e devlet üstünden tekrar form doldurdum. Aıle hekımıne muayeneye gıdıcem birazdan ağustos 2019 celbınde gitmek istiyorum dedim.

Aıle hekımınde işi bitirdikten sonra askerlık sub. Gitmeye gerek varmı yoksa celp dönemını mı beklicem bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Daha önce e devlet üstünden yoklama yapıp muayeme olmuş 36.maddeden tecilliydim 31.12.2020 e kadar

. Askerlık 6 aya dusunce tecil bozdum e devlet üstünden tekrar form doldurdum. Aıle hekımıne muayeneye gıdıcem birazdan ağustos 2019 celbınde gitmek istiyorum dedim.

Aıle hekımınde işi bitirdikten sonra askerlık sub. Gitmeye gerek varmı yoksa celp dönemını mı beklicem bilen varmı
    Ağustos celpi bitti. Kasım celp donemi için başvurular alınıyor

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Celp donemınız agustos 2019 yazıodu onaylıomusunuz kabul edıomusunuz dıodu evet dedik kabul ettik nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Celp donemınız agustos 2019 yazıodu onaylıomusunuz kabul edıomusunuz dıodu evet dedik kabul ettik nasıl olacak
    bendede aynı şekilde 2019 ağustos yazıyor takipteyim gelişme olursa bildirirmisiniz
  • Randevu almadan şubeye gitsek işlem yaparlar mı acaba ? Tecil için gidicem ama bütün günler dolu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofcurly

Ben haziran da mezun oldum tecil için e devletten başvurdum . Miyop olduğu için hastaneye sevk etti gittim muayene oldum ama askerliğe elverişli raporu vermek için 30 temmuza randevu verdiler. Herkes de şu e imza kod onaylamayla ilgili sorun olmuş. Doktora anlatmaya çalıştım bı kodla onaylayacakmissiniz diye falan ama dinlemedi e imzalı işte falan dedi . Asal yoklama süreç takibi de olmayınca bakamadım. Şimdi doktor onayinda sorun çıktıysa ben gidip tekrar mi rapor alacam o kadar süre bekledikten sonra ne olacak bilemedim altı üstü tecil edecektim ya
    Aynı sorun bende de oldu. Aile hekimi hastaneye sevk etti. Hastane işlemleri baya uzun sürüyor heyete felan gireceğim söylendi ben sadece tecil ettirmek istiyordum, problemin çözüldü mü hocam

• TeşkilatMuhafız T kullanıcısına yanıt
    Muayene oldum sonucu verdim, heyet için 30 temmuza randevu verdiler . Sonucu alıp askeriyeye götürecem bisorun çıkmaz da hallolur inşallah. Herkes aile hekimi onayinda sorun çıktı yazmış ya ondan korkuyorum.

• Öncelikle selamun aleyküm . Ben bir eşeklik ettim . Aile hekimimi kontrol etmeden başvuruda bulundum. Aile hekim kayıtım üniversiteyi terk ettiğim şehirde kalmış . Değiştirme işleminden hallettim ancak önümüzdeki ayın 5inde olacağı yazıyor.Bir hafta sonra asal başvuruma herhangi bir şey olur mu ? Ya da bir sıkıntı çıkar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.