Şimdi Ara

Asasian 80 skili İçin neLer Gerekli biLen İçeri Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ArkadaşLar Bana Cok AciL Asasian 80 skiLini Açtırmak için neLer gereqLi YazabiLir misiniz?

Yardımcı oLduğunuz İiçin Şimdide TeşekküR EdeRiMm....

• asasin 80 skili var bi tane düşmanı yanına tp leme.nt ye gelen karşı ırkı kulelerin yanına çekersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: svs07

asasin 80 skili var bi tane düşmanı yanına tp leme.nt ye gelen karşı ırkı kulelerin yanına çekersin

bencede bunlardan 30ar tane toplasan yeter acarsin
  • asas 80 skilli için ne istio bilmiorum ama asas 80 skilli crictal point değil miydi yaw max damage veren skill
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

asas 80 skilli için ne istio bilmiorum ama asas 80 skilli crictal point değil miydi yaw max damage veren skill

3. seçeneğin 80 skili olması lazım.bende bi yerde görmüştüm yoksa 80 lwl rouge kasmadım
  • quote:

asasin 80 skili var bi tane düşmanı yanına tp leme.nt ye gelen karşı ırkı kulelerin yanına çekersin

ney
    ne diyon

critical var benım bildigim
    ve oynadıgım
  • quote:

Orjinalden alıntı: IstemIYabGuI

quote:

ney
    ne diyon

critical var benım bildigim
    ve oynadıgım

rouge de 3 skil var o skillern 3. nün 80 skili

anlamadan deme !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yafs onu bende biLiomda 80 LwL Critic skiLini actırMaq için bi taqım şeyLer isito onları öğrenmeq isitom
    cristaL opaL saFir ...vb
    yoqsa ne skiLi war die sormuyorum:D
  • quote:

düşmanı yanına çekmiyodur seni onun yanına götürüyoduryoksa milleti bütün gün kuleye çekolmaz öyle saçma şey

• http://www.myvideo.de/watch/412389 senin açacağın bu skil

ama benim dediğim explore 80 skili.bi yerde explore 80 skilinin özeliğini görmüştüm.düşmanı yanına çekme diyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.