Şimdi Ara

Asasian itemleri karasız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce bu ikiliden hangisini kullanmalıyım:
    http://img100.imageshack.us/my.php?image=gogusluksi8.png
    Ve bu ikiliden:
    http://img82.imageshack.us/my.php?image=donnjn1.png
    Ben karasız kaldım lütfen yardım edin 4 parçadan 2 sini satıcam boşuna tutuyorum elimde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightcrawler_ -- 14 Ağustos 2006; 6:32:01 >

• 1. resimde tabiki fp
    2. resimde kırmızı chitin resist veriyo pk da onu giyersin lvl kasarken paudron of destractionu ama sana bi öneri onun yerine +7 fp paudron al
  • bunlar ne lam.japonca.japkoda oynuosun herhalde.ama fp al bence :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 14 Ağustos 2006; 7:24:08 >
  • +7 fp var ayarlaması zor birşey değil ama önemli olan hangisinin pk için avantajlı olduğu minor combo kalkdı fplerle milletin içine girip minorla çıkamıosunki potlamaya önem vermek gerekio birde o itemin armor of destructaiondan defansı birazcık daha fazla (fazla dediysem +7 shellden fazla def.var ve sadece premum üyeler alabilio japko adminlerine burdan koca bir çakıorum)
    Not:charı ezik czsi için hazırlıorum gögüslük ve don harici tüm set +7 fpdir takılarda +9 dex ama kafalıkda 25 dd olunca dex baya bi kırılıo.
    Bi not daha : herkesi japkoya beklerim elimden geldiğince (lvl konusunda)yardımcı olmayada çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightcrawler_ -- 14 Ağustos 2006; 7:34:24 >
  • tabikide en fazla def wereni giycen
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

tabikide en fazla def wereni giycen

Bilmiomki biri güzel def. verio diğeride güzel resist defansmı resistmi bunu soruom .
  • minor combo kalktıgı için hp ye ve defans a bak
  • bence defansı yüksk itemleri kullan çünkü kolay yatmazsın
    hemde daha 6/10 dex yapar kullanırsın o zaman çok sağlam olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzeus

bence defansı yüksk itemleri kullan çünkü kolay yatmazsın
    hemde daha 6/10 dex yapar kullanırsın o zaman çok sağlam olursun

Siyah ve kırmızı chitin + basılamıo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.