Şimdi Ara

Asasmı arherymı daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben arhey olmak istıyorum ama kendı arkadaşlarım asas olsu dıo sizce ne yapmalııym lvlım 52 ustum +7 fp ve elımde +5 ıb var sızcede asas olmalımıyım?

• olma
  • ASAS OL +7DUAL MİRAGE AL 60A KADAR KAS SONRA MİRAGELERİ SAT İB AL KOXP AL BIRAK GOLEMLERE ANLAŞIP 65 OL CZ TADINI ÇIKART TABİ BEN ÖYLE YAPMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rang3r -- 22 Mayıs 2006; 14:24:34 >
  • uyanık
    quote:

Orjinalden alıntı: rang3r

ASAS OL +7DUAL MİRAGE AL 60A KADAR KAS SONRA MİRAGELERİ SAT İB AL KOXP AL BIRAK GOLEMLERE ANLAŞIP 65 OL CZ TADINI ÇIKART TABİ BEN ÖYLE YAPMADIM
  • Aarchery kal bence en iyisi tek kasabiliyosun np ihtiyacın olunca 55te assas ol git savaşlarda cz de np kas sonra tekrar archery ol. Ben okçuyum çok rahatım walla.
  • assass ol
  • sorumu bu tabıkı asas nedenmı arkadan yaklasık kesmenın dayanılmaz hafıflığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Asassin in combolarını yapabiliyorsan asassin yoksa asassin hiçbişiye yaramaz
  • hehe süper ya bayılıyom böyle boş topiclere
  • aramızdaki bikaç kişi level 62 asas ları var ama assassin in yazılışını bilmiyorlar
  • TAİ Bİ ARKDAS MACRO YAPMIŞTI HEMDE BAN SEBEBİ OLMAYAN BEN OKCU MU KURUYOM HER GÜN 1 LWL ATLIYO ONU YAP OH NE GÜZEL Bİ AYDA 65 FALAN OLCAM
  • kullanmayı bilen her zaman asas olur ama yok ben kullanamam diyosan arcery iii elindekide dandik değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

assass ol

yok OLMA kal archery
  • OKÇU KAL OKÇU DAHA İYİ.UZAKTAN THRUST KADAR DAMAGE VURABİLİRSİN(40 SKİLLİ İLE)
  • 60 a kadar archer ol sonra assassin
  • ölene kadar assas ol czde ks ile laırsın adam zewkini alamazsın
  • %100 asas
  • (ne halin varsa görr)kardeş kosp warsa bence archer devam ben asas dım kosp u öğretti ark lar şimdi 60 oldum.. golemden çıkmıom.de 1milyar lazım chitin bow alcam
  • archer kal ıyıdır mesela ben archerım memnunum kasmada zorlanmıyorum 5lı okumda acıkkı apos deru hepsınede yer verıyorlar
  • bende 62 prıest var
    canım skıldı yan char olarak okcu actım
    50 yapıp ezık savaslarında oynıcam
    bence okcu daha ıyı
    en uzak mesafe vurabılen okcu
    buyucu buyu mesafesıne gırmeden yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.