Şimdi Ara

Asassins Creed Unity Saniyede bir Takılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle Selamun Aleykum Millet Benim sorunum Ac unity Oyununda doku kalitesini yüksek yapınca Anlık Takılması Yani Aslında Yüksek Yaptığımda Çok rahat Oynuyorum normal şehirde gezinirken ama göreve girince veya kartal kulesinde etkileşime geçince anlık takılma başlıyor anlık takılma yaparken başka yönlere felan bakıyor doku kalitesini düşük yapınca bi süreliğine çözülüyor ama oda gta san grafikleri gibi oluyor ozaman oyunun bi kaliteside kalmıyor tüm güncellemeleri yaptım Yardımlarınız İçin Şimdiden ALLAH razı Olsun

• Sistemini yazar mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Buyur Kardeşim De dediğim gibi sistem yetmese kasardı benimki oyun içi takılıyo  Asassins Creed Unity Saniyede bir Takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklove23 -- 19 Şubat 2017; 11:48:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dafriendze3523

Buyur Kardeşim De dediğim gibi sistem yetmese kasardı benimki oyun içi takılıyo  Asassins Creed Unity Saniyede bir Takılıyor

Ekran kartı nedir? Oyun orijinal mi bu arada?

Evet Benim kuzen Kendi Orjinal Cd sinden Yükledi Diye Biliyorum Yani bana öyle dedi  Asassins Creed Unity Saniyede bir Takılıyoraniia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dafriendze3523

Evet Benim kuzen Kendi Orjinal Cd sinden Yükledi Diye Biliyorum Yani bana öyle dedi  Asassins Creed Unity Saniyede bir Takılıyoraniia

Sistemde bi sorun yok, en kötü high ayarlarda akıcı oynaman lazım. Yazılımsal bi sorun olabilir ama herhangi bi fikrim yok. Diğer arkadaşlar yardımcı olabilir umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bende öyle diyorum zaten Neyse Genede Saolasın Kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu yardım edecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH aşkına Bi Yardım Edin Hala Çözemedim sorunu
  • Doku kalitesinin yükseltilmesi ekran kartı belleği kullanımını artırır. Eğer oyunun o ayarlarda gereksinim duyduğu görüntü belleği senin ekran kartının belleğinden fazlaysa, öyle ani takılmalar yaşarsın. Başka bir sebep de işlemcinin darboğaz yapması olabilir. Hangisi olduğunu anlamak için msi afterburner programı ile oyun içindeki kullanım istatistiklerini takip ederek daha kesin bir yargıya varabilirsin. Sorununun çözümü ise ya ayarları düşürmek ya da sistemini yükseltmek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 4 Mart 2017; 23:18:18 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Yanlız Oyuna Girdiğimde hİÇ takılmıyor Gayet Akıcı Bir Şekilde Oynuyorum Nasıl Bi fast Travel Yapsam Veya Kartal Kulesinde Etkileşime Geçsem kısacası herhangi bi yükleme ekranı olunca takılmalar başlıyor her takılınca eteği falan uçuşuyor
  • Oyun dediğin şey sabit gereksinimle çalışmaz, sekanstan sekansa gereksinimler değişir. Ani kamera hareketleri bile performansta dalgalanma yapabilir. bunların akıcı olması için özellikle bellek miktarı ve saatlerinin yeterli olması gerekir. ekran kartının belleği, ramlerdeki boşluk ya da işlemcinin kullanım oranı o anlık performanslara etki eden önemli parametreler. fast travel dediğin şey bir dokuyu silerken diğer dokuyu yüklemek anlamına gelir, bunun mümkün olan en kısa sürede yükleyip o belleğe sığdırması gerekir. Kartal kulesi dediğin yerde sistemin en fazla kullanıldığı kısımdır ve yeterince hızlı olmak zorundadır, çünkü o kısımda çok fazla alanı ve detayı görüyor kamera açısı. buralarda bellek kapasitesinin durumu ön plana çıkar. Bunun dışında depolama birimlerinin hızı yeterli değildir, gecikme yaratıyordur. Bilgisayar dediğin şey konsol değildir, oyunum kasmıyorsa böyle olmaması lazım diye bir şey söz konusu olamaz. özetle sistemin yeterince hızlı bileşenlerden kurulu olması gerekir ve belleklerin gerekli işlemler için yeterince boş alana sahip olması gerekir. ssd varsa bir de onda dene oyunu, sabit diskinde dar boğaza sebep oluyor olabilir, özellikle yükleme ekranında direkt devreye giriyor, ramleri besliyor çünkü.

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Haklı Olabilirsin Ama internette araştırdım bi çok kişinin bu sorunu varmış nvidia ekran kartı olan bu sorunu kolayca çözebiliyormuş yani sıkıntı oyundaki herhangi bi uyumsuzlukla alakalı bunun bukadar peşine düşme nedenim doku kalitesini düşürünce oyunun keyfi kalmıyor yani açıkçası hikayesinden çok grafik ve kaplama kalitesi için yüklediğim oyundur AC ha bu arada sadece anlık çözümüm sürekli farklı direcxt yüklüyorum oyunda hiç takılma kalmıyor ama oda bi süreden sonra takılma başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklove23 -- 5 Mart 2017; 11:15:15 >
  • ben de diyorum ki sistemin yeterince hızlı olmayabilir, o ihtiyaçları karşılamıyor olabilir. o zaman ne kadar uğraşsan da boş. Ekran kartının 4GB belleği var mı bu arada oyun oralara kadar ihtiyaç duyuyor yer yer, 4 GB'den küçükse kasmalar takılmalar kaçınılmaz.

Bir süre kasmamasının nedeni belleğin boş olmasıdır, oyunda zaman harcadıkça o bellek doluyor yetersiz hale geliyor. AMD kart kullanıyorsan, çok önceden benim de böyle bir sorunum vardı, nvidia kartlar belleği biraz daha iyi kullanıyor bu konuda. Amd ati radeon hd 2600pro'da böyle oluyordu bellek boşalmıyordu, zamanla oyun kasıyordu ve çıkmak zorunda kalıyordum tekrar giriyordum oyuna bir süre daha idare ediyordum, bu tür bir bellek arızası da olabilir ekran kartının emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 5 Mart 2017; 11:19:7 >
  • Napalım ozaman daha düşük de oynayacaz başka çözüm bulunana kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.