< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 29 Ağustos 2020; 22:38:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am Ras al Ghul -- 29 Ağustos 2020; 22:38:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
istanbulda oldukları için olabilir mi? istanbulda yaşamak isteyen adam ankaraya gelmez. tıpki benim gibi istanbulda yaşamak istemeyen birinin ankarada kalmak istemesi gibi.
|
Yıldız ve marmara dakiker İstanbul da okuduklarından dolayı genelde Tübitak ki kendi altında 15 farklı şirket var, , Tai , Arçelik Vestel vb şirketler yada Almanca iyi derece ise Mercedes gibi şirketler de çalışabilir. Zaten aynı maaşı veriyor. İstanbul ve Ankaradaki yerleri bir nevi kendi aralarında bölüsuyormus gibi düşünebilirsin. Tübitak da da onlar yok İTÜ yıldız marmara var
(Son cümleyi yanlış anliyan arkadaşlar var İTÜ bitirdin ASELSAN girmen yasak diye bir şey yok ,oraya basvurursun orda çalışırsın , yada ODTÜ mezunu Tübitak gelir bunlar olağan, genelde herkes alıştığı düzeni sürdürüyor bu kadar, ASELSAN iş başvurularında hiç görmedim Ankara da okucak, adamlar kaliteli mühendis peşinde) |
kim hocam bu arkadaş kaç ortalama ile kaç senede bitirmiş, kaç mezunlarından, stajlarını nerede yapmış vs vs. he şans faktörü de var tabi sen bana odtü makine mezunu işşiz desen ben yine ihtimal veririm hayat ne olacağı belli değil, biraz şansa bağlı her şey. Ama yine de tercih etmeden önce elimden geldiğince soruşturdum iş durumlarını gözüme çok yüksek çarpmadığına göre düşük bir azınlık bitik olan piyasa veya en azından ytü nün piyasası mi desem doğru olur bilmiyorum.
siz nerede okuyorsunuz hocam |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektronikciii -- 30 Ağustos 2020; 14:57:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 30 Ağustos 2020; 1:34:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|