ilk video daha iyiydi, bi kere sadece freedeki adamları kesmek için bırak dagger style bilmeyi oyuna yeni baslamıs olsan yeter :P bi tane sprayer vardı ya onu diyorum adam zaten taramayı bilmio daha x)
fazla sevmedim ama 4 yıldız attım x)
Freedeki adamlarimi? Yuh yani... Ben free channelde hic oynamiyorumki... Ayriyetten hepsi Clan War vidyosu... Sadece dungeondaki TDM EXTREME... Castle dakiler bana küfür eden SS-Killer nasil yatirdim ama...
TDM E??? Herneyse free değilse bile dungeondaki Sprayer adamın üstünde 10 lvl kıyafeti altında 0 lvl pantolonu elinde de ezik sprayer var. 10 lvldan farkı olmaıdğı açık.. Yuhalamaya gerek yok.
Çok güzel
Adamlar produ... Bazen prolar bile ezik elbise giyiyor... Ben eziklere karsi savasmam... Ama PORTdaki sprayer ezikti... Ben neyse onu derim...
Expert channel'e sanki lvl 10'lar girebiliyorda... Her neyse... Ben FREE channelde hic kapismam... EXP/1337/Yada Champion... Ezikler az exp veriyor... ;)
Exp´yi düşünerek oynuyorsun galba o zaman daha çok şey öğrenmen gerek oyunla ilgili...
ezik değil düşük lvl diyelim. Afedersinde adamın spray kullanışından ne kadar "ezik" olduğu belli oluyodu
hoşuma gitmedi, o kadarda pro görünmedi bana, açıkçası ilk videon daha iyiydi. her neyse zevkler ve renkler tartışılmaz.
Adam gibi oyunu bilen hiçbir kişi camp yapmış birinin üstüne gitmez rakiplerin o kadar iyi değil video fena değil...
Gerçekten güzel video...
Kılıçla oynadığın varsa onlarıda koyarsan güzel olur
quote:
Mince49:Adam gibi oyunu bilen hiçbir kişi camp yapmış birinin üstüne gitmez rakiplerin o kadar iyi değil video fena değil...
Beni cok güldürdün... Ne cikarayim ben simdi bundan? Yani Clan Warda sirf adam camp yapti diye kesmiyemmi? Rakipler iyi degilmi? Sayayim rakiplerim kimdi... SS-Killer (Fujien)... 0ownerpromu ne (Fujien)... Nightfeall... vs...
Son bölümdeki ucuruma firlattigim adam ayriyetten hacker... Adam yine yukariya zipladi ucurumdan... Nightfeall mi ne...
Neyse ne ya.. tamam hepsi pro hepsi 4/4 adamların, sende cok prosun..
süper, perfect, mükemmel bi videp -.-"
Adam değil sen camp yapıyorsun ve adam camp yaptığın yere savunmasız giriyor oyunu adam gibi bilmediği belli ayrıca Fujien iyi clan mı ?
Bunlar Fujien´den kötü clanlardın ben bilmiyorum çünkü oyunu senin kadar bir ara öğretirsen sevinirim 4/4´lük pro bir adamsın...
Way havaya bak... Havani... Neyse... Ben sadece kendimi savundum sana ezik demedimki... Ne bu simdi? Neyi ispatliyorsun? Iyisin... Adam niye hem lag massive diyor... zuahahha.... Neyse ;) 4/4 lüksün...
Looll dediğin şeye bak ben eu değilim lag demeleri normal + massive ihtiyacım olduğu için yapmadım geldi yaptım Lb hp sence massive yapmaya mı çalıştım ben neyse sen daha yazılara takılıyon öğreneceğin çok şey var...
Arkadasim 4/4lük sün demedikmi? Yaw türk arkadaslarla kavga etmek istemiyorum... Ecnebilerin topunun... Neyse... BAyginlik geldi ecnebilerle oynamaktan...
Best Of Asena
yanına snn gibi bir ds ci verseler oyun tarzı snnle aynı olan karşınızda 2 k oynayan koysalar onları almazsınız.Senin oyun tarzın run genelde daggercılar run olur fakat snnki aşırı run. + dagger kullannalar iyi derece pro olanlarda aim son derece iyi daggerı sadece kıvraklık için kullanıyorlar.daha hızlı hareket vs... için buda iyi boşluk değerlendirmede etkili olur.Yani aim'i kötü d-style kılıçsız k-styler'a benzer gibi bişi kılıçsız demeyelimde onun gibi bişi yani.Dagger aim dir.Ben bu oyunu oynamaya başlaıdğımdan beri bunu söylerim =) hadi kolay gelsin.Bide aynı videoları gunzvideo formatında koysanda bizde karşındakilerin ne kdr pro olduklaını görebilsek keşke. İyi oyunlar kolay gelsin.