Şimdi Ara

Asena Dagger Style Vidyosu Best of Asena

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Dagger Style vidyomu yükledim... Umarim begenirsiniz... Oylariniz bekliyorum arkadaslar... Tskler...

[GunZ Cinema Contest] + Daggervision + Asena

http://youtube.com/watch?v=EWzkFefpcFQ

• ilk video daha iyiydi,
    bi kere sadece freedeki adamları kesmek için bırak dagger style bilmeyi oyuna yeni baslamıs olsan yeter :P
    bi tane sprayer vardı ya onu diyorum adam zaten taramayı bilmio daha x)

fazla sevmedim ama 4 yıldız attım x)
  • Freedeki adamlarimi? Yuh yani... Ben free channelde hic oynamiyorumki... Ayriyetten hepsi Clan War vidyosu... Sadece dungeondaki TDM EXTREME... Castle dakiler bana küfür eden SS-Killer nasil yatirdim ama...
  • TDM E??? Herneyse free değilse bile dungeondaki Sprayer adamın üstünde 10 lvl kıyafeti altında 0 lvl pantolonu elinde de ezik sprayer var. 10 lvldan farkı olmaıdğı açık..
    Yuhalamaya gerek yok.
  • Çok güzel
  • Adamlar produ... Bazen prolar bile ezik elbise giyiyor... Ben eziklere karsi savasmam... Ama PORTdaki sprayer ezikti... Ben neyse onu derim...
  • Expert channel'e sanki lvl 10'lar girebiliyorda... Her neyse... Ben FREE channelde hic kapismam... EXP/1337/Yada Champion... Ezikler az exp veriyor... ;)
  • Exp´yi düşünerek oynuyorsun galba o zaman daha çok şey öğrenmen gerek oyunla ilgili...
  • ezik değil düşük lvl diyelim. Afedersinde adamın spray kullanışından ne kadar "ezik" olduğu belli oluyodu

hoşuma gitmedi, o kadarda pro görünmedi bana, açıkçası ilk videon daha iyiydi. her neyse zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Adam gibi oyunu bilen hiçbir kişi camp yapmış birinin üstüne gitmez rakiplerin o kadar iyi değil video fena değil...
  • Gerçekten güzel video...

Kılıçla oynadığın varsa onlarıda koyarsan güzel olur
  • quote:

Mince49:Adam gibi oyunu bilen hiçbir kişi camp yapmış birinin üstüne gitmez rakiplerin o kadar iyi değil video fena değil...

Beni cok güldürdün... Ne cikarayim ben simdi bundan? Yani Clan Warda sirf adam camp yapti diye kesmiyemmi? Rakipler iyi degilmi? Sayayim rakiplerim kimdi... SS-Killer (Fujien)... 0ownerpromu ne (Fujien)... Nightfeall... vs...
  • Son bölümdeki ucuruma firlattigim adam ayriyetten hacker... Adam yine yukariya zipladi ucurumdan... Nightfeall mi ne...
  • Neyse ne ya.. tamam hepsi pro hepsi 4/4 adamların, sende cok prosun..

süper, perfect, mükemmel bi videp -.-"
  • Adam değil sen camp yapıyorsun ve adam camp yaptığın yere savunmasız giriyor oyunu adam gibi bilmediği belli ayrıca Fujien iyi clan mı ?

Bunlar Fujien´den kötü clanlardın ben bilmiyorum çünkü oyunu senin kadar bir ara öğretirsen sevinirim 4/4´lük pro bir adamsın...

• Way havaya bak... Havani... Neyse... Ben sadece kendimi savundum sana ezik demedimki... Ne bu simdi? Neyi ispatliyorsun? Iyisin... Adam niye hem lag massive diyor... zuahahha.... Neyse ;) 4/4 lüksün...
  • Looll dediğin şeye bak ben eu değilim lag demeleri normal + massive ihtiyacım olduğu için yapmadım geldi yaptım Lb hp sence massive yapmaya mı çalıştım ben neyse sen daha yazılara takılıyon öğreneceğin çok şey var...
  • Arkadasim 4/4lük sün demedikmi? Yaw türk arkadaslarla kavga etmek istemiyorum... Ecnebilerin topunun... Neyse... BAyginlik geldi ecnebilerle oynamaktan...
  • Best Of Asena
  • yanına snn gibi bir ds ci verseler oyun tarzı snnle aynı olan karşınızda 2 k oynayan koysalar onları almazsınız.Senin oyun tarzın run genelde daggercılar run olur fakat snnki aşırı run.
    +
    dagger kullannalar iyi derece pro olanlarda aim son derece iyi daggerı sadece kıvraklık için kullanıyorlar.daha hızlı hareket vs... için buda iyi boşluk değerlendirmede etkili olur.Yani aim'i kötü d-style kılıçsız k-styler'a benzer gibi bişi kılıçsız demeyelimde onun gibi bişi yani.Dagger aim dir.Ben bu oyunu oynamaya başlaıdğımdan beri bunu söylerim =) hadi kolay gelsin.Bide aynı videoları gunzvideo formatında koysanda bizde karşındakilerin ne kdr pro olduklaını görebilsek keşke.
    İyi oyunlar kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.