Asgari ücrete zam yapılınca her şeye zam geliyor, enflasyon artıyor dediler. Asgari ücrete zam yapılmadı ama her şeye her ay minimum %10 zam gelmeye devam ediyor. Yani yeni yıldan bugüne her şey %50 civarı yine zamlandı. En basit örnek içtiğim çay 20TL'ydi 45TL oldu, Starbucks'da içtiğim filtre kahve 61TL'ydi 84TL oldu. Şimşek 6 ay daha görevde kalsın, bu ülke Pakistan gibi olur ve gece kimse sokağa çıkamaz gasptan. Ek olarak; emekliye zam veremeyiz dediler Ayhan Bora'ya devlet bankası karşılıksız 1.3 milyar TL kredi verdi, Yıldırım Demirören'e 900 milyon TL kredi verdi ve geri almadı. Naylon faturacı, kara para aklamacı Polat'lar serbest bırakılmaya başlandı. Hükümet tam bir halk düşmanı kısaca. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 17 Haziran 2024; 17:7:31 > |
Asgarî ücret yeterli, zamma gerek yok (2. sayfa)
-
-
2022 deki asgari ücret olsun madem. 4300 müydü neydi. o kadar olsun. ama o zamanki alım gücü de geri gelsin.
-
15 .000 yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel'e göre çift maaş alıyorlar 35-40 bin liracık.. + yüksek sigorta.
-
Asgari ücrete zam yapılması bir şey değiştirmiyor hatta ekonomiyi daha kötü yapıyor. Malum, vergi sınırları iyi düzenlenmediği için zam yapılınca daha fazla vergi kesiliyor. Zaten o kadar parayı ödemek için paranın devalüe edilmesi gerek o da alım gücünü düşürür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bari çalışma saatleri düşsün. fabrikalar inşaatlar 35, mağazalar ofisler 40 saat. haftada 2 gün izin herkese...
-
Üstüne üstlük halen şikayet ediyorlar.Bu ülkedeki beka sorunlarından biri bu denli yüksek memur maaşlarıdır.Kime sorsan ya memur ya da memur olmak istiyor.Özelde şartlar ve maaşlar böyle iken kim istemez.Memur maaşları haddinden fazla yüksek.En düşük memur maaşı=asgari ücret olmalı.
İşte.... Gel de bunu satılan fabrikaların sahipleri olan ve o fabrikalarda karın tokluğuna çalıştırılanların patronları Amerikalılar, İngilizler, Almanlar, Katarlılar, Lübnanlılara anlat!!!!
-
Dolar ile akaryakıt ne olacak? 2022 seviyesine gelecek mi?
her şeyi o seviyeye çeksinler.
-
Diplomalı cahil sürüleri beka sorunudur öğretmen, doktor atanmamalılıdır kalite artırılmalıdır kalite yoksa eğitim, sağlık verilmemelidir köyden kente okumaya geliyorlar şehrin ortamını bozuyorlar + köyde adam kalmıyor böyle sistem mi? olur her yer yabancı ile doldu ülkenin içine ettiler suçlu millet cahil insanların oy kullandığı sisteme lanet olsun.
Platon kesinlikle haklı bu demokrasi bize göre değil kamal paşa'nın yanlış bir sistem kurmuş olduğunu düşünüyorum bizi toplama devlet gibi kurmuş binlerce yıllık hukuk kültürümüz olmasına rağmen batı'dan hukuk ithal ederek köksüz bir millet gibi kurulmuşuz.
-
Dolarla iş yapan sirketler ne olacak? En basiti bankaya kredi borcu olanlar ne olcak? 1 ocak 2022 de dolar 12 TL ydi simdi sen diyorsun ki dolar 12 TL olsun. Nasıl yapacaksın onu cok merak ediyorum :)) Yahu ortaya bir erguman atıyorsun bari yol haritası da söyle. Sen 12 TL olsun dediğinde o işler olmaz
bişey attığım yok. ben fikrimi söyledim. sen niye bu kadar dert edindin onu anlamadım.
-
Dert edinmedim. Fikrini söylüyorsun ama mantık çerçevesinde değil. Bu işler fikir söylemekle olmuyor. Asgari ücret 2022 seviyesine dönsün diyorsun ama alım gücünü aynı oranda nasıl düşürüleceği konusuna değinmeden yapıyorsun bunu. Bol keseden atmakla olmuyor bu işler dostum
-
Demirören'e 895 milyon DOLAR kredi verildiği belirtiliyor hocam. Ben 750 milyon dolar biliyordum gerçi. Sizin 900 milyon TL Şimşek deyimiyle ufaktan çerez parası kalıyor, ifade hatası olabilir baktığınız kaynakta. Veya TL yerine DOLAR demek istediniz sanırım. Yani devasa bir para söz konusu.
t24Milyar dolar ne olacak; 5 yıl geçti, Demirören Ziraat Bankası'na borcunun yalnızca yüzde 3,2'sini ödemiş!https://t24.com.tr/haber/milyar-dolar-ne-olacak-bes-yil-gecti-demiroren-ziraat-bankasi-na-borcunun-yalnizca-3-2-sini-odemis,1101004
https://www.diken.com.tr/ziraatin-kredisini-odemeyen-demiroren-binalari-devretmeye-basladi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2024; 4:9:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emekli maaşlarına özellikle hiç zam yapılmamalı 10.000tl ile 2025'e kadar devam. Seçimlerinin sonuçlarını iliklerine kadar yaşamalılar :)
Yıllardır keyifler kebap, ekonomik krizi gençlere iteleyip geçiniyorlar. EYT sağolsun emekli sayısı fırlayınca emeklilerin de musluk kesildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 18 Haziran 2024; 5:27:29 > -
Katılıyorum, önce o dip görülmeli. Umarım asgari ücrette artmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asgari ücrete zam yapılmayacak ama bütün işyerleri yapacak(Kurumsal firmalar için konuşuyorum) Zaten şu an İstanbulda kurumsal biyerde çalışıpta Asgarı ücret alan yok şu anda mininmum herkese 22.000₺ alıyor en düşük oda ben buna piyasa Asgarı ücreti diyorum.Ortalama her meslek grubunun aldığı maaş belli.İlk defa doğru bir adım atıyorlar hükümet asgarı ücrete zam yapmamalı İşverenler kendi zam yapmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Haziran 2024; 11:42:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam asgari ücrete zam yapılmasın ancak enflasyonu nasıl durduracaksın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekonomi hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz demek ki. Bu yorumla gözlerim kanadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X