< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Asgari Ücrete Zam Yapılmazsa Sokaklar (2. sayfa)
-
-
Hatta şöyle olsun. Bekarlar BEDAVA çalışsın.
-
Asgari ücret şehre , sektöre göre değişken olmalı . Bu yoksa tek kişilik Suriyeli Afgan Afrikalı kaç alması gerekiyor düşündüğümüzde vereceğimiz rakamdır
Şunu bilmek gerekir asgari ücret arttıkça Türkler işsiz kalacak kaçak ve mülteciler için ülke gayet iyi görünecek ve gitmeyeceklerdir
Asgari ücret şehre ve sektöre göre olsa . Mesele fabrikada- sanayide 17 bin hizmet sektöründe İstanbul için 25 -30 bin olabilir ama eğitim şartı getirilerek. Evet pahalılık olur ama zaten şimdiden gelecek enflasyon olacak diye önden yüklemeli zamlar oluyor . Önden yüklemeyi MB öğretti ,esnafda önden yüklemeye başladı
Birde özel sektörde maaşı firma öder . Çalışan her zaman zam talebinde bulunabilir. Asagri ücret arttıkça memur emekli maaşı artırılması isteniyor. Keşke 1 sene ne kamu maaaşları ne vergiler ne de asgari ücret hiç artmasa enflasyon tek haneye düşünce zaten firmaların ve dolayısıyla insanların geliri artmaya başlayacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asgari ücrete zam yapmamak zalimliktir, akp zalimdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehre göre belirlensinde İstanbul nüfusu 50 milyon olsun Hindistan gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 4 Haziran 2024; 15:31:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asgari ücreti 100 dolar yap bu ülkede çalışacak yine 20 milyon adam bulursun, uludağ gazoz çokolleli ekmek ver yine okadar boş adam bulursun etraf ucuz amele gücü kaynıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 4 Haziran 2024; 15:38:12 > -
Etrafta ucuza çalışacak vatandaşlarımız olmasa bile mülteciler arasından çalışacak çok adam var. Geçen pastanede çalışan bir Suriyeli gördüm, esnafla muhabbet ederken kulak misafiri oldum, tatilsiz günde 14 saat çalıştığından bahsediyordu.
-
Asgari ücretli eve emeklinin durumu çok kötü. Alınan maaşlar temel harcamaları karşılayamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emekliye acımıyorum kendilerine müstehaktır. Ne ekersen onu biçersin.
-
Asgari ücreti azaltıp emekli maaşını yükseltsinler , asgari ücretlilerin çoğu vasıfsız eleman
Fabrikada çalışan niye 17K? Kolay mı zannediyon sen fabrikada çalışmayı?
Asgari ucrete zam yapilmamali patron zam vermeli. Asgari ucretliye zam yapinca piyasa cok kotu etkileniyor 2 yildir denendi sonuc bu. Yilda 1 kere zam gelmeli herkese zaten. Memurlarin temmuz ayinda alacagi zamlara da karsiyim.
asgari ücret niye veriliyor sen bugün asgari ücreti kaldır maaşı patronlara bırak 50-100 dolara çalıştırırlar milleti beğenmiyorsanda kapı orada derler sonrada meydana çıkıp çalışacak adam yok derler. sen dua et asgari ücret yaptırımı uygulanıyor yoksa memleketteki vasıfsız insanlar amerikadaki gibi sokaklarda yatardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 4 Haziran 2024; 17:39:14 > -
Asgari ücreti vermeyen yerlerde dolu özel eğitim yerleri avukatlık ofisleri vs üç kuruş bile vermiyorlar bizim hatçe bacı ayşe teyze ahmet abide çocuğunu avukat öğretmen yapsın diye okutup dursun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hesapta mühendissin bir tane faydalı yorumunu okuyamadık
kime neye neden bu nefretin
reis bunu begendi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen yemek ücreti bile vermiyorlar. İktidara yakın gazete bile çalışanlarına 25 bin TL maaş veriyor ama SSK'yı asgari ücret üzerinden yapıyor. Herkes vergi kacırıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X