Evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi nokia asha 302 telefona güncellemeyi yükledikten sonra telefon iyileşeceğine kötüleşti mesale sosyal ağlar kaldırıldı flashlı tema yükleyemiyorus vs ben bu telefona 14.26 güncellemesini nasıl yüklerim yada yükleyebilirmiyim (internette dosyaları var ama yüklenemiyorsa koymazlar heralade ) yardım ederseniz sevinirim (hatam varsa söyleyin yeniyim )
bende c3 kullanıyorum. versiyon düşmeyi bende denedim ama cihaz açılmıyodu. yeniden yeni olanı yüklemek zorunda kalıyodum. s60 cihazlar için versiyon düşme anlatımları var ama s40 serisi için ben türkçe bir kaynak bulamadım.yeni güncellemeyi beklemeniz iyi olu.r
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
bende c3 kullanıyorum. versiyon düşmeyi bende denedim ama cihaz açılmıyodu. yeniden yeni olanı yüklemek zorunda kalıyodum. s60 cihazlar için versiyon düşme anlatımları var ama s40 serisi için ben türkçe bir kaynak bulamadım.yeni güncellemeyi beklemeniz iyi olu.r
saol teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme