Şimdi Ara

Asha 311 Uygulama Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım. Öncelikle yazılımını 7.36 olan son sürüme yükselttim.

sorunlarım şunlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

1- Internet simgesine tıkladım. Baya gezindim. Güncelleme var dedi. Yükle dedim. En son uygulama yeniden başladı ve karşıma uygulama hatası ekranı geldi. Cihazı kapatıp açtım olmadı, fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı. Nasıl düzeltirim?

2- Wifi için modemin dibinde bile olsam en fazla %78 çekim güçü gösteriyor, hemen kopuyor, illa mobil veri istiyor. wifi yi kullanmak için birkaç sefer kapatıp açmak gerekiyor. Bunu nasıl çözerim?

• Arkadaşlar telefonun sürümünü nokia suit kullanarak tekrar yükleyince sorun çözülüyor. Bilginize.

(Not : Wifi yine aynı. Modemin dibinde dahi olsanız %78'i geçmiyor. Birkaç kablosuzda denedim sonuç aynı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 27 Ekim 2013; 21:26:43 >
  • İkinci yüklemede telefon daha da iyi oldu. Birkaç hatalı uygulamada sorunsuz çalışıyor. İki sefer yüklemenzi tavsiye ederim.

(Not : Wifi yine aynı. Modemin dibinde dahi olsanız %78'i geçmiyor. Birkaç kablosuzda denedim sonuç aynı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 27 Ekim 2013; 21:27:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.