Şimdi Ara

Ashe'e Trinity Force Çıkmak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkdaşlar Ashe'in yeni metada yer almaması kötü bişey ama trinty force(artık tri diyeceğim anlarsınız)ashe gayet viable oluyor.Triye gelen buff sayesinde artık ashe sezon 4 de oynanmaya başlayabilir.Şöyle ki w yu full stacklersek w un süresi 4 saniye oluyor düşünün 4 saniye sonra 3x damage vuruyorsunuz.Ayrıca Trinin yeni pasifi sayesinde normal vurşunuz 30 ms(haraket hızı) eğer rakibi öldürürseniz 60 ms veriyorDüşünün q ile adamı en son stack yüzde 35 yavaşlatıyosunuz ayrıca 30 ms adam sizden kaçamaz.Adamı öldürüseniz 60 ms direk ordan tüyersiniz.Ama fazla farm yapmak lazım.Evet soruları alayım?

• Soruları neden alıyosun ?
  • Denenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyX Epsilon

Evet arkdaşlar Ashe'in yeni metada yer almaması kötü bişey ama trinty force(artık tri diyeceğim anlarsınız)ashe gayet viable oluyor.Triye gelen buff sayesinde artık ashe sezon 4 de oynanmaya başlayabilir.Şöyle ki w yu full stacklersek w un süresi 4 saniye oluyor düşünün 4 saniye sonra 3x damage vuruyorsunuz.Ayrıca Trinin yeni pasifi sayesinde normal vurşunuz 30 ms(haraket hızı) eğer rakibi öldürürseniz 60 ms veriyorDüşünün q ile adamı en son stack yüzde 35 yavaşlatıyosunuz ayrıca 30 ms adam sizden kaçamaz.Adamı öldürüseniz 60 ms direk ordan tüyersiniz.Ama fazla farm yapmak lazım.Evet soruları alayım?

Ashe in yeni metada yer almaması derken? Gerisini okumadım zaten de ne kastettin ?

• Playinq kullanıcısına yanıt
    Popüler oynayış tarzı mesala sen her oyunda ahri görüyorsun ya turnuvalarda felan işte o hero popüler olduğu için full pickleniyo.

Not:Anlatamadım biri şu arkadaşa anlatsın veya git meta ne diye google amcaya sor
  • q acıp kapayınca da sheen aktif oluyor mu vurduktan sonra singed de mi ne oluyor galbia öle bitane acmalı kapamalada anivia da olabilir
  • turkishframe T kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim aatroxdada öyle w skilli ama pasifimsi skiller olduğu için sayılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok kardeşim aatroxdada öyle w skilli ama pasifimsi skiller olduğu için sayılmaz.

qnq singed pasif skilli değil anivia da öle ölesine yazdım
  • Ashe in metada yeri yok mu :o
    abi baronda pesime takilan hecarimden kactim abi daha bu neyin kafasi(full tank di +civili)bizim inhin onunde %40cani kalmidi artik geri gitti
    Hersey ashe in fiyatindan oturu 6300 olsa lissandra ile beraber ciksaydi op diye aglardi herkes
    +2-3 gold
    vision
    600range pasifide gayet iyi 1levelda adama 150yi yapistirmak guzel oluyor :D)
    En iyi kite yapan hero tum skilleri(hasarveren)
    Hepsi cc li ultide alan etkili cc veriyow gibi

gaaayet viable :D
    en sevdigim adc hatta tek sevdigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C9 maçlarını izle adamlara özel Ashe banı atıyorlar
  • Ashe metada yer almıyordan sonrasını okumadım. Normalde sonuna kadar okurum ama bu sefer cidden okumadım. Gerek görmedim.
  • ashe metada yeri yok diye bir şey yok. ashenin her zaman bir yerlerde yeri vardı evet şuan pek alınmıyor ama daha dur sadece 3 maç izledik biraz zaman ver bence.
  • quote:

2 senedir oynuyorum ve sadece bu sezon 1000 oyunum var. Metanın ne olduğunu senden iyi biliyorum ki ashe in metada olduğunu bilmiyorsun. Çok bilmiş havalarını seveyim kardeş az araştır sen de na LCS de EUW LCS de ashe oynanmış mı zaten FNATIC direk full ashe oynayarak aldı playoffları
  • Ashe pasifi değişsin, asheden başka adc pickleme ihtimalim son derece düşer. Pasifi dışında harika bir champ, bunu yazmaya geldim.
  • neden league of legends?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishframe

q acıp kapayınca da sheen aktif oluyor mu vurduktan sonra singed de mi ne oluyor galbia öle bitane acmalı kapamalada anivia da olabilir

Anivia r

• Denedim , güzel oluyor kite lamak çooooooooook kolay
  • quote:

Evet arkdaşlar Ashe'in yeni metada yer almaması kötü bişey ama trinty force(artık tri diyeceğim anlarsınız)ashe gayet viable oluyor.Triye gelen buff sayesinde artık ashe sezon 4 de oynanmaya başlayabilir.Şöyle ki w yu full stacklersek w un süresi 4 saniye oluyor düşünün 4 saniye sonra 3x damage vuruyorsunuz.Ayrıca Trinin yeni pasifi sayesinde normal vurşunuz 30 ms(haraket hızı) eğer rakibi öldürürseniz 60 ms veriyorDüşünün q ile adamı en son stack yüzde 35 yavaşlatıyosunuz ayrıca 30 ms adam sizden kaçamaz.Adamı öldürüseniz 60 ms direk ordan tüyersiniz.Ama fazla farm yapmak lazım.Evet soruları alayım?

okumayın! ashe metada değilmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.