Şimdi Ara

Ashe niye bu kadar nerflendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultisinin hasarı düşürüldü.Q nun süresi kısaltıldı.Wnun bekleme süresi arttı.Hero çöp oldu. Artık yürüyen totem olarak kullanılacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D62C81441 -- 18 Eylül 2016; 16:55:28 >

• Skilseti guclu diye yapacak baska birsey bulamadilar. Ama hala oynanir yani sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala çok güçlü bence.

• Hala kendince guclu. Zaten sampiyon dmg olarak deilde utility ad olarak kullaniliyor bence. Global gorus var ,ultiyi duzgun atarsan tflarda 1 kisi aradan cikiyor ,her aada yavaslatiorsun...

• Anca dengelendi bence.
  • Nerfler çok etkilemedi bence. Sadece w nerfü canbiçen buildine zorluyor biraz. Eskiden hypercarry buildi yapıyodum bazen.
  • hala çok güçlü kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayla daha dengelenmedi,gayet güçlü merak etme
  • Laning rahat, runaandan sonra gayet güzel alan hasarı var, ultisi ile çok güzel fight başlatabiliyor, lcsde gereğinden fazla picklendi. Tüm gerekçeler bunlar. Nerf yiyecek durumda mıydı? Bence değildi. Nerfler çok etkiledi mi? Etkilemedi.

• Ashe çok küçük nerfler alıyor böyle başlıklar açılıyor demek ki öldürseler nasıl başlık açılacak merak ediyorum.
  • Sırada Twitch var.
  • Turnuva için nerflendi soloq da op değil

• daha demin luluyla ne kadar koruduysamda asheyi lissden direk tek yedi tabi bende yedim d.solari verdiğim shield ulti cabası ultisi 340 vuran bi apc nasıl tek atabilir arkadaş ya ama hala güçlü ashe runaan hayalet statik bombardıman kanasusamış civa yatağı (qss) tamamdır bu buildi dene
  • bunlar nerf değil ki ufak dengelemeler sadece. Farkını hissetmezsin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

daha demin luluyla ne kadar koruduysamda asheyi lissden direk tek yedi tabi bende yedim d.solari verdiğim shield ulti cabası ultisi 340 vuran bi apc nasıl tek atabilir arkadaş ya ama hala güçlü ashe runaan hayalet statik bombardıman kanasusamış civa yatağı (qss) tamamdır bu buildi dene

Bu ne biçim build kardeş.Ebedi kılıçsız adcmi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

bunlar nerf değil ki ufak dengelemeler sadece. Farkını hissetmezsin bile.

Gerçekten etkiliyor hocam 2.mainim ashe ulti ve w çok farketmedi ama q hissettiriyor.
    Urgota çevirdiler heroyu.

• MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Allah kahretmesin bu build ne kör oldum o kadar as le napıcan?

• Sen Ashe'in şuan ki haline yürüyen ward , urgot diyosan ya max bronz2'sin ya da level 11 falan.
  • Fallofsamurai kullanıcısına yanıt
    %100 krit kanser etme çabaları tek atıyosun o build ne diyon bide beğenmezsen 1 as yi çıkar ad al üstüne hiddet GG
  • qss yerine ebedi çıkıyodum önceden ne gerek var zaten %100 krit oluyo o as itemleriyle hiddet bide ejderi alınca zaten ad'en 260 280 lerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.