Şimdi Ara

Ashen [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASHEN | Övgü Fragmanı

-

Oyunun tanıtım yazısı:

Ashen, sert dövüş ve pasif çok oyunculu oynanışa yönelik bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Güneşsiz dünyada gezinin ve açık düzlükleri veya en karanlık zindanları keşfetmek için diğer oyuncularla takım olun. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun ve insanlıktan geri kalanlar için yeni bir yuva kurun.

Zorlu ve aç bir dünyada hayatta kalmanın en iyi yolunu bulmak için sevdiğiniz oyun tarzını, dayanıklılık yönetimini, ekipman seçimlerini ve dövüş stratejilerinizi keşfedin. Ashen'ın dünyasında hiçbir şeyin garantisi yok, nasıl ve nelerin uğruna hayatta kalacağınızı bulmak size kalmış.

Karanlığı Birlikte Keşfedin
    Diğer oyuncularla karşılaşın ve en derin zindanları keşfetmek için birlikte çalışın. Birlikte şansınız olabilir.

Güneşsiz Dünyayı Keşfedin
    Açık alanlarda dolanan diğer oyuncuları bulun ve dünyanın zorluklarını birlikte alt edin. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun veya karanlığa karşı yalnız savaşın.

Güçlü Yaratıklarla Karşılaşın
    İnsanlıktan geri kalanların yalnız devlerle birlikte gezindiği benzersiz güzellikteki bu güneşsiz dünyayı keşfedin.

Hayatta Kalmak İçin Dövüşün
    Saldırılarınızı planlayın; dikkatsizce saldırırsanız yorgun düşersiniz ve kolay bir av olursunuz. En küçük yaratığın bile öldürücü bir potansiyeli vardır.

www.bolumsonucanavari.com
    Ashen 9 Aralık'ta PS4, Switch, Steam ve GOG'a Geliyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ashen_9_Aralikta_PS4_Switch_Steam_ve_GOGa_Geliyor-95835.htm

-

Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2019
    Tür: Action RPG
    Dağıtıcı: Annapurna Interactive
    Geliştirici: A44

gamefaqs.gamespot.com
    Blocked IP Address - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/272127-ashen

Resmi Site:http://www.ashen-game.com/

-

Ekran Görüntüleri:

Ashen [PS4 ANA KONU] Ashen [PS4 ANA KONU] Ashen [PS4 ANA KONU] Ashen [PS4 ANA KONU] Ashen [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Eylül 2020; 13:54:46 >

• Güzel oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktı...

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Aralık 2019; 11:50:41 >
  • Güzel görünüyor ortak almak isteyen varsa alabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBOX'da Gamepass'e gelmişti çıktığı gün. Keyif alarak bitirdiğim oyunlardan birisi. Özellikle Souls mekaniklerini seviyorsanız mutlaka alıp oynayın.
  • Uzun zamandır Steam'e gelmesini bekliyordum, dün nihayet başladım. Souls mekaniklerini kullandığını biliyordum da, küçük çapta bir Souls oyunu olduğunu düşünmemiştim. Neredeyse her şey birebir aynıymış, tabii ki bu benim gibi oyuncular için muhteşem bir şey. Herhangi bir FS oyununun yokluğunda ilaç gibi geliyor. Ufak tefek sıkıntıları var, ama oyunun çapına göre değerlendirmek lazım, bence çok başarılı ve bu mekaniğin aşığı olan herkesin kesinlikle oynaması gerekiyor.

Yalnız PSN fiyatına şimdi baktım da 232 tl gözüküyor, ne olursa olsun bu fiyata değecek bir oyun değil tabii ki. Steam fiyatı 48 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Aralık 2019; 21:22:32 >
  • Tr psne geliş tarihi belli mi acaba, kesin oynarım bu oyunu .
  • Konu ölmüş
    Oyunu iki gündür oynuyorum bence değeri fark edilmeyen oyunlar arasında üst sıralarda yer alır.
    Oyun arkadaşların da yazdığı gibi BB ve DS tarzında ama x box ta fable diye bir oyun vardı ben onada çok benzettim. Benim için şuan eksi yanı kombo olarak biraz yetersiz kalması onun dışında grafikler,mekanlar, düşman çeşitliliği ve zorluğu gayet güzel. Bu tarzı seven arkadaşlar oyuna mutlaka şans versinler derim.

• Final boss gecemiyorum lutfen yardim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.