Şimdi Ara

aşık olduğum kız başkasını seviyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kahroluyorum bir zamanlar o kadar samimiydik ki şimdi göz göze bile gelmiyoruz evet benimde hatalarım var ama dayanamıyorum artık her aklıma gelince sigara yakıyorum onu düşünüyorum. keşke geçmişe geri dönebilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuttcher -- 3 Ocak 2015; 20:26:13 >

• 40 cm uzunluğundaki saçlarımı an itibariyle usturayla kestim arkadaşlar, kelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

40 cm uzunluğundaki saçlarımı an itibariyle usturayla kestim arkadaşlar, kelim.

kardeşim sıhhatler olsun ya ama kellik de iyidir hava alır
  • Kalbini söksen ne fayda sen ona ölürsün o başkasına.

• Emple kullanıcısına yanıt
  • Aynı durumdayım. Yılın başında o benle takılmaya çalışırdı çok takmazdım. Şimdi yazdıklarıma bile cevap vermiyor. Arkadaşları zaman ver dediler.

• Ahh ahh dostum anlarim halini sen her organinla onu dusunurken o baskasini hayaller senide pesimi birakmayan takintili bir sapik olarak adlandirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızı seviyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana gelsin bro.
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    ben de kesmeyi düşünüyorum ama üşeniyorum hem de havalar soğuyor.

Ama uzun saç da uğraşması zor
  • kız benimle o kadar ilgileniyodu ki ben çok mallıklar yaptım şuan ölümüne pişmanım en az 6 aydır konuşmuyoruz her gün biraz daha ölüyorum
  • Allahın şeytana bile vermediği en kahredici duygudur aşk. Acın acımız kardeşim...
  • zorla guzellik olmaz aslanim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

kız benimle o kadar ilgileniyodu ki ben çok mallıklar yaptım şuan ölümüne pişmanım en az 6 aydır konuşmuyoruz her gün biraz daha ölüyorum

Benle kız 4 gündür konuşmuyor. Heralde istemiyor beni. Yapacak bir şey yok, kafana takmayacaksın. Ben takıyordum. Benim mesajıma canım sıkkkın diye cevap verdikten sonra milletle kahkaha atarak komuşmasından sonra bıraktım artık.

• Arkadaşlar kellik bana yakışır mı?

• Benim asik oldugum kiz benden sonra 8-9 kisiyle cikti ben konu aciyormuyum ?

• sen de bi AŞK-I MEMNU yap
  • Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: sneweet

Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

kız benimle o kadar ilgileniyodu ki ben çok mallıklar yaptım şuan ölümüne pişmanım en az 6 aydır konuşmuyoruz her gün biraz daha ölüyorum

Benle kız 4 gündür konuşmuyor. Heralde istemiyor beni. Yapacak bir şey yok, kafana takmayacaksın. Ben takıyordum. Benim mesajıma canım sıkkkın diye cevap verdikten sonra milletle kahkaha atarak komuşmasından sonra bıraktım artık.

sahip olamayacağın birini sevmekten daha çok acıtan bişey yok inan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.