Şimdi Ara

aşık olduğum kız başkasını seviyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

40 cm uzunluğundaki saçlarımı an itibariyle usturayla kestim arkadaşlar, kelim.

Geçmiş olsun hocam
    Umarım bi anlık gaza gelip kestirmemişsinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: SEÇİLMİS KİSİ

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

40 cm uzunluğundaki saçlarımı an itibariyle usturayla kestim arkadaşlar, kelim.

Geçmiş olsun hocam
    Umarım bi anlık gaza gelip kestirmemişsinizdir.

Yok beğendim neden geçmiş olsun

• Çok sevdiğim kız bugün telefonda 2.5 3 saat bilmediğim biriyle konuştu kalbime bir şey oturdu diğerleri gibi hızlı olamadım sarkıntılık yapmadım sadece değer verdim ve o kadar midem bulandı ki kendimden ondan hayattan.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

Çok hassasız bir yerde.

• Benimki de sevgilisini öpmüş resmini paylaşmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim sevdiğim ve yakın arkadaşım olan kız onu arayıp sormayınca beni arayıp sormadı ve sonra da sildi sosyal medyadan falan. ben naptım s.ettim napcam lan onun için üzülüyüm mü arada bir aklıma geliyor bi fotosuna bakarım sonra geçer gider takılmayın böyle şeylere biri gider başkası gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: İdiyotloji

benim sevdiğim ve yakın arkadaşım olan kız onu arayıp sormayınca beni arayıp sormadı ve sonra da sildi sosyal medyadan falan. ben naptım s.ettim napcam lan onun için üzülüyüm mü arada bir aklıma geliyor bi fotosuna bakarım sonra geçer gider takılmayın böyle şeylere biri gider başkası gelir

Şu forumda aklı başında olan birileri de varmış , sevindim.

Her şeyin ilacı zaman  

• Öyle bir zaman gelecek ki belki 1 ay belki 1 yıl.Lan ben bu kız yüzünden boşuna mı acı çektim diyeceksin.Yaşadıkların zor bir durum çoğu kişi yaşadı.Önemli olan uğraşacak birşey bul kafanı dağıt.Spora gitmek çok faydalı.Ben sevgilimden ayrıldığımda intihar etmeyi düşünüyordum.Spor sayesinde acıdan kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.