Bildirim
Aşık Oldum.
Kron TX 100-28 Jant Trekking Bisiklet - 20 Kadro - 21 Vites - M.DISC - Mat Siyah-Gri/Turuncu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
up -
ne up ne up sen hariç herkes itici buluyor o reklamı ve kızı anla artık -
Pepsi illuminati bilmiyor musun ? -
Allah kıza şifa versin -
O nası bir megabyte telafuzudur -
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
ne up ne up sen hariç herkes itici buluyor o reklamı ve kızı anla artık
bir de beni ekleyin nesi itici ya azra akın ın tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre de güzel bir kadın ve sempatik -
Bu arada bende çok güzel ve çok sempatik buldum bu reklamda -
quote:
Adam burada ayar vermeye çalışmış. İnsan konu açtığı zaman diğer insanların yorumlarını görmek ister. Yorumların da kendi düşünceleriyle aynı olmasını ister. Adam da demiş ki, seni kimse takmıyor, uplamana gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Adam burada ayar vermeye çalışmış. İnsan konu açtığı zaman diğer insanların yorumlarını görmek ister. Yorumların da kendi düşünceleriyle aynı olmasını ister. Adam da demiş ki, seni kimse takmıyor, uplamana gerek yok.
valla isteyen taksııın istemeyen takmasın ben sadece yorumları görmek istedim hepsi bu ne bu kadar atar yaptı zaten anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Peace- -- 30 Ekim 2012; 20:03:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X