ya böyle topicler görünce halime şükrediyom.iyi ki aşık değilim geçmiş olsun
görürüz yakında senide. yav napacam ben bana bunu söyleyin yav. b.ku moku demeyin ööle. üzülüyom yav. 1 aydır metal den başka bişey dinlemiom ya
Aşık olmadan önce ne dinliyordun ?
ne bilem sakin şarkılar falan. manga mor ve ötesi onlar. arada bi 50 cent dinliodum. bomfunk onlar yani. ama şimdi dünya ile bağlantımı kesmek istiyommmm. metal en iyi kafa dağıtma yöntemi. gözdeeeeeeeeeeeeee seni seviyooooooorum
quote:
Orjinalden alıntı: *FuRKaN*
valla ben öle yazılar okudum bazı yerlerde abla falan diyolar sana.e haliyle büyüğümsün benimde abla demem doğru olur sitrenç ablacım
karşılıksız sevebilmek bumu güzel
O okuduğun yerde yazanlar artık oraya giremez oldu bak.
Karşılıksız sevmenin bir güzelliği de sevgini vediğin insanın onu kabul etmemesi sonucu o sevginin sana katlanarak geri dönmesi değil midir ey sevgi insanı! Baharda yeni gözünü açan cirlaok yavrusu gibi hayata yeniden bakarsın karşılıksız sevince.Her şey daha bir farklı görünür gözüne...
quote:
Orjinalden alıntı: EVİL_HUNTER
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
ya böyle topicler görünce halime şükrediyom.iyi ki aşık değilim geçmiş olsun
görürüz yakında senide. yav napacam ben bana bunu söyleyin yav. b.ku moku demeyin ööle. üzülüyom yav. 1 aydır metal den başka bişey dinlemiom ya
Aşık olmadan önce ne dinliyordun ?
ne bilem sakin şarkılar falan. manga mor ve ötesi onlar. arada bi 50 cent dinliodum. bomfunk onlar yani. ama şimdi dünya ile bağlantımı kesmek istiyommmm. metal en iyi kafa dağıtma yöntemi. gözdeeeeeeeeeeeeee seni seviyooooooorum
Hmmm anladım...Hatunun birlikte olduğu biri yok dimi?Eğer varsa tekrar yedin o şeyi :P
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
valla ben öle yazılar okudum bazı yerlerde abla falan diyolar sana.e haliyle büyüğümsün benimde abla demem doğru olur sitrenç ablacım
Karşılıksız sevmenin bir güzelliği de sevgini vediğin insanın onu kabul etmemesi sonucu o sevginin sana katlanarak geri dönmesi değil midir ey sevgi insanı! Baharda yeni gözünü açan cirlaok yavrusu gibi hayata yeniden bakarsın karşılıksız sevince.Her şey daha bir farklı görünür gözüne...
ablamı diyim abimi bilmiom ama. ben ne yapcam şimdi. ben karşılıklı olmasını istiyorum. o beni hayata bağlayan tek sebebim yav
quote:
quote:
quote:
ablamı diyim abimi bilmiom ama. ben ne yapcam şimdi. ben karşılıklı olmasını istiyorum. o beni hayata bağlayan tek sebebim yav
Leyn FURKan vururum leyn seni...
Ne ablası...Milletin uydurması.Şimdi peştemallı fotağrafımı koyarım görürsünüz valla.
Kardeş şaka bir tarafa hissettiklerin hakkında bir fikrim yok.Ben aşık olmadım hiç.(Olmayı da düşünmüyorum) . Etraftan duyduklarımla konuşursam bunlar gelip geçici duygularmış.Bundan bir kaç sene sonra geriye dönüp şu anki halini düşündüğünde gülümseyecekmişsin.O yüzden her ne kadar halin harap gibi görünse de bunun gelip geçici olduğu fikrini kendine kabul ettirsen iyi olur.
yav bide kavga ettim önünde yav
öyle "hayata bağlayan tek sebebim" falan bunlar geçici hevesler. çok fazla gözünüzde büyütmeyin. kendinizi kapıp koyvermeyin. kontrollü olun biraz yahu. gidip konuşacaksın. reddetme ihtimali var, olacaktırda. herkes her teklifi kabul edecek diye bişey yok. dolayısıyla reddedildiğinde dünyanın sonu da gelmiş olmuyor.
napıyom lan ben güzin abla gibi. bana ne ya
Ağlayıp durma beee forumu su basacak sayende
quote:
Orjinalden alıntı: çinporseleni
Ağlayıp durma beee forumu su basacak sayende
Duygusuz insan.Moral vereceğine...
Benim vereceğim morale ihtiyacı yok onun. Çok engeller aşacak daha! Hemen böyle ilk engelde başlarsa ağlamaya sonunu görecek kadar yaşayamaz
quote:
Benim vereceğim morale ihtiyacı yok onun. Çok engeller aşacak daha! Hemen böyle ilk engelde başlarsa ağlamaya sonunu görecek kadar yaşayamaz
onun beni sevdiğini bileyim de isterse yaşamayım
quote:
Ağlamak kötü veya korkunç bir şeymiş gibi bahsediyorsun.Oysa ağlamayan insan varolduğunu hissedemez.Sebep önemli değil.(Soğan hariç) Ağlamak güzeldir.Eğer ki ağladığın anlarda "gerçek hüzün" nedenini (Burası önemli!) anlama yönünde bir adım atabilirsen işte o zaman o ağlayış seni insanlar karşısında hiç bir şekilde yıkılmayacak bir güce sahip kılar.
eee napalım
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
eee napalım
ben bu topici ilgilenenler için açtım. ilgilenmiyosan ilgilenme. ala ala ya böyle yapıolar sonra da
sitrenynç apla o peştemallı fotoyu ben öok merak ettim ama altına not düş o fotonun kime ayit olduğunu bilelim
quote:
quote:
eee napalım
ben bu topici ilgilenenler için açtım. ilgilenmiyosan ilgilenme. ala ala ya böyle yapıolar sonra da
Öyle deme.O "eee na yapalım" derkensana yardımcı oluruz manasında söylemiştir.Böyle cicili bicili imzası avatarı olan birinden bahsettiğin türde olumsuz bir cevap beklemez herhalde.
Di mi Hüzün?Sen de bir şeyler desene?
quote:
quote:
eee napalım
Sen niye üzerine alındın ki şimdi?Ben çinporselenine söyledim belki
quote:
quote:
quote:
eee napalım
Sen niye üzerine alındın ki şimdi?Ben çinporselenine söyledim belki
ii ozaman özür dilerim senden. ama kabul et bu günlerde biraz agresifim. nedenini bilir herkes
ühü herkes gitti yine yalnız kaldım
quote:
quote:
quote:
eee napalım
Öyle deme.O "eee na yapalım" derkensana yardımcı oluruz manasında söylemiştir.Böyle cicili bicili imzası avatarı olan birinden bahsettiğin türde olumsuz bir cevap beklemez herhalde.
Di mi Hüzün?Sen de bir şeyler desene?
Neyse bozmayım şimdi Evet evet kesinlikle sana yardımcı olmak istedim ben EVİL_HUNTER.
(benim kendime hayrım yok:( )
Sevmek güzeldir.Karşılıklı olanı her ne kadar güzel gözükse de karşılıksızı daha da yüceltir sevgiyi.Hatta sevgini bağırmak haykırmak istersin dağlara taşlara.Sen bu sevgi aşk fasa fiso diyenlere inanma.Onlar sevgiden mahrum yaşamış insanların uydurması