Şimdi Ara

Aşık oldum yardım edin bana lütfen (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: EVİL_HUNTER

ama abi bi sorun var gözde beni daha 8 kere gördü

O zaman ilk açıldığında sana hiçbir cevap vermeme ihtimali yüksek...En iyisi ortak arkadaş falan bul.O sayede bir ısınma turlarına gir... Fazla acele etme dediğin gibiyse...Beklemeye al.Önce niyetini belli edecek şekilde yaklaş.Bakış falan...ama ortak arkadaş önemli...Eğer yoksa ortak arkadaş sadece tanışmak istediğni belirterek yaklaş."aşığım ölüyorum bitiyorm "diye dalma...Hedefin gizli kalsın...O anlar gerçi de, en azından korkutmamış olursun.

Sen bakma Çinli Personellere onlar kominist rejim altında baskılardan bunalmışlar.

abi ortak arkadaş kolay ya orayı kafama takmam. var birsürü.neyse abi ben biraz topla stil denemeleri yapcam. belli mi olur belki beni bi yerde görür gelir top oynarken ama dehşet olur be abi dimi. neyse ben alıştırma yapcam çalım stil falan. hazırlıklı olalım da biz. neyse ben kaçarım bi daha ayın 31 inde konuşabiliz abi by.(konuşuruz dimi 31-1 de)byby

• sıtrapas benim abim olur musun
  • strapas bizim ablamız hüzün çiçeği bilmiyormusun yoksa
  • quote:

quote:

quote:

O zaman ilk açıldığında sana hiçbir cevap vermeme ihtimali yüksek...En iyisi ortak arkadaş falan bul.O sayede bir ısınma turlarına gir... Fazla acele etme dediğin gibiyse...Beklemeye al.Önce niyetini belli edecek şekilde yaklaş.Bakış falan...ama ortak arkadaş önemli...Eğer yoksa ortak arkadaş sadece tanışmak istediğni belirterek yaklaş."aşığım ölüyorum bitiyorm "diye dalma...Hedefin gizli kalsın...O anlar gerçi de, en azından korkutmamış olursun.

Sen bakma Çinli Personellere onlar kominist rejim altında baskılardan bunalmışlar.

abi ortak arkadaş kolay ya orayı kafama takmam. var birsürü.neyse abi ben biraz topla stil denemeleri yapcam. belli mi olur belki beni bi yerde görür gelir top oynarken ama dehşet olur be abi dimi. neyse ben alıştırma yapcam çalım stil falan. hazırlıklı olalım da biz. neyse ben kaçarım bi daha ayın 31 inde konuşabiliz abi by.(konuşuruz dimi 31-1 de)byby

Tabi tabi..Sonucu heyecanla bekliyoruz. Ondan sonra görüşürüz....

Aşk ne güzel şey değil mi Hüzünlü Çiçek kardeşm.İnsanın içinde sevgi kelebekleri uçuşuyor sanki.

• len konu nereye gitmiş, önce strenci abla olmuş ,sonra hüsün çiçee girmiş olayaçin porseleni dalmış olaya konu sapmış

yaw strenci bu lcd nin üstünü temizlemek için ne kullanıyosun hassas bi temizleyici kullanmalı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi tabi..Sonucu heyecanla bekliyoruz. Ondan sonra görüşürüz....

Aşk ne güzel şey değil mi Hüzünlü Çiçek kardeşm.İnsanın içinde sevgi kelebekleri uçuşuyor sanki.

yardımların için çok saol abi. ben bi ortak arkadaş arayım o zaman sonrası kolay zaten. gözlerini kapat (seni seviyorum gözde) de yeter. (keşke burda yazdığım kadar kolay olsa) neyse size kolay gelsin ben kaçarım burda byby. dua edin bana lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

strapas bizim ablamız hüzün çiçeği bilmiyormusun yoksa

Öyle mi bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Savage

len konu nereye gitmiş, önce strenci abla olmuş ,sonra hüsün çiçee girmiş olayaçin porseleni dalmış olaya konu sapmış

yaw strenci bu lcd nin üstünü temizlemek için ne kullanıyosun hassas bi temizleyici kullanmalı

Onu sorma benim de aklıma takıldı.Ben daha hiç silmedim.Ne alsak ki? Bir kaç ten parmak izi var.bizim LCd görmemiş arkadaşlar parmakladı.

• Ne demek hüzün çiçeğimm öğren tabiki maksat forumda bayan kullanıcıların ezici çoğunlukta olduğunu göstermek

@Savage strapas şimdi çok meşgul sana yanıt veremez yemek hazırlıyormuş akşama
  • quote:

Ne demek hüzün çiçeğimm öğren tabiki maksat forumda bayan kullanıcıların ezici çoğunlukta olduğunu göstermek

Savage iyiki bir LCD niz var ya forumda bilmeyen kalmadı valla.Ayrıca cifle temizleyin pırıl pırıl yapar.Limonlusundan olsun

• Bu abla muhabbetinin nerden çıktığını biliyorum.Fotoğrafımı koymamı isteyen bir güruh beni bu şekil tahrik ederek kızdırarak galyena getirebileceklerini sanıyorlar.ama benim bu forumdaki arkadaşlara saygım var.Onların da ekmek yemesini isterim.
  • şaka yaw konu daılmış benim de katkım olmassa çatlarım dedim ondan yazdım strenci kalitelibir ıslak mendille direk sil üstüne yumuşak bir toz bezi ile hemen ıslakken temıizle silince iz kalmasın yapamazsan 30 dakkaya eve geçince uygulamalı resim yada vidyo atarım

• quote:

şaka yaw konu daılmış benim de katkım olmassa çatlarım dedim ondan yazdım strenci kalitelibir ıslak mendille direk sil üstüne yumuşak bir toz bezi ile hemen ıslakken temıizle silince iz kalmasın yapamazsan 30 dakkaya eve geçince uygulamalı resim yada vidyo atarım

Yapamazsanmış..Sanki bana ince bir overclock işi anlattı. BEnim toz bezim övünmek gibi olmasın scotchbrite LCDye bir zararı olmasın...

• quote:

şaka yaw konu daılmış benim de katkım olmassa çatlarım dedim ondan yazdım strenci kalitelibir ıslak mendille direk sil üstüne yumuşak bir toz bezi ile hemen ıslakken temıizle silince iz kalmasın yapamazsan 30 dakkaya eve geçince uygulamalı resim yada vidyo atarım

neyse bu kadar gevezelik yeter ben kendi kabuğumu döneyim.Kusura bakma strapas takılıyoz işte öyle kırdıysak affola.

• quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

neyse bu kadar gevezelik yeter ben kendi kabuğumu döneyim.Kusura bakma strapas takılıyoz işte öyle kırdıysak affola.

Valla çok kırıldım. Seni affetmem için güzel olanlardan kız arkadaşlarını benimle tanıştırmalı,onlara beni ballandıra ballandıra anlatmalı ve ben onları beğenmeyip gittiğimde beni hoş görmeli ve tanıştırmak için yeni ve güzel kız arkadaşlar edinmelisin.

• quote:

quote:

Valla çok kırıldım. Seni affetmem için güzel olanlardan kız arkadaşlarını benimle tanıştırmalı,onlara beni ballandıra ballandıra anlatmalı ve ben onları beğenmeyip gittiğimde beni hoş görmeli ve tanıştırmak için yeni ve güzel kız arkadaşlar edinmelisin.

Hüzün çiçeği araştırmalara başladın mı

• valla arkadaşlar hani derler ya ....harbiden de çağ atlıyoz yaw ....13 yaşında kız arkadaşı edincem diye uğraşıyo ...helal olsun valla ....biz 13 yaşındayken afedersin ne kızı ....k sını bile bilmezdik ..... top oynardık ...deli gibi koşardık ...... biz çağın gerisinde kalmışız o zamanlar demekki ....... Allah sana kolaylık versin 13 yaşındaki kardeşim ...Allah yardımcın olsun ne diyim .... sakın hataya düşme ....

• quote:

Orjinalden alıntı: aposoft

valla arkadaşlar hani derler ya ....harbiden de çağ atlıyoz yaw ....13 yaşında kız arkadaşı edincem diye uğraşıyo ...helal olsun valla ....biz 13 yaşındayken afedersin ne kızı ....k sını bile bilmezdik ..... top oynardık ...deli gibi koşardık ...... biz çağın gerisinde kalmışız o zamanlar demekki ....... Allah sana kolaylık versin 13 yaşındaki kardeşim ...Allah yardımcın olsun ne diyim .... sakın hataya düşme ....

Abi ya napalım aşk bu hastalıkların en ötesi.

• quote:

quote:

quote:

Hüzün çiçeği araştırmalara başladın mı

Başladım evet dünden beri harıl harıl kız arıyorum strapasa

• çiçek bulursan banada haber ver ona göstermeden önce biz bakalım beğenirmi beğenmezmi diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.