Şimdi Ara

Aşık oldum yardım edin bana lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: EVİL_HUNTER

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

eee napalım

ben bu topici ilgilenenler için açtım. ilgilenmiyosan ilgilenme. ala ala ya böyle yapıolar sonra da

Öyle deme.O "eee na yapalım" derkensana yardımcı oluruz manasında söylemiştir.Böyle cicili bicili imzası avatarı olan birinden bahsettiğin türde olumsuz bir cevap beklemez herhalde.

Di mi Hüzün?Sen de bir şeyler desene?

Neyse bozmayım şimdi Evet evet kesinlikle sana yardımcı olmak istedim ben EVİL_HUNTER.

(benim kendime hayrım yok:( )

Sevmek güzeldir.Karşılıklı olanı her ne kadar güzel gözükse de karşılıksızı daha da yüceltir sevgiyi.Hatta sevgini bağırmak haykırmak istersin dağlara taşlara.Sen bu sevgi aşk fasa fiso diyenlere inanma.Onlar sevgiden mahrum yaşamış insanların uydurması

EVİL_HUNTER kardeş sen bu arkadaşı kafana takma .Onun yacaklarını ben önceki mesajlarımda yazdım diye yazacak bir şeyi kalmadı....Ondan hiddetlendi.önceden tahmin edilebilmenin verdiği kötü bir his. hatta

• @sıtrapas

Diyosun
  • yav boşverin şunu. strange abi sen kaç yaşındasın acaba özele girmezse
  • orda kimse varmı
  • İnsan 75 yaşında bastonlu,bardak dibi gözlüklü,takma dişli biri olduğunu nasıl söylerki bu kadar gencin arasında.
  • quote:

yav boşverin şunu. strange abi sen kaç yaşındasın acaba özele girmezse

27 yaşındayım.Bak kardeş.sana yazdıklarım arasında
    quote:

Kardeş şaka bir tarafa hissettiklerin hakkında bir fikrim yok.Ben aşık olmadım hiç.(Olmayı da düşünmüyorum) . Etraftan duyduklarımla konuşursam bunlar gelip geçici duygularmış.Bundan bir kaç sene sonra geriye dönüp şu anki halini düşündüğünde gülümseyecekmişsin.O yüzden her ne kadar halin harap gibi görünse de bunun gelip geçici olduğu fikrini kendine kabul ettirsen iyi olur

Bu yazdıklarımda ciddiydim.Gerisi Sevgi pıtırcıklarına bir iğnelemeydi.Şu an yaşadığını söylediğin şeyleri yaşayan çok arkadaşım oldu ve en fazla 1 yıl sürdü...1 yıl boyunca da hep aynı şiddette olmadı...Gittikçe azaldı...Aşk değin şey aslında bir çeşit varolma yolu.İnsan varolmak istiyor ve bunun yolu olarak da kendisine gösterilen yolu seçiyor.GElip geçici bir şey yaşadığın.Eğer beyninde ilk önce bunu kabul edersen bir nebze olsun rahatlayacaksın. Aşkını söylemiyorsan kendini yarım ve eksik hissedeceksin.sanki kusurlu gibi...Kafanda kurduğun hayal ise o kız da seni severse mükemmel olduğunu düşüneceksin.Böyle bir şey yok...

Bunca uzun yazıdan çıkaracağın şey:Bu hislerinin gelip geçici olduğunu kabul edersen ve verdiğin derğerin hakettiğinden az olduğunun farkına varırsan rahatlarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

B*ku yedin.

bence de
  • quote:

quote:

yav boşverin şunu. strange abi sen kaç yaşındasın acaba özele girmezse

27 yaşındayım.Bak kardeş.sana yazdıklarım arasında
    quote:

Kardeş şaka bir tarafa hissettiklerin hakkında bir fikrim yok.Ben aşık olmadım hiç.(Olmayı da düşünmüyorum) . Etraftan duyduklarımla konuşursam bunlar gelip geçici duygularmış.Bundan bir kaç sene sonra geriye dönüp şu anki halini düşündüğünde gülümseyecekmişsin.O yüzden her ne kadar halin harap gibi görünse de bunun gelip geçici olduğu fikrini kendine kabul ettirsen iyi olur

Bu yazdıklarımda ciddiydim.Gerisi Sevgi pıtırcıklarına bir iğnelemeydi.Şu an yaşadığını söylediğin şeyleri yaşayan çok arkadaşım oldu ve en fazla 1 yıl sürdü...1 yıl boyunca da hep aynı şiddette olmadı...Gittikçe azaldı...Aşk değin şey aslında bir çeşit varolma yolu.İnsan varolmak istiyor ve bunun yolu olarak da kendisine gösterilen yolu seçiyor.GElip geçici bir şey yaşadığın.Eğer beyninde ilk önce bunu kabul edersen bir nebze olsun rahatlayacaksın. Aşkını söylemiyorsan kendini yarım ve eksik hissedeceksin.sanki kusurlu gibi...Kafanda kurduğun hayal ise o kız da seni severse mükemmel olduğunu düşüneceksin.Böyle bir şey yok...

Bunca uzun yazıdan çıkaracağın şey:Bu hislerinin gelip geçici olduğunu kabul edersen ve verdiğin derğerin hakettiğinden az olduğunun farkına varırsan rahatlarsın.

yani abi (bu arada abi diyorum çünkü 13 yaşındayım) sonucunu düşünmeden söyliim mi

• quote:

yani abi (bu arada abi diyorum çünkü 13 yaşındayım) sonucunu düşünmeden söyliim mi

Çok da küçükmüşsün.Söyle ama olumsuz bir durumda sakın kendini fazla üzme.Kendini en kötüsüne hazırla.En kötüsüne hazırlarsan kaybedeceğin daha az şey olur.Ama umudunu da yitirme.Karşısında güçlü dur.Kadınlar sümsük duran erkek istemezler.Ezilme ha sakın karşısında.Ona sevdiğini öyle bir eda ile söyle ki Ona bir onur vermiş olduğun hissi yarat...

• quote:

quote:

Çok da küçükmüşsün.Söyle ama olumsuz bir durumda sakın kendini fazla üzme.Kendini en kötüsüne hazırla.En kötüsüne hazırlarsan kaybedeceğin daha az şey olur.Ama umudunu da yitirme.Karşısında güçlü dur.Kadınlar sümsük duran erkek istemezler.Ezilme ha sakın karşısında.Ona sevdiğini öyle bir eda ile söyle ki Ona bir onur vermiş olduğun hissi yarat...

ya abi sen bilion bu işleri ya. saol abi söyliycem sonuçlarını yazcam. ama şimdi biraz depar atcam. fotbol falan işte.çok saol abi. hem kaslı da görünüyüm dimi.(kork ama Belli etme,olayı yani abi)

• Hüzün çiçeği bana söylemek istediğin şey ne
  • quote:

quote:

quote:

ya abi sen bilion bu işleri ya. saol abi söyliycem sonuçlarını yazcam. ama şimdi biraz depar atcam. fotbol falan işte.çok saol abi. hem kaslı da görünüyüm dimi.(kork ama Belli etme,olayı yani abi)

Helal sana yürü be koçum...O olmazsa sana kız mı yok? Bir ton var onlardan dünyada...Ama sen böyle deme sakın ha...Her bir kadın dünyada tek kadın kendilerinin olduğunu sanır.

• quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

Hüzün çiçeği bana söylemek istediğin şey ne
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Helal sana yürü be koçum...O olmazsa sana kız mı yok? Bir ton var onlardan dünyada...Ama sen böyle deme sakın ha...Her bir kadın dünyada tek kadın kendilerinin olduğunu sanır.

yav abi korkduğumu belli etmem ama. işşallah kötü bişey olmaz. ilk olcak abi. napalım hep elimdekileri kaçırdım ama bu sefer izin vermiycem buna. hadi bakalım nolcak sonuçta

• quote:

yav abi korkduğumu belli etmem ama. işşallah kötü bişey olmaz. ilk olcak abi. napalım hep elimdekileri kaçırdım ama bu sefer izin vermiycem buna. hadi bakalım nolcak sonuçta

Denemezsen daha kötü olur.Dene.Korkma.Zaten o da heycanlanacaktır.Dediğim gibi güçlü olan sen olursan "hayır" diyecekse bile diyemez.(En azından bir süre.)

Sana bol şans.İnşallah olumlu sonuçlanır.Mutlu bir yuva kurup çoluk çocuğa karışırsınız.
  • quote:

quote:

Denemezsen daha kötü olur.Dene.Korkma.Zaten o da heycanlanacaktır.Dediğim gibi güçlü olan sen olursan "hayır" diyecekse bile diyemez.(En azından bir süre.)

Sana bol şans.İnşallah olumlu sonuçlanır.Mutlu bir yuva kurup çoluk çocuğa karışırsınız.

ama abi bi sorun var gözde beni daha 8 kere gördü

• Gençlere ne oluyor böyle yaa daha küçükten itibaren ... Hayatla ilgileri yok sanki gelecek kaygısından önce (kız,erkek)arkadaş kaygıları var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

Gençlere ne oluyor böyle yaa daha küçükten itibaren ... Hayatla ilgileri yok sanki gelecek kaygısından önce (kız,erkek)arkadaş kaygıları var..

hocam benim hayallerimi kimse değiştiremez. tabi öncelik önümdeki sınav ama bi kız arkadaşım olsa kötü mü olur. oks de derece istiyom bide ankarafen, sonra da hacettepe hihihihi belki gözde de oraya gelcek

• quote:

ama abi bi sorun var gözde beni daha 8 kere gördü

O zaman ilk açıldığında sana hiçbir cevap vermeme ihtimali yüksek...En iyisi ortak arkadaş falan bul.O sayede bir ısınma turlarına gir... Fazla acele etme dediğin gibiyse...Beklemeye al.Önce niyetini belli edecek şekilde yaklaş.Bakış falan...ama ortak arkadaş önemli...Eğer yoksa ortak arkadaş sadece tanışmak istediğni belirterek yaklaş."aşığım ölüyorum bitiyorm "diye dalma...Hedefin gizli kalsın...O anlar gerçi de, en azından korkutmamış olursun.

Sen bakma Çinli Personellere onlar kominist rejim altında baskılardan bunalmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.