Seni seviyorum bak ne kadar da kolaymış meğer hanı bir söz vardır bazıları söyleyemez hanı zor değildir ya sadece 2 kelime ben anlamam iste o insanları neden derim bu kadar mı zor sevdiğini söylemek bak ben söylüyorum hemde hiç çekinmeden seni seviyorum bak ne kadar da kolay mış meğer...
Tabi her insanda sevilmez bilirim bende zaten ben seveni severim ama yine de sevdiğim insan söylemezse o sözü neden derim bu kadar mı zor sevdiğini söylemek bak ben soyluyorum hemde hiç çekinmeden zaman iyi aç kulaklarını !!!S3Nİ S3VİYORUM !!! bak ne kadarda kolaymış meğer...
Peki ya sen neden söylemezsin bana yoksa sevmez mısın? beni yook anlardın bunu insan sevmediğine böyle mi bakar ? gözler yalan söylermiş ama yoksa sende mı yalancısın aşkım herkes bana yalan söyledi zaten bir de sen yapma bunu bana nasıl yalan söylerler hiç anlamam hanı karsına geçip gözlerine bakıp ben seni seviyorum demezler mı tabii inanırsın hemen nerden bileceksin ki yalan olduğunu çünkü ben hiç yalan söylemedim ki...
Sevginin yalanı olmaz bende ya seversin ya da sevmezsin iki seçenek var ama seversem de yürekten severim yanı aldatmaymış yalanmış bende geçmez onlar ben seversem tam severim sevdiğiminde karsısına geçer söylerim seni seviyorum bak ne kadar da kolaymış meğer...
Peki sen hala neden söylemezsin bana yoksa sevmez misin beni yook inanmam buna sende seviyorsun beni ama zor değil bunu söylemek hadi başaracaksın bak benimle birlikte sen de söyle aşkım hadi bekliyorum bak sadece iki kelime başka bir şey beklemiyorum senden...
Hadi yaaa bu bu kadar zor mu sevdiğini söylemek bak tekrar söylüyorum $eni $eviyorum $eni $eviyorum $eni $eviyorum yaaa çok kolay hadi söyleceksin bak biliyorum bir gün sende söyleyeceksin o sözü ben gitmeden söyle çıkacak ağzından zor değil be aşkım hadi bekliyorum bak istersen tekrar söyleyeyim gerçekten hiç zor değil sende söyleyeceksin birazdan biliyorum ama duymak istiyorsan dinle...
Ben seni çok seviyorum aşkım bak çok kolay yaaa hadi şimdi sende söyle aşkım bekliyorum istersen saymaya başlayayım: 1 2 3 100 olunca söyleyeceksin demi aşkım yoksa bugünde duyamayacağım mı o sözü hadi ben yarıya geldim bak haberin olsun biraz sonra 100 olucak dinle bak hazır mısın?? şimdi süren doluyor 98 99 100 bitti...
Hadi söylüyor musun ne oldu ? Vazmı geçtin? Nereye gidiyorsun yaaa? Tabii benden daha değerli şeylerin var dimi öyle olsun bakalım bugünde duyamadım senden ama ben senin gibi değilim dinle tekrar söylüyorum ben seni seviyorum tamam mı?Ve sevdiğimi de hiç pişman olmadım. Sen git şimdi bakalım unutma ki sende söyleyeceksin beni sevdiğini...