Haftalık 50 bin euro vereceksin kadroya girene.. 18 'e girene 10 bin euro oyuna girerse 25 bin euro daha vereceksin..
50 maç oynayan bir futbolcu emeği ile 2.5 milyon euro kazanacak..
En azında taze tutacaksın...Derbi maçları ve avrupa maçlarında double diyeceksin ücretlerde
Olay budur ya..
Bak o zaman eşşek gibi oynuyorlar..
Sen adama 3 milyon peşin verince 3 senelik sözleşme yapınca o adamdan ne bekliyorsun ?
Gelen adamlar 10 maç 10 numara oynuyor gazını alıyor milletin sonra yatış başlıyor
İşte bundan Alexi çok sevdi bu halk..
Laf döndü Alexe geldi yine .. Neyse..
Yabancıları ülkeye çekmek için bunca parayı vermekten başka çare yok gibi görülüyor.
Diğer türlü gelmiyor adam buda işin başka bir boyutu..
Yani çok sevdiğimiz ölüp öldürüldüğümüz futbol hep tuttuğunuz takımın futbolculara ödediği para ile mutlu ediyor.
Peki Türkiyenin son 10 yılda yaratmış olduğu Futbolcular için Avrupadaki yeni cazibe olmasının sebebi nedir ?
Tabiki Para ...
Ama peşin versen oynar oynar sonra yatar haftalık versen kalkıp gelmez bile bu lige..
Adam bir kontrat yapıyor FB ile 10 milyon Euro para alıyor.. Yani 25 Trilyon 600 milyar ve sadece 3 senede bu parayı kazanıyor..
Buyur çık işin içinden..
Sonuna kadar katılıyorum kardeşim çok haklısın ayrıca lisansı çıkmayan holmen bile 1.300.000 euro yıllık net maç başı 15.00 euro alacak düşün yani..Holmen ibb'de bu paranın 3'te 1'ini alıyordu
Hatırlarsın A.Madrid Diego Simeone gelmeden önce aynı kadro ile köy takımı gibi oynuyor saçma maçlar kaybediyordu daha sonra Simeone geldi ve aynı takımla toplam 2.5 yıldır başarıdan başarıya koşuyor CL katılımı sağladılar dün Barca ile berabere kaldılar hatta iyi oynadılar ligde 3.oldular Uefa kupasını aldılar.
Olay T.D de biter sen yarın Ferguson'u ikna et emekli olmaktan vazgeçsin 2-3 yıllığına getir Fenerbahçe düzelir. Ersun Yanal ne yapmışki Feneri haketti.
Futbolcularda problem olduğunu sanmıyorum futbolcu neden oynamasın oynatan T.D yok. SOW'u Galatasaray da forvete yok 30 atmassa Taksim'e çıkar çıplak tur atarım.
Adamlar kendine bakmıyor..
Sporcu gibi değil zibidi gibi yaşıyorlar.
İstanbulda Karıya kıza doyuyor menajerler vs sağolasun..
Eğer ayağında top tutamıyor Mental olarak hazırlamıyorsa Konsantre eksikliği varsa bunun Teknik adamla alakası yok..
Şu Fenerbahçede Yönetim-Hoca-Futbolcular komple elden geçmeli..
Bu takıma sağlam bir 10 numara lazım takım ileride organize olamıyor