asımmavzer1 adlı sahıs carnactaki 81 rogue mi caldı 2 dk da oyaladı beni dümen yaptı serefsiz charı önce verdim güvendim aldı kactı alısveris takas yapmayın dikkatli olun.
onunda charı çalınmışdı sözde acısınımı çıkarttı ne yaptı bulana 500 tl veriyordu 500 veren biri char çalıyor hmm
yönetime şikayet edip kişisel bilgilerine ulaşabilirsin .
birde şu bölümde yönetim olsa takaslara yardım etse ne güzel olacak ... 1 yönetici yok bölümde .
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
onunda charı çalınmışdı sözde acısınımı çıkarttı ne yaptı bulana 500 tl veriyordu 500 veren biri char çalıyor hmm
Yazık günah ya charında deilim e okuldaki fotografıda o kadar mülayim ki güvendim serefsize.
quote:
Orijinalden alıntı: Eskiler Tanır
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
Yazık günah ya charında deilim e okuldaki fotografıda o kadar mülayim ki güvendim serefsize.
Napalım hocam yüzyüze olmayınca güveniyorlar kendilerine
anasından babasından kız bacısından cıksın ne diyebilrim ki dümenci serefsize
gecmis olsun kardes kimsenin ahı kimseye kalmaz da... elden alisveris yapsan boyle seylerde daha sıkıntısız olur kanimca gunde yuzlerce kisinin chari caliniyor soyuluyor. buna benzer ornekler cok yani
sıkıntı yok kardeş giden bi char olsun napalım insanlar kahpe olmus su yalan hayatda.
quote:
Orijinalden alıntı: Eskiler Tanır
anasından babasından kız bacısından cıksın ne diyebilrim ki dümenci serefsize
Amin.
Keşke aracı yoluyla yapsaydınız takası.Geçmiş olsun
e okuluunu verdi güvendim ben aracı bulalım dedim dh dan kimseyi sevmem dedi
geçmiş olsun kardeş. bu yaptığı yanına kalmaz inşallah
charı çalındı burda tüm dh yardım etti çocugun ev adresine kadar buldular sonra hiç birşey yapamadı.Şimdi geldi aynısını o yaptı.Tek kelimeyle şerefsiz.Bu adam yüzünden ceza alıcaksamda alırım.Başkasının hakkı kimsede kalmaz mutlaka çıkar
geçmiş olsun sanada arkadasım.
Geçmiş olsun. Bence de forumda ki yöneticilerden birisi bu aracılık işini belirli bir yüzde alarak yapsa eminimki herkes için daha iyi olacak.
saolun arkadaslar
önce char çaldırdı (dümen) sonra charı çalana 500 TL veecekti(güven kazandı baksana 500 TL yi hemen veriyo)
sonra planın son ayağı gerekli olan bi char sonra bi char verecek kişi
bu ikisi olduktan sonra işlem tamam..!!!
(eee kendi düşen aplamaz her hikayeyede inanmayın umarım ders olur sen ve senin gibilerine)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme