Şimdi Ara

Aşınmış Küçük Vida Nasıl Çıkarılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler laptop un içindeki ısı boruların üstende bir tane vida aşındı. Termal macunu değiştiricem vidayı çıkaramıyorum. Nasıl yapılacagını bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum.

• Vidanın ustune bir peçete koyup tornavidayla zorlayarak acmistim ben, bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalın bir ambalaj lastiğini vidanın üstüne koyup tornavidayla zorlayarak çevirebilirsin.
  • rampy kullanıcısına yanıt
    İşe yarayabilir aslında bir deneyeyim bir yerden lastik bulup. Teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

kalın bir ambalaj lastiğini vidanın üstüne koyup tornavidayla zorlayarak çevirebilirsin.

Malesef işe yaramadı yani üstüne koyup baya bastırdım filan ama yine de çevirmedi.
  • Elimde laptop hdd si var. PH000 ölçüsünde yıldız vidaları var ancak sadece 1 tanesini açabildim. Diğerleri hep aşındı zorlaya zorlaya yuvarlak oldular. Lastik sıkıştırmayı denedim olmadı, japon yapıştırıcısıyla tornavidayı yapıştırdım tutmadı, silikon sıktım o da tutmuyo. Nasıl çıkarıcam bu vidaları sinirden kıracam Boyutu çok ufak olduğu için ters klavuz da kullanamıyorum.
  • Vidanın başını iyice aşındırıp zayıflatın bir şekilde. sonra parçayı çekip çıkartın. Parçayı çıkarttıktan sonra vidayı pense ile çevirip sökün. Ama zor iş tabi.
  • Kenarları iyeleyip pense tutar şekle getirebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.