Bildirim
Aşınmış Küçük Vida Nasıl Çıkarılır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vidanın ustune bir peçete koyup tornavidayla zorlayarak acmistim ben, bir deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalın bir ambalaj lastiğini vidanın üstüne koyup tornavidayla zorlayarak çevirebilirsin. -
İşe yarayabilir aslında bir deneyeyim bir yerden lastik bulup. Teşekkür ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: rampy
kalın bir ambalaj lastiğini vidanın üstüne koyup tornavidayla zorlayarak çevirebilirsin.
Malesef işe yaramadı yani üstüne koyup baya bastırdım filan ama yine de çevirmedi. -
Elimde laptop hdd si var. PH000 ölçüsünde yıldız vidaları var ancak sadece 1 tanesini açabildim. Diğerleri hep aşındı zorlaya zorlaya yuvarlak oldular. Lastik sıkıştırmayı denedim olmadı, japon yapıştırıcısıyla tornavidayı yapıştırdım tutmadı, silikon sıktım o da tutmuyo. Nasıl çıkarıcam bu vidaları sinirden kıracam Boyutu çok ufak olduğu için ters klavuz da kullanamıyorum. -
Vidanın başını iyice aşındırıp zayıflatın bir şekilde. sonra parçayı çekip çıkartın. Parçayı çıkarttıktan sonra vidayı pense ile çevirip sökün. Ama zor iş tabi. -
Kenarları iyeleyip pense tutar şekle getirebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geforce experience açılmıyor
- iki modemi birbirine bağlamak
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- et işareti yapamıyorum
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- zyxel modem kurulumu
- bilgisayar hızlandırma
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X