Şimdi Ara

Aşınmış ön lastikleri arkaya takma. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Lastikleriniz kaç km ve kaç yaşında
    Araç ön mü arka çeker mi
    Aracınız dışarda mı yoksa kapalı garajda mı saklandı (lastik ömrüne en çok etki eden faktördür)
    Bunlar önemli,burdaki arkadaşlar çok güzel yazmış ancak bence ön arka yapabilirsiniz ABARTILIYOR.

Km olarak bilmiyorum ama 2018 kasımda alındı. Önden çeker aracım. Dışarıda duruyor. Lastikçiler öndeki kabakları arkaya al diyor ama araştırmalar bunun sakıncalı olduğunu söylüyor.

Şöyle bir video var aslında bilgilendirici.

Intercity İstanbul Parkyoutube
    Aracınızın sadece 2 lastiğini değiştirmek istiyorsanız bu videoyu mutlaka izleyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=je3undhkMXo

• Mert103 kullanıcısına yanıt
    İlk aracımda aynısını yapmıştım. Aracın tüm lastikleri kötüydü öne iki yeni lastik aldım arkalarda eski lastikler kaldı, köy yolunda giderken yaz yağmuruna yakalandım frene ufak bir dokunmamla bu videoda yaşanan kaymayı aynen yaşadım üstelik hızım daha düşük seviyelerdeydi (40 km/h olmalı). Araçta 5 kişiydik ve yan tarafım göldü Allahtan hızım yavaş olduğu için kısa sürede araç durdu ve bir zarar görmedik. Eve dönünce hemen arkalarıda yenilemiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Yeni lastikler arkaya takılır. Yabancı kaynaklardan da araştırabilirsiniz. Çoğu üreticinin sitesinde yazar zaten.

O dediğiniz arkadan itişli araçlarda olabilir hocam. Önden çekişli araçlarda iş değişir.

• Kasıma ne kaldi, ben olsam hiç ellemem sakin sakin gider gelirdim.

Yalniz yolda nasıl bi senaryo sizi bekler kimse bilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.