Şimdi Ara

Aşırı Aktif Mesane (Hayatımı Bitirdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hastalığa yakalanmış kişilerden yardım bekliyorum.Hangi bölüm doktoru bakıyor acaba? resmen sosyal hayatım yok , işyerinde bana herkes problemli bakıyor çünkü her saat başı tuvaletteyim bazen aradan 5 dakika geçiyor yine aynı.Geceleri bile uyutmuyor hergün uykusuzluktan esniyorum.Nolur yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 6 Ocak 2018; 17:27:8 >

• Bende de aynı hastalık var yaklaşık 2 yıldır hayattan tat alamamaya başladım 2 ilaç denedim birini 4 aydır kullanıyorum zevesin adı oda ağrı kesici gibi bazen gün içinde birkaç saat rahatlatıyor ama tekrar eski haline dönüyor. 3 doktora göründüm tedavisi yok dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamayan bilmez hocam Allah yardımcımız olsun inşallah şifa buluruz. Berbat bir durum ben okuyorum şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum dersler berbat durumda şu illet yüzünden

• A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk3104 -- 16 Kasım 2020; 11:16:24 >
  • Guest-1E9C89041 G kullanıcısına yanıt
    A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk3104 -- 16 Kasım 2020; 11:16:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anksiyete tamamen Geçti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.