Şimdi Ara

Geç Ergenlik Hayatımı Çok Kötü Etkiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ergenliğe yeni girdim bacagımda ve koltuk altında kıllanmalar başladı yüzümde sivilce cıkıyor sakal namına birşey yok lise 2 öğrencisiyim bağarınca sesim çatallaşıyor tabi yaşıtlarıma göre boyumda ufak kaldı 1.68 boy daha uzuycagımıda sanmıyorum işte öyle duygularımı dökmek istedim

• uzarsın uzarsın, ben 13 yaşındayken 1.55 falanken 15 e doğru birden 170 leri gördüm sonra yavaşladı ve 175 buçuk civarında durdu şuan.

sivilce dediğin de genetik bir şey, sağlıklı beslen yüzünle çok oynama başka yapabilecek bişeyin yok, krem tarzı ilaçlar ne yazık ki kısa süreli çözüm oluyor, o yüzden hiç bulaşma derim.

sakal olayı da ne yazık ki genetik yapabilecek bişey yok fazla kafaya takmamaya çalış. üniversitede olmama rağmen tam sakalım yok benim mesela geç çıkıyor bazı insanlarda. hatta bazı insanlarda tam sakal formu 30ları bile bulabiliyor, bunlar doğal şeyler.

ayrıca spor yapmanı tavsiye ederim.
  • Haline şükret erken boşalma daha kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pffff lise 2 de 1.65dim suan uni2deyim 187 yim ergenlige lise 1 de girdim sakalim universitede cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: Pagan Min

Haline şükret erken boşalma daha kötü.

yok o yok allaha şükür normal o konuda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

uzarsın uzarsın, ben 13 yaşındayken 1.55 falanken 15 e doğru birden 170 leri gördüm sonra yavaşladı ve 175 buçuk civarında durdu şuan.

sivilce dediğin de genetik bir şey, sağlıklı beslen yüzünle çok oynama başka yapabilecek bişeyin yok, krem tarzı ilaçlar ne yazık ki kısa süreli çözüm oluyor, o yüzden hiç bulaşma derim.

sakal olayı da ne yazık ki genetik yapabilecek bişey yok fazla kafaya takmamaya çalış. üniversitede olmama rağmen tam sakalım yok benim mesela geç çıkıyor bazı insanlarda. hatta bazı insanlarda tam sakal formu 30ları bile bulabiliyor, bunlar doğal şeyler.

ayrıca spor yapmanı tavsiye ederim.

fitnessde kardiyo ve yüzmeye başladım
  • allah başka dert vermesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapacak birşey yok boşver gitsin.

• Ergenlige girdigim sene 160 dım. İlk sene nerdeyse uzamadım diyebilirim sonra 180 oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Ergenlige girdigim sene 160 dım. İlk sene nerdeyse uzamadım diyebilirim sonra 180 oldum

inş bende okadar oldum geçen yaz girdim o zaman bu yaza halledicez inş
  • Benim bildiğim erken girenler uzamıyor.Ben erken girmiştim.13 yaşında 172 filandım.Hala da aynıyım.
  • Benimde lise 1 in yazinda boyum atmisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

Benimde lise 1 in yazinda boyum atmisti.

kaçtın kaça çıktın ? ben lise 2 ye geçtim hayla yok 1.68 boyum
  • Muhahahahaha lise 1de 1.83tüm şuan 190 zuhahahaa

• Takam kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren58058 E kullanıcısına yanıt
    10 sene oldu hocam hatirlamiyorum ama su muhabbeti hatirliyorum . O zamanlar kiz arkadaslar benden biraz uzundu . Yazdan sonra dönünce boyum atmış yanlarina geldigimde şaşırmışlardi . Nasil boyun uzadi yazin ne yaptin diye muhabbet dönmüştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    hmm anladım bende inş bu yaz atıcam :D ümitliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren58058

arkadaşlar ergenliğe yeni girdim bacagımda ve koltuk altında kıllanmalar başladı yüzümde sivilce cıkıyor sakal namına birşey yok lise 2 öğrencisiyim bağarınca sesim çatallaşıyor tabi yaşıtlarıma göre boyumda ufak kaldı 1.68 boy daha uzuycagımıda sanmıyorum işte öyle duygularımı dökmek istedim

Derdini

• Ben lise 4'e gidiyorum lise 2 de lise 1 de senden daha kısalarını görüyorum benden uzunlarıda var tabi. Ben 180-82 felanım.
    Ergenliğe girmemişleri de var sakalı hafifden olanda.
    Sivilceliside var hiç ergenliğe girmeyip sivilcesizde.
    Ben de sakal yok , sivilce var çok şükür az ama.
    30 yaşında - 25 yaşında olup sivilcesi olanıda gördüm.
    20 yaşında 160 olanıda gördüm hatta gördük forumda konular açılıyo.

Bunlara kafanı takma ama elinden gelenide yap , mesela evin tavanına ip bağla sürekli ona zıpla ama zor değebilceğin yülseklikte olsun.
    Sivilce için ilaç , hap , krem tavsiye etmem , kil maskesi kantaron yağı kullanabilirsin ama bu yaşlarda bunlar çok normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: lookback

Ben lise 4'e gidiyorum lise 2 de lise 1 de senden daha kısalarını görüyorum benden uzunlarıda var tabi. Ben 180-82 felanım.
    Ergenliğe girmemişleri de var sakalı hafifden olanda.
    Sivilceliside var hiç ergenliğe girmeyip sivilcesizde.
    Ben de sakal yok , sivilce var çok şükür az ama.
    30 yaşında - 25 yaşında olup sivilcesi olanıda gördüm.
    20 yaşında 160 olanıda gördüm hatta gördük forumda konular açılıyo.

Bunlara kafanı takma ama elinden gelenide yap , mesela evin tavanına ip bağla sürekli ona zıpla ama zor değebilceğin yülseklikte olsun.
    Sivilce için ilaç , hap , krem tavsiye etmem , kil maskesi kantaron yağı kullanabilirsin ama bu yaşlarda bunlar çok normal.

tamam abı dedıklerını yapıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.