Şimdi Ara

aşırı ayak üşümesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
43.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

ayak üşümesi beraberinde sık sık idrar atımıda getirir bu gibi durumlar siz ayakları üşüyen arkadaşlarımızda sıkça görülüyormu yoksa sadece bende olan birşeymi ?
  • quote:

ayak üşümesi beraberinde sık sık idrar atımıda getirir bu gibi durumlar siz ayakları üşüyen arkadaşlarımızda sıkça görülüyormu yoksa sadece bende olan birşeymi ?

Bende de oluyor
  • Bende de var, az hareket edenlerde sıklıkla karşılaşılan bir durum diye biliyorum. Spora başlayınca falan azalıyor
    Kandaki demir eksikliğinden falan da kaynaklanabiliyor, yaptırın bir tahlilleri bakalım ne çıkacak
  • Bendede var bıktım artık ayak üşümesinde
    Kış gelince sanki ayak parmaklarım kayboluyor.Hissetmiyorum.
    Yarın gelişmeleri bekliyorum
  • Kötü bir sonuç çıkmasın
    quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Bendede var bıktım artık ayak üşümesinde

quote:

Bendede var bıktım artık ayak üşümesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 8 Aralık 2010; 19:44:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

BULAMADIM Kİ
    quote:

hangi siteden getirttireblirim?
    quote:

Orijinalden alıntı: acheron

aynı şey kışın bende de oluyor. ve tek çözümü bunu ayağından çıkarmamak:

aşırı ayak üşümesi

kış crocs u. içi yünlü yünlü inanılmaz sıcak tutuyor ayağı çıkarır çıkarmaz donuyor ayağım

geçen ay deichmann mağzalarında görmüştüm.

• internetten nasıl alabilrm
    quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

quote:

BULAMADIM Kİ
    quote:

hangi siteden getirttireblirim?
    quote:

Orijinalden alıntı: acheron

aynı şey kışın bende de oluyor. ve tek çözümü bunu ayağından çıkarmamak:

aşırı ayak üşümesi

kış crocs u. içi yünlü yünlü inanılmaz sıcak tutuyor ayağı çıkarır çıkarmaz donuyor ayağım

geçen ay deichmann mağzalarında görmüştüm.

• Doktor ne dedi ?
  • genetik dedi. (Ne varmış genetiğimizde dedim ) birtane ilaç verdi, sonra bunu bitir tiroid lerine bakalım dedi tamam (İki günüdr niye bakmadın dedim )
    dedim. Verdiği ilaçta dolaşım bozukluğu ile ilgili bir ilaç, dün akşam 1 tane içtim, faydasını gördüm gibi ...
    quote:

Doktor ne dedi ?

• Arkadasım ne oldu sonuç ilacın bir faydasını gördün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

Aşağıya giden tüm kanı tek organa harcama bırak ayaklarına da gitsin..

Şaka ama doğrudur, tek organa kan hücum ederken ayaklarda üşüme olabilir. Bir TV de izlemiştim doktor anlatıyordu
  • quote:

Aynı sorun bende de oluyor. Bazen günde 10 dan fazla olduğu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 10 Ocak 2011; 9:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100
    Arkadasım ne oldu sonuç ilacın bir faydasını gördün mü?

görmedim bi faydasini
  • Konuyu hortlattıgım için üzgünüm ancak bende de aşırı ayak üşümesi var benim nedenim ayak terlemesi
    ama bazılarında kansızlık veya içten gelen bir bozukluk olabiliyor birde konuda gördüm
    kış crocsunu bulabilceğim bie yer var yardımcı olabilcek varsa pm atabilirmi yada mesaj yazsın :)
  • ya bu sorun bende de var hayatımı zehir etti desem yeridir ayağım hep buz gibi ve sebebi de bariz bi şekilde ayaklarımda bitmek bilmeyen bir ter var sabah uyanmamla başlayıp gece uyuyana kadar ayağımı sarıp sarmalıyorum yine de ayağım her daim ıslak ve soğuk öyle bi ter ki su damlacıklarını ayağımın üstünde siler silmez hemen yeniden oluşuyor ve üşütüyor ayağımı her daim karın ağrısı mide ekşimesi yaratıyor ağzım hep ekşi bu üşütmekten hele bulunduğum ortam soğuksa o ayak üşümesinden kendimi hiç birşeye konsantre edemiyorum ayrıca günde on kez idrara gidiyorum tam dört yıl oldu bu durum ve artık direnmeyi bıraktım ben böyle yaşıyorum gitmediğim doktor hastahane kalmadı allahın belası istanbulda, nerden gördüm bu konuyu yine hatırladım dellendim!! bir çözümü bilen olsada keşke söylese ama biliyorum imkansız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lassanadiarra
    ya bu sorun bende de var hayatımı zehir etti desem yeridir ayağım hep buz gibi ve sebebi de bariz bi şekilde ayaklarımda bitmek bilmeyen bir ter var sabah uyanmamla başlayıp gece uyuyana kadar ayağımı sarıp sarmalıyorum yine de ayağım her daim ıslak ve soğuk öyle bi ter ki su damlacıklarını ayağımın üstünde siler silmez hemen yeniden oluşuyor ve üşütüyor ayağımı her daim karın ağrısı mide ekşimesi yaratıyor ağzım hep ekşi bu üşütmekten hele bulunduğum ortam soğuksa o ayak üşümesinden kendimi hiç birşeye konsantre edemiyorum ayrıca günde on kez idrara gidiyorum tam dört yıl oldu bu durum ve artık direnmeyi bıraktım ben böyle yaşıyorum gitmediğim doktor hastahane kalmadı allahın belası istanbulda, nerden gördüm bu konuyu yine hatırladım dellendim!! bir çözümü bilen olsada keşke söylese ama biliyorum imkansız..

peki doktorlar bunun neden ve nasıl olduğu anlamadılar mı ?

• quote:

quote:

ya bu sorun bende de var hayatımı zehir etti desem yeridir ayağım hep buz gibi ve sebebi de bariz bi şekilde ayaklarımda bitmek bilmeyen bir ter var sabah uyanmamla başlayıp gece uyuyana kadar ayağımı sarıp sarmalıyorum yine de ayağım her daim ıslak ve soğuk öyle bi ter ki su damlacıklarını ayağımın üstünde siler silmez hemen yeniden oluşuyor ve üşütüyor ayağımı her daim karın ağrısı mide ekşimesi yaratıyor ağzım hep ekşi bu üşütmekten hele bulunduğum ortam soğuksa o ayak üşümesinden kendimi hiç birşeye konsantre edemiyorum ayrıca günde on kez idrara gidiyorum tam dört yıl oldu bu durum ve artık direnmeyi bıraktım ben böyle yaşıyorum gitmediğim doktor hastahane kalmadı allahın belası istanbulda, nerden gördüm bu konuyu yine hatırladım dellendim!! bir çözümü bilen olsada keşke söylese ama biliyorum imkansız..

şunu biliyorum ki doktorlar birbirlerine paslamaktan başka birşey bilmiyorlar yada tıp bazı şeyleri çözemiyor onu bilemeyeceğim veya çok yüksek ücretlere sağlam doktorlara gideceğiz o da bu ekonomik şartlarda benim için mümkün değil ama şu anlamsız ve sürekli olan terimin bir cevabını veremediler gitmediğim bölüm ve yaptırmadığım test de kalmadı tiroiddir kalptir kafadır artık yetmedi bir ara dedim psikolojiktir diye psikoloğa gittim ama nafile sonuç sıfır ve asıl sıkıntı ter değil benim için zaten sıkıntı o terle birlikte gelen anlamsız üşüme ve üşütme hali mide bağırsak bir türlü kendine gelemedi yıllardır üşütmekten, sanıyorum benim durum biraz olağan dışı sizinkileri bir araştırın ter yoksa kansızlık riski yüksek ter varsa terlemenin sebebi tiroid falan olabilir..

• quote:

quote:

quote:

şunu biliyorum ki doktorlar birbirlerine paslamaktan başka birşey bilmiyorlar yada tıp bazı şeyleri çözemiyor onu bilemeyeceğim veya çok yüksek ücretlere sağlam doktorlara gideceğiz o da bu ekonomik şartlarda benim için mümkün değil ama şu anlamsız ve sürekli olan terimin bir cevabını veremediler gitmediğim bölüm ve yaptırmadığım test de kalmadı tiroiddir kalptir kafadır artık yetmedi bir ara dedim psikolojiktir diye psikoloğa gittim ama nafile sonuç sıfır ve asıl sıkıntı ter değil benim için zaten sıkıntı o terle birlikte gelen anlamsız üşüme ve üşütme hali mide bağırsak bir türlü kendine gelemedi yıllardır üşütmekten, sanıyorum benim durum biraz olağan dışı sizinkileri bir araştırın ter yoksa kansızlık riski yüksek ter varsa terlemenin sebebi tiroid falan olabilir..

bendede var hafifden bi terleme ama stresten olabilir benimkisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.