Şimdi Ara

aşırı ayak üşümesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
43.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terlemeden dolayı oluyor bende de ayak ve el üşümesi var.
  • Hala üşüyor ayaklar
  • ayaklarınızı harekett edttırın arkadslar parmaklarınızı oynatın arada.ayakları hareketsız PUT gıbı tutarsanız usumesı normaldır.dıger bır arkkadasımız doktorun ılac vredıgını falan soylemıs.kotumserlık olmasın ama eger ozel hastahaneye gıtmısse doktorların para koparma taktıklerınden bırıne kurban olmus olabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

ayaklarınızı harekett edttırın arkadslar parmaklarınızı oynatın arada.ayakları hareketsız PUT gıbı tutarsanız usumesı normaldır.dıger bır arkkadasımız doktorun ılac vredıgını falan soylemıs.kotumserlık olmasın ama eger ozel hastahaneye gıtmısse doktorların para koparma taktıklerınden bırıne kurban olmus olabılır.

normal değil arkadaşım..
  • Bende suan bile var sadece ayaklarım.Bide sürekli ayaklarımda bi terleme var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

Bende suan bile var sadece ayaklarım.Bide sürekli ayaklarımda bi terleme var.

aynen .. neden böyleyiz
  • Aynen yaa bende de var bu durum ve cidden çok rahatsız ediyo benide. Yazın sorun olmuyo ama kışın ayaklarım bi türlü ısınmıyo. Sürekli hafiften bir ter oluyo ve buz kesiyo ayaklarım. Aynı durum ellerim içinde geçerli. Forumdan darkchild nickli üyeninde böyle bi sıkıntısı varmış ama hatırladığıma göre işte bu ameliyat felan olmuş o ter bezlerini öldürmüşlermiymiş ne öyle bişeyler hatırlıyorum. Durun bi bakayım belki bulurum o konuyu.
  • Aynen suan bile aynı durum var.
  • Bende de tam tersi ayaklarim yaniyor ayaklarimi yikamadan uyuyamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 15 Ağustos 2011; 1:58:26 >
  • Konuyu hortlattığım için üzgünüm.
    Aynı sorun bende de var ve bunun sebebi büyük bir ihtimalle belli belirsiz hissettiğiniz ''ter''leme hissi.
    Hakikaten terliyor ayaklarım hemde buz gibi havada bile. Ayağınız terlediğinde nemli çorap giymiş gibi olursunuz. İsterse 10 kat çorak giyin yine fark etmez çünkü, ter, nemlenmeye sebep oluyor soğuduğu anda üşümeye başlıyor ayaklarınız. Mesela bende aşırı şekilde var ve kansızlık yok belki inanmayacaksınız ama kan değerim 17.3 geçen, Kızılay'a kan bağışı yaptım orada öğrendim. Kızılay'ın yetkili doktoru mutlaka 2,5 - 3 ayda bir kan ver dedi. Yoksa rahatsız eder bu kan seni dedi. Gece yatarken göğsün sıkışır dedi öyle hissedersin dedi. Bende evet aynen öyl oluyor dedim. Kanı verdikten sonra olmadı Allah'a şükür.
    El ayak terlemesini önleyen ilaçlar varmış. Bitkisel vs. bunları deneyin sonucuda yazın ;) işe yararsa diğer arkadaşlarada faydalı olmuş olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan8080

Konuyu hortlattığım için üzgünüm.
    Aynı sorun bende de var ve bunun sebebi büyük bir ihtimalle belli belirsiz hissettiğiniz ''ter''leme hissi.
    Hakikaten terliyor ayaklarım hemde buz gibi havada bile. Ayağınız terlediğinde nemli çorap giymiş gibi olursunuz. İsterse 10 kat çorak giyin yine fark etmez çünkü, ter, nemlenmeye sebep oluyor soğuduğu anda üşümeye başlıyor ayaklarınız. Mesela bende aşırı şekilde var ve kansızlık yok belki inanmayacaksınız ama kan değerim 17.3 geçen, Kızılay'a kan bağışı yaptım orada öğrendim. Kızılay'ın yetkili doktoru mutlaka 2,5 - 3 ayda bir kan ver dedi. Yoksa rahatsız eder bu kan seni dedi. Gece yatarken göğsün sıkışır dedi öyle hissedersin dedi. Bende evet aynen öyl oluyor dedim. Kanı verdikten sonra olmadı Allah'a şükür.
    El ayak terlemesini önleyen ilaçlar varmış. Bitkisel vs. bunları deneyin sonucuda yazın ;) işe yararsa diğer arkadaşlarada faydalı olmuş olabiliriz.

önemli bilgiler verdin bana göre

• Benimde Donuyor Ellerde donuyor ama ilginçtirdirki Hiç çatlamadı şimdiye kadar milletin hep çatlar krem kullanmadım çatlar der ben hiç kullanmam çatlamaz
  • Sabahları pekmez için
  • Bizim köyde Alican diye bir çocuk vardı onunda ayakları buz gibiydi çok üşüyordu sonra öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Sizin iyiymiş. Benim hem el hem ayaklarda var.

+yüzümde de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

Bizim köyde Alican diye bir çocuk vardı onunda ayakları buz gibiydi çok üşüyordu sonra öldü.

Valla iyi karartma vermişsin millete
  • quote:

quote:

Bizim köyde Alican diye bir çocuk vardı onunda ayakları buz gibiydi çok üşüyordu sonra öldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

quote:

• Saglikli beslenirsen bunlarin hic biri olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hem elde hemde ayakta var o üşüme

Pekmez yemek iyi geliyormuş ayak üşümesine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 10 Aralık 2011; 1:07:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.