Şimdi Ara

aşırı ayak üşümesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
43.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Saglikli beslenirsen bunlarin hic biri olmaz.

alâkası yok
  • Doktorlar ne işe yarıyor bilmiyorumki ben niye doktor olmadım. Yaz ilacı tuttu tuttu tutmadı başka ilaç yaz gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Doktorlar ne işe yarıyor bilmiyorumki ben niye doktor olmadım. Yaz ilacı tuttu tuttu tutmadı başka ilaç yaz gönder.

+1
  • Up.

Ayak üşümesinden duramıyorum yine.Bir çare bulan çıktı mı forumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Up.

ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Up.

ben bulamadım

Dün bu mesajı yazdıktan sonra birşeyi farkettim.Ben öğle yemeğini erken yemiştim ve açlığım vardı biraz.Gastritim olduğu için ivedi bir şekilde yemek hazırlattım anneme.Yedikten 40-45 dk sonra ayaklarım kendiliğinden ısındı sanki.Acaba kan şekeri düşüşüyle falan bir ilgisi olabilir mi bunun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

Up.

ben bulamadım

Dün bu mesajı yazdıktan sonra birşeyi farkettim.Ben öğle yemeğini erken yemiştim ve açlığım vardı biraz.Gastritim olduğu için ivedi bir şekilde yemek hazırlattım anneme.Yedikten 40-45 dk sonra ayaklarım kendiliğinden ısındı sanki.Acaba kan şekeri düşüşüyle falan bir ilgisi olabilir mi bunun?

OLABİLİR.. çok şey olabilir, bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

Aşağıya giden tüm kanı tek organa harcama bırak ayaklarına da gitsin..

o nasıl bir yorumdur ya

• el ayak kulak
  • Konuyu hortlatmak gibi olucak ama uzun yıllardır bende ayak üşümesinden müzdaribim.Ortopediye gitmiştim beni dahiliyeye sevk etti.Kan ölçümü yaptılar falan filan herşey normal dediler.Aptal dahiliye doktoru tekrar beni ortopediye sevk etti ama gitmedim.Hatta özel hastaneye gidip check-up yaptırdım.Kan sayımından ,kalbe kadar akla gelen tüm testleri yaptırdım.Gayet saglıklısın dediler.Ama yazın el ve ayaklarda sürekli terlemeler,kışın ise ayaklarda donarcasına üşüme ve sızlamalar.Artık doktorlardan vazgeçtim bitkisel yöntemler deniyorum.AYAK ÜŞÜMESİ aslında bir hastalıktan ziyade hastalıkların habercisi.Genelde saglıkçı arkadaşlarım tiroud bezlerini ölçtür tavsiyesinde bulundu yakında o testide yaptırıcam.Ama bitkisel olarak şunu öneriyi paylaşmak istiyorum.Zeytin yağı ile ayaklara masaj yapmak,tıkanan damarlar varsa kandolaşımına yardımcı olmak ve ayrıca siyah kuru üzüm.Herkese şifalar...

• Ayrıca ayak ve el üşümesi olanların ''Raynaud fenomeni''ni araştırmasını tavsiye ederim...
  • hayret kimse terlemeden bahsetmemiş.bende senin gibi sürekli sebep aradım kansızlık felan dedim sayım yaptırdık birşey çıkmadı. hocam terlemeden oluyor o bendede var ellerimde belli oluyor. ayaklardada yazın mesela plastik terlik giy 10 dkda ayağın altı kayıyorsa terlik üstünden terlemedendir. benimki öyle.ameliyatları var ama riskli bir ton iş.sürekli çorap giyeceksin başka çaresi yok.
  • bende de benzer durumlar var Allah acil şifalar versin arkadaşlar sizlere ve bana
    ve tabi hasta olan herkese
    siyah kuru üzüm ve pekmez deniyor ben de denemedim ama denemek lazım
    şurda da iki video var belki işinize yarar
    http://www.uzmantv.com/etiket/ayaklar%C4%B1n%20%C3%BC%C5%9F%C3%BCmesi
    geçmiş olsun herkese...
  • aslında bu dediğim biraz garip ama dene
    kışın çok soğuklarda ayaklarına yağ sürebilirsin. katı yağ makına yağı gibi. üstünede kalın çorap

(dizilerde kışın denize düşme sahnelerınde oyunculara yağ sürüyorlarmış.
  • arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaripim kışın ayaklarım çok üşüyor az önce uzman tv yi izledim
    TERLEME VARSA pudralayın ve önce yünlü değil pamuklu çorap giyin diyor
    ısınması için 3 çeşit yağ saydı bunları deneyen varmı ?
    isimleri : zencefil kafuru paplika http://www.uzmantv.com/ayaklarimdaki-usume-icin-ne-yapabilirim
  • Ciddi derecede el-ayak üşümesi olan arkadaşlar hangi doktora gidicem diye araştırıp durmasın.Bu rahatsızlıga ROMATOLOJİ BÖLÜMÜ bakıyor.Çünki genelde bu tür sorunlara ilk tanı Raynoud Fenomeni oluyor.Oyüzden dahiliye,genel cerrahi falan ugraşmayın.İlk önce romatolojiye gidin.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/kumtel-lx-2825-sip-sak-1200-w-mini-infrared-isitici/productDetails.aspx?productId=evluxlx2825&categoryId=17111

Şundan alın.Evde bunu çalıştırın yanında ayağınız 10 dakikada sıcacık olacak ısındıktan sonra çorap hatta gerekiyorsa çift çorap giyin, terlik de giyin evin sıcaklığına göre.En kansız adam bile bu ısıtıcı ile sorununu bu şekilde çözer.
  • Çaresi yokmu? :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kotu bisey bu cidddn. bu aralar bndede bsladi hafiften ya..gece uyurkn ne yaniyo..aksa. yemek yiyincede isiniyor..ama klktiktan ve ogleden snra yuruyup ne bisey ypmassam usumeye basliyor el ile ayak isininca elde isiniyor. evde sortla geziyom bide. bu pekmez iyi geleblr knda yapar. eskiden bole bsy yoktu dznsz bir yasam oldugu icin olablr mi.cnku yuruyus yapinca her yeerim isiniyo hareket etmeyince kan tikaniyo mu nedir ya? Bide kafami ne yikarim her gun..off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayım bari huzurusz bacak sendromuda var ayak üşümeside var.Tadı acımı acaba :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.